Acid Wash (Purple City Genetics) Feminized

Als je enorme oogsten en sterke wiet wilt, zit je goed met Acid Wash. Haar goddelijke fruitige smaak, met een vleugje diesel, maakt haar perfect voor roken én vapen. Acid Wash is daarbij geschikt voor binnen, buiten en tuinkassen en biedt een moeiteloze, onderhoudsarme kweek.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Acid Wash: enorme oogsten, ongelooflijke wiet

Acid Wash is niet alleen een denim-stijl, maar ook een zeer productieve strain afkomstig van Purple City Genetics. Door GMO x Strawnana te combineren met Blueprint, creëerden de breeders een sterke, smaakvolle en prachtige soort.

Acid Wash is een adaptieve soort die in verschillende omgevingen kan gedijen. Ze doet er binnen 10–11 weken over om te bloeien en kan 650g/m² opleveren. Buiten kun je midden/eind oktober maximaal 1100g/plant oogsten. Met slechts een beetje onderhoud kunnen kwekers van alle niveaus bevredigende opbrengsten binnenhalen.

Het unieke terpenen profiel van Acid Wash kenmerkt zich door een fruitige smaak en geur van bessen, met dieselachtige vleugjes. En met een ongelooflijk THC-gehalte weet ze je stevig in haar greep te houden. Verwacht een intense high die mentaal stimulerend, maar tegelijk fysiek ontspannend is. Een perfecte 'sociale' strain om met je beste vrienden te delen!

Acid Wash (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders (GMO x Strawnana) x Blueprint
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Acid Wash (Purple City Genetics) Feminized
Acid Wash (Purple City Genetics) Feminized