Royal Choco (Amsterdam Genetics) Feminized

Royal Choco is een verrukkelijke hybride, afkomstig van K2 en Chocolope. Het resultaat van deze kruising is een unieke strain met een geur die precies tussen zoet en pittig in valt. Ze trakteert je op een basis van aarde, verrijkt met vleugjes frisse dennen en hop. Het effect is al net zo goed in balans. Reken op fysieke en mentale ontspanning, aangedreven door 24% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Royal Choco: een hybride van eigen bodem met een gebalanceerd effect

Royal Choco is een verrukkelijke hybride die de 'Royal' in haar naam meer dan waard is. Ze maakt onderdeel uit van de Homegrown Selection van Amsterdam Genetics, bestaande uit 100% unieke soorten die op De Dam zijn ontwikkeld. Deze indica-dominante hybride verdeelt haar effecten perfect over lichaam en geest en trakteert je op een verleidelijke geur.

Royal Choco blijft vrij klein en is ideaal voor kleine, goed verlichte kweektenten, wat kenmerkend is voor een indica-hybride. De wietzaadjes kiemen snel en produceren sterke zaailingen die uitgroeien tot planten met een stevige steel, robuuste zijtakken en een dik bladerdak. Royal Choco reageert daarbij goed op toppen en andere vormen van training. Ook buiten zijn goede prestaties mogelijk, al geeft Amsterdam Genetics aan dat ze zich binnen meer thuis voelt. Zodra de bloei aanbreekt, zal ze in 8-9 weken rijpen. Reken daarbij op 500g/m² compacte, kleurrijke indica-toppen als je binnen kweekt.

De toppen van Royal Choco zijn heldergroen, met vurig oranje stampers en een dikke laag hars. Na het drogen en curen, geniet je van een uitmuntende rookervaring. De strain combineert zoete en pittige sensaties met aardse basistonen, verrijkt met verkwikkende vleugjes dennen en houtachtige muskus. Dankzij het THC-gehalte van 24% is Royal Choco lekker sterk; reken allereerst op een lichamelijke buzz, die vervolgens overgaat in een mild, cerebraal effect. Deze wiet is daarmee uitermate geschikt voor aan het einde van de dag. Gooi lekker je voeten op tafel en geniet van je favoriete film, serie, boek of muziek!

Royal Choco (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders K2 x Chocolope
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 24%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Royal Choco (Amsterdam Genetics) Feminized
Royal Choco (Amsterdam Genetics) Feminized