Sketch (Amsterdam Genetics) Feminized

Heb je je zinnen gezet op een strain waarvan je geest niet op tilt slaat en die geen couch lock opwekt? Probeer dan Sketch van Amsterdam Genetics. Deze strain combineert indica- en sativagenen en produceert daarmee zoete, fruitige toppen die een heldere, focusverbeterende high opwekken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Sketch: de perfecte balans tussen indica en sativa

Sketch is een sativa-dominante hybride (60% sativa) die ontstaan is uit een kruising tussen White Widow (een ware klassieker in Nederlandse coffeeshops) en The One (afkomstig van Thaise en Afghaanse landrassen). De resulterende strain is productief en ongelooflijk krachtig. Ze bevat 20% THC, ruim 1% CBG en een prachtige combinatie van terpenen!

Sketch is ietwat sativa-dominant, maar pronkt desondanks met evenwichtige kenmerken waardoor ze gemakkelijk te kweken is, ongeacht je set-up of ervaring. Als je net begint met telen, is het fijn om te horen dat ze niet meer nodig heeft dan goede aarde, water, fatsoenlijke meststoffen en voldoende licht om een oogst van topkwaliteit te produceren. Heb je wat meer ervaring, weet dan dat Sketch een hoge weerstand tegen stress heeft. Je kunt daarbij met minimale training het oogstgewicht verhogen. Binnen bereikt deze wietplant een hoogte van 120-150cm, maar buiten kan ze wel 250cm hoog worden. De bloei duurt ongeveer 9-10 weken. Het oogstgewicht schommelt daarbij binnen tussen de 400 en 500g/m² en buiten tussen de 400 en 500g/plant.

Aan het einde van de bloei hangt Sketch vol met compacte toppen. Het zoete aroma doet wat denken aan een fruitsalade waaraan frisse citrus is toegevoegd. Dankzij de bijzondere concentratie terpenen en cannabinoïden, wekt Sketch een goed gebalanceerd effect op. De heldere high is ideaal voor creatieve uitspattingen, maar ook als je liever niet bedwelmd op de bank ligt. Kortom, deze strain is een en al perfectie!

Sketch (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders White Widow x The One
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sketch (Amsterdam Genetics) Feminized
Sketch (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.