Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized

Maak je op voor de verfrissende Lemonade Auto. Deze strain is ideaal voor fans van fruitige, frisse smaken. De toppen stillen meteen je trek in citrusvruchten en kikkeren je op. Bovendien hoef je niet lang te wachten om haar rijpe toppen te oogsten, want deze plant rijpt in slechts tien weken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Lemonade Auto: een grote citrusexplosie

Zin in zoetzure cannabis? Dan moet je Lemonade Auto hebben. Dit is een sativa dominante nakomeling van een citrusachtig fenotype van Tangerine Sorbet, waaraan een zuur fenotype van Lemon Skunk is toegevoegd. Met een opwekkende, positieve high, grote oogst en spectaculaire aroma's, laat Lemonade Auto niets te wensen over.

Lemonade Auto zal zowel binnen als buiten bijzonder sterk groeien en levert razendsnel een mooie berg lange, compacte toppen op. Ze bereikt een gemiddelde hoogte van 1-1,5m. De plant is daarbij gemakkelijk te onderhouden en ontwikkelt een grote, centrale cola, omringd door kleinere toppen. Naarmate de bloei vordert, zal Lemonade Auto flink gaan ruiken. Als je discreet binnen wilt kweken, kun je een koolstoffilter overwegen. Na het kiemen, hoef je slechts 75 dagen te wachten op de oogst. Binnen mag je je op 500g/m² verheugen en buiten ligt ruim 50g/plant voor het oprapen!

Na het oogsten, drogen en curen van de toppen, zal het aroma van Lemonade Auto alleen maar intenser en lekkerder worden. Je ruikt geuren van zoete sinaasappels, verrijkt met aangename, prettige vleugjes citroen. Wat een verrukkelijke, verfrissende en uitnodigende sensatie! Het THC-gehalte schommelt tussen de 20 en 24%, dus ze houdt zich ook niet in als het om sterkte gaat. Dat gezegd hebbende, zal de verkwikkende high inspireren en motiveren, zonder dat je geest daaronder lijdt. Al met enkele trekken krijg je voldoende energie om creatieve projecten te tackelen of gezellig met vrienden te kletsen, terwijl je heerlijk ontspant.

Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Ouders Tangerine Sorbet x Lemon Skunk
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC 24%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized
Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized
Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized
Lemonade Auto (Paradise Seeds) Feminized