Auto Kong 4 (Paradise Seeds) feminized

Auto Kong 4 is de eerste autoflower in de Chong’s Choice-collectie van Paradise Seeds. Maak je borst maar nat voor deze krachtige hybride, die indruk maakt met kracht, een geweldige smaak en forse opbrengsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - Auto Kong 4: Krachtige GG-autoflower

Paradise Seeds selecteerde een waanzinnig sterke stek van GG uit de VS (voorheen bekend als Gorilla Glue) en kruiste haar met Pandora, een stabiele autoflower uit de eigen collectie. Zo ontstond een uitmuntende Nederlandse cultivar: Auto Kong 4.

Auto Kong 4 is niet lastig te kweken en zowel binnen als buiten te telen. Binnenshuis is ze niet te veeleisend en barst ze al snel van de grote toppen met alle kenmerken van de originele GG. De plant raakt bedekt met dikke lagen hars, die de toppen een kristallijnen uitstraling geven. Verwacht binnen indrukwekkende, kleverige oogsten van ongeveer 450g/m². Dit na slechts 65-70 dagen vanaf zaad. Wanneer je haar buiten teelt, mag je meer dan 100g verwachten van elke plant. De soort behelst daarbij 2 fenotypen. Eentje is sativa-dominant, terwijl de andere meer naar de indicakant neigt. Het sativa-fenotype wordt door het strekken soms wel 150cm hoog. De indica heeft echter een meer struikvormige groei en blijft kleiner met een hoogte van 120cm.

Het indica-fenotype heeft meer zoetigheid van Pandora, terwijl het sativa-fenotype meer citrusachtige vleugjes van de GG biedt. Beide fenotypes kunnen tot wel 20% THC bevatten. Het effect van de soort combineert een energieke euforie met sterke ontspanning. Oftewel, dezelfde fantastische werking als het populaire origineel GG!

Auto Kong 4 (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Ouders GG x Pandora
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Kong 4 (Paradise Seeds) feminized
Auto Kong 4 (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.