Ginseng (Panax Ginseng) 25 Gram

(2)

Panax ginseng, Aziatische ginseng, of simpelweg ginseng, is de wortel van een meerjarige plant uit de bergen van Oost-Azië. Ginseng is rijk aan talloze unieke fytochemicaliën en heeft een lange en rijke geschiedenis als traditioneel kruidenpreparaat. Met gedroogde, gemalen ginsengwortels maakt men een poeder. Dit kun je vervolgens mengen met smoothies, sapjes, thee en andere dranken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Ginseng (Panax ginseng): het meest gekoesterde traditionele kruid van Azië

Ginseng is een van de meest gewaardeerde kruiden in de Chinese, Koreaanse en Japanse culturen. Verwijzingen naar het gebruik ervan gaan ruim 2000 jaar terug. Ook tegenwoordig is ginseng razend populair in China en vele andere delen van Azië. Miljoenen mensen gebruiken het in hun voedsel en dagelijkse routine. Panax ginseng komt oorspronkelijk uit het Koreaanse schiereiland en is over de hele wereld de meest gebruikte soort geworden. Panax ginseng is rijk aan unieke stoffen, bekend als ginsenosides. Naar verluidt, zijn deze verbindingen verantwoordelijk voor veel van de mogelijke voordelen van deze interessante wortel.

Ginseng (Panax Ginseng) 25 Gram Product Informatie
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  06/Aug/2023


  Très bon avec du lait ou en smoothie :-P

  P. A.
  12/Jul/2023

  Ginseng
  Gutes Produkt. Macht was es soll. Bin sehr zufrieden. Werd ich wieder bestellen!

  T. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ginseng (Panax Ginseng) 25 Gram
Ginseng (Panax Ginseng) 25 Gram