Pink Sunset (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized

Pink Sunset heeft een ongelooflijk opbrengstpotentieel en is ontstaan uit een samenwerking tussen Sherbinskis en Silent Seeds. De strain is simpelweg bestemd voor succes. Verwacht sterke, evenwichtige effecten en planten die elke kweekruimte opfleuren met prachtige kleuren roze, rood en paars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sherbinskis x Silent Seeds - Pink Sunset: een sterke schoonheid

Sherbinskis is bekend vanwege soorten als Gelato, Sunset Sherbet en Pink Panties. Het is dus geen verrassing dat hun samenwerking met Silent Seeds tot iets bijzonders heeft geleid. Voor de sterke Pink Sunset kozen de breeders Pink Panties en Florida OG als ouders. De plant ontwikkelt wel 27–30% THC, waardoor haar effecten bijna direct te voelen zijn. Pink Sunset is bovendien een ware schoonheid die vaak roze, rode en zelfs paarse kleuren ontwikkelt!

De plant is zeer sterk en kan tamelijk hoog worden. Buiten kan ze een hoogte van wel 240–260cm bereiken en wordt plantengaas aangeraden ter ondersteuning en om schade te voorkomen. Met wat simpele trainingstechnieken zorg je dat ze zich tot haar volle potentie kan ontwikkelen. Na een bloei van 8–9 weken kun je binnen oogsten van ongeveer 550–625g/m² verwachten. Als je buiten kweekt, kun je eind september of begin oktober tegen de 1500–1650g/plant binnenhalen. Deze strain is dus bepaald niet zuinig!

Naast bevredigende oogsten en geweldige genen staat Pink Sunset garant voor een verrukkelijk terpenenprofiel. Je neemt een zoete en romige geur van koekjes met wat gasachtige en bloemige toetsen waar. Dit zorgt al met al voor een heerlijk, evenwichtig aroma waar alle wietfanaten dol op zullen zijn. De effecten bieden het beste van twee werelden: de strain heeft eerst een stimulerende impact, en ontspant daarna lichaam en geest. Maar vanwege de sterkte van deze wiet, raden we je wel aan om het rustig aan te doen.

Pink Sunset (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Florida OG x Pink Pantie
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 30%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 260cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Sunset (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Pink Sunset (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.