Pink Sunset Auto (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized

Pink Sunset Auto is een opvallende hybride. Ze benut de terpenen profielen van Original Gelato, Pink Panties en Florida OG. Met zo'n waanzinnig erfgoed en de deskundige breeders bij Sherbinskis en Silent Seeds is het resultaat natuurlijk geweldig. Pink Sunset Auto is een snelgroeiende strain die niet alleen hemels smaakt, maar ook hoge ogen scoort als het gaat om sterkte en productie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sherbinskis x Silent Seeds - Pink Sunset Auto: deze heerlijke autoflower scoort op alle vlakken

Als twee experts op het gebied van breeding de koppen bij elkaar steken, weet je dat je iets lekkers te wachten staat. Dankzij de samenwerking tussen Sherbinskis en Silent Seeds kun je de smaaksensatie van Pink Sunset Auto zelf ervaren. Door de originele Pink Sunset te kruisen met de genen van Bacio Gelato Auto, is een verrukkelijke, productieve en sterke hybride ontstaan. Bovendien oogst je de wiet in 12 weken na het kiemen al!

Vraag je je af of je elders in moet leveren om die zoete, sterke toppen met 20-23% THC te oogsten? Wees gerust, Pink Sunset Auto is een strain die op alle fronten presteert. Ze ontwikkelt brede, korte bladeren en de afstand tussen de knopen is beperkt. Daarmee is ze ideaal als je in een kleinere ruimte kweekt. Als je de productie wilt maximaliseren, kun je meerdere planten in een tent kweken en SOG of ScrOG toepassen. Over toppen gesproken, Pink Sunset Auto trakteert op een zeer indrukwekkende oogst voor een autoflower. Als je binnen kweekt, mag je rekenen op 525–550g/m². Buiten schommelt het oogstgewicht tussen 115–265g/plant. Dat is nog niet alles: de levenscyclus van zaad tot oogst bedraagt slechts 80-90 dagen! Nu snap je vast waarom je deze strain absoluut moet hebben!

Na het oogsten, drogen en curen, kun je eindelijk snoepen van wat je hebt geproduceerd. Bereid je voor op een zalige, ontspannende high die je geest motiveert en je lichaam verzacht. De aroma's doen denken aan ijstaart, verrijkt met vleugjes brandstof en citroen in elke trek. Verrukkelijk!

Pink Sunset Auto (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Roze zonsondergang x Bacio Gelato Auto
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 23%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Sunset Auto (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Pink Sunset Auto (Sherbinskis x Silent Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.