Biologisch Matcha Poeder

(2)
 • Rijk aan antioxidanten
 • 100% biologisch
 • Bevat talrijke polyfenolen
 • Rijk aan aminozuren en mineralen
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Biologisch Matcha Poeder: Japanse traditie in een zakje!

Matcha heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. En niet zonder reden: dit bijzondere product biedt dankzij het unieke productieproces vele voordelen. Matcha wordt gemaakt van groene theebladeren (Camellia sinensis) die afkomstig zijn van planten die ongeveer drie tot vier weken in de schaduw worden gekweekt. Dit moedigt de theeplanten aan om meer theanine en cafeïne te produceren, evenals aminozuren en chlorofyl. De geoogste bladeren worden ontdaan van de stelen en nerven. Ze worden vervolgens verkocht als losse thee, in theezakjes, of als een geconcentreerd poeder. Matcha is rijk aan antioxidanten, cafeïne, theanine, evenals mineralen en aminozuren (dankzij de geconcentreerde vorm).

Ingrediënten: 100% biologisch matcha poeder (Camellia sinensis)

Belangrijke informatie

Matcha is een prima alternatief voor koffie of reguliere thee. Je kunt het echter ook als ingrediënt in zoete en hartige gerechten gebruiken. Om matcha thee te maken, schep je het poeder in een kleine zeef en zeef je het in een matcha kommetje. Voeg vervolgens wat heet water toe en klop met een speciale matcha garde het mengsel krachtig heen en weer om het theepoeder volledig op te laten lossen. Er vormt zich daarbij een schuimige laag. Giet het in een mok of kopje en voeg nog wat heet water of warme melk toe.

Na openen is matcha nog 12 maanden houdbaar. Eenmaal geopend, kun je het het beste binnen 21 dagen consumeren. Bewaar matcha poeder in een luchtdichte pot op een koele, droge plek uit direct zonlicht.

Biologisch Matcha Poeder Product Informatie
Hoeveelheid 100g

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  17/Sep/2023

  Calidad
  Mi mujer después de probar muchos tes,este es el que mas le ha gustado.

  I. F.
  18/Jul/2023

  INCROYABLE
  Le rapport qualité/prix est EXCEPTIONNEL. Vraiment un délicieux matcha, 10 euro pour 100g, c'est imbattable. Je tiens à sincèrement vous remercier de cette découverte dont on devrait beaucoup plus parler. Et dire qu'au même prix on achète moins de 30g....

  C. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Biologisch Matcha Poeder
Biologisch Matcha Poeder