Biologisch Triphala Poeder

 • Oeroud Ayurvedisch mengsel
 • Rijk aan vitamine C
 • Bevat aminozuren
 • 100% natuurlijk
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Biologisch Triphala Poeder: benut de kracht van Ayurveda gewoon vanuit huis

Hoewel Triphala bij veel westerlingen misschien niet direct een belletje doet rinkelen, is het in het verre Oosten een belangrijk holistisch mengsel. Het wordt gemaakt van de vruchten van drie inheemse Indiase planten: Amla (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia bellirica) en Haritaki (Terminalia chebula). Triphala neemt daarmee van oudsher een belangrijke plaats in de Ayurveda in. De vruchten van deze drie planten zijn bijzonder voedzaam en rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Ook Triphala poeder bevat veel vitamines (zoals vitamine C), naast polyfenolen, tannines en saponinen. Het poeder is gemaakt van 100% gedroogde vruchten uit India.

Ingrediënten: 100% gedroogde Amla, Bibhitaki en Haritaki vruchten (Emblica officinalis, Terminalia bellirica en Terminalia chebula)

Belangrijke informatie

Gebruik maximaal 3–5 gram per dag. Je kunt Triphala poeder toevoegen aan smoothies, water of yoghurt om de smaak van het poeder aangenamer te maken (het kan wat zuur en bitter smaken).

Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. In een afgesloten pot op een koele, donkere en droge plaats bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd dieet. Raadpleeg je huisarts voordat je met voedingsrijke supplementen begint en als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Biologisch Triphala Poeder Product Informatie
Hoeveelheid 100g

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Biologisch Triphala Poeder
Biologisch Triphala Poeder