Blog
Beste Vaporizers
2 min

Top10 Beste Vaporizers

2 min
Products Vaporshop

Na veel bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk! Onze lijst met de 10 beste vaporizers. Door zorgvuldig onderzoek, review na review te lezen en het persoonlijk testen van de vaporizers

Vaporizers nemen enorm aan populariteit toe. Niet alleen als middel om te genieten van cannabis, maar bijvoorbeeld ook als hulpmiddel om te stoppen met roken. Doordat ze zo populair zijn, is er een enorme keuze aan apparaten. Bovendien zijn ze ruimschoots verkrijgbaar. Daarmee is het best lastig te bepalen welk bedrijf echt goede vaporizers biedt en wie er een slaatje uit wil slaan. Daarom hebben we voor jou een selectie gemaakt van de beste verdampers.

Er vele redenen waarom mensen een vaporizer willen gebruiken. Dat kan zijn voor recreatief gebruik, om te stoppen met tabak of als pijnbestrijding. Wij proberen je een eerlijk overzicht te geven van de beste apparaten en zijn er niet op uit zoveel mogelijk winst te maken. Maar genoeg gepraat, we bespreken de 10 beste vaporizers.  

#10 BOUNDLESS CFC 2.0

Boundless CFC 2.0 Vaporizer

Bekijk prODUCt

#9 CRAFTY

Storz en Bickel zijn uitgegroeid tot een toonbeeld van kwaliteit op het gebied van vaporizers. De Crafty is het kleinere broertje van de beruchte Mighty en doet niets af aan deze prestigieuze reputatie. Het apparaat ziet er mooi uit, is klein en lichtgewicht. Doordat je de led’s en temperatuur met een app kunt aanpassen, is deze vaporizer anders dan de rest.

Eenvoudig in gebruik en makkelijk in te stellen. Daarmee is de Crafty absoluut een vaporizer voor de moderne en mobiele cannabis roker. De app van deze absolute topper werkt zowel met Apple als Android.

Crafty Vaporizer

Bekijk PRODUCT

#8 ARIZER AIR 2

De Arizer Air 2 is de vernieuwde versie van de nog altijd populaire Arizer Air. Deze upgrade heeft echter een aantal aantrekkelijke nieuwe eigenschappen, waaronder een langere batterijduur. Bovendien warmt het apparaat nog sneller op. En dat zien fabrikanten van vaporizers vaak over het hoofd.

De batterij kan bovendien worden verwisseld. Daarmee is het de eerste vaporizer uit onze lijst die gebruikt kan worden bij extra lange vape-sessies. Zorg ervoor dat je extra batterijen bij de hand hebt, die je in een handomdraai verwisselt. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor de gevreesde melding dat ze bijna leeg zijn.

Arizer Air 2 Vaporizer

Bekijk PRODUCT

#7 PAX 3

De eerste van de lijst waarbij je, naast kruiden en concentraten, ook hars kunt gebruiken. Daarbij is de ingebouwde accelerometer uniek voor deze vaporizer. Dit apparaat is bijzonder geliefd, omdat het zelf detecteert dat hij wordt doorgegeven. Dat activeert de "party mode" van de vaporizer. Daarbij wordt de temperatuur automatisch getemperd als extra bescherming tegen verbranding. Hiermee ben jij de favoriet op ieder feest.

Het apparaat is bovendien volledig mat afgewerkt. Daarmee wordt nog verder benadrukt dat het een eersteklas apparaat is. Hij kan ook worden bediend met een app via Android of Apple. Dat maakt het vapen nog makkelijker!

PAX 3 Vaporizer

Bekijk PRODUCT

#6 ARIZER SOLO 2

Arizer Solo 2 Vaporizer

Bekijk PRODUCT

GERELATEERD ARTIKEL
De Ultieme Gids Met Temperatuurinstellingen Voor Vaporizers

Vapen is niet moeilijk. Wat wel lastig is te onthouden, zijn alle verschillende temperaturen waarbij je de diverse producten moet verdampen.

#5 FIREFLY 2+

Firefly 2+ Vaporizer

Bekijk PRODUCT

#4 PLENTY

De Plenty ziet eruit alsof hij uit een of andere sciencefiction film komt. Laat je echter niet misleiden door het uiterlijk. Deze kwalitatieve vaporizer laat geen aliens smelten, maar je hersenen. Het gebruik is eenvoudig. Je stopt gedroogd plantmateriaal in de kamer die je vervolgens veilig afsluit.

De temperatuur kun je instellen tussen de 107°C en 201°C. Daarmee wordt een smaak gecreëerd die elke connaisseur van verdampen waardeert. Dit apparaat is goedgekeurd door de Duitse TÜV. Je kunt er dus van op aan dat je een kwaliteitsproduct koopt.

vaporizer Plenty

Bekijk PRODUCT

#3 DYNAVAP VAPCAP M

Dynavap vapcap M vaporizer

Bekijk PRODUCT

#2 VOLCANO HYBRID

Volcano Hybrid Vaporizer

Bekijk Product

#1 STORM

Het meesterwerk onder de draagbare vaporizer pennen. We weten bijna niet waar we moeten beginnen. De Storm vaporizer pen is een van de beste draagbare vaporizers die je kunt hebben. Dit apparaat biedt de perfecte balans tussen gebruiksgemak, veelzijdigheid en prijs.

Als je op meerdere manieren wiet wilt kunnen vapen, betaal je daar vaak extra voor. Dat is echter niet het geval met de Storm. Je kunt hiermee zowel kruiden, concentraten als hars vapen. De vaporizer is daarbij makkelijk in gebruik, heeft een handige temperatuurbediening en een automatische uitschakelaar. Dat zijn allemaal belangrijke elementen als je overweegt eentje aan te schaffen. Met deze vaporizer kun je bovendien maar liefst een uur vapen als hij is opgeladen. Dus, waar wacht je nog op?!

Vaporizer Storm

Bekijk PRODUCT

GERELATEERD ARTIKEL
Het Selecteren Van Jouw Ideale Vaporizer

Vapen is niet alleen goedkoop, maar kan ook door iedereen worden gedaan. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen als het gaat om het...

Lucas

Geschreven door: Luke
Luke is parttime schrijver en fulltime visionair. Als anonieme psychonaut, die in stropdas en kostuum deelneemt aan de samenleving, probeert hij op bewijs gebaseerde rationaliteit aan het volk over te brengen.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken