Blog
Beste Vaporizers
4 min

Top10 Beste Vaporizers

4 min
Products Vaporshop

Na veel bloed, zweet en tranen is hij er dan eindelijk! Onze lijst met de 10 beste vaporizers. Door zorgvuldig onderzoek, review na review te lezen en het persoonlijk testen van de vaporizers

Vaporizers nemen enorm aan populariteit toe. Niet alleen als middel om te genieten van cannabis, maar bijvoorbeeld ook als hulpmiddel om te stoppen met roken. Doordat ze zo populair zijn, is er een enorme keuze aan apparaten. Bovendien zijn ze ruimschoots verkrijgbaar. Daarmee is het best lastig te bepalen welk bedrijf echt goede vaporizers biedt en wie er een slaatje uit wil slaan. Daarom hebben we voor jou een selectie gemaakt van de beste verdampers.

Er vele redenen waarom mensen een vaporizer willen gebruiken. Dat kan zijn voor recreatief gebruik, om te stoppen met tabak of als pijnbestrijding. Wij proberen je een eerlijk overzicht te geven van de beste apparaten en zijn er niet op uit zoveel mogelijk winst te maken. Maar genoeg gepraat, we bespreken de 10 beste vaporizers.

#10 BOUNDLESS CF VAPORIZER

Dit apparaat biedt veel capaciteit. Daarmee is het ideaal voor kruiden en concentraten. De Boundless CF combineert functie en vormgeving. Met een optimale opwarmtijd van maximaal 20 seconden onderscheidt deze vaporizer zich van andere met een vergelijkbare prijs. Ook kun je met dit apparaat kiezen uit vijf vooraf ingestelde temperaturen. Elke goede vaporizer moet bovendien een ononderbroken luchtpad hebben voor een comfortabele vape ervaring. De Boundless CF heeft zo'n geïsoleerd luchtpad, waardoor de damp kan afkoelen. Dat haalt de scherpe randjes weg bij het vapen op de maximale temperatuur.

Bekijk Product

#9 CRAFTY

Storz en Bickel zijn uitgegroeid tot een toonbeeld van kwaliteit op het gebied van vaporizers. De Crafty is het kleinere broertje van de beruchte Mighty en doet niets af aan deze prestigieuze reputatie. Het apparaat ziet er mooi uit, is klein en lichtgewicht. Doordat je de led’s en temperatuur met een app kunt aanpassen, is deze vaporizer anders dan de rest. Eenvoudig in gebruik en makkelijk in te stellen. Daarmee is de Crafty absoluut een vaporizer voor de moderne en mobiele cannabis roker. De app van deze absolute topper werkt zowel met Apple als Android.

Bekijk Product

#8 ARIZER AIR 2

De Arizer Air 2 is de vernieuwde versie van de nog altijd populaire Arizer Air. Deze upgrade heeft echter een aantal aantrekkelijke nieuwe eigenschappen, waaronder een langere batterijduur. Bovendien warmt het apparaat nog sneller op. En dat zien fabrikanten van vaporizers vaak over het hoofd. De batterij kan bovendien worden verwisseld. Daarmee is het de eerste vaporizer uit onze lijst die gebruikt kan worden bij extra lange vape-sessies. Zorg ervoor dat je extra batterijen bij de hand hebt, die je in een handomdraai verwisselt. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor de gevreesde melding dat ze bijna leeg zijn.

Bekijk Product

#7 PAX 3

De eerste van de lijst waarbij je, naast kruiden en concentraten, ook hars kunt gebruiken. Daarbij is de ingebouwde accelerometer uniek voor deze vaporizer. Dit apparaat is bijzonder geliefd, omdat het zelf detecteert dat hij wordt doorgegeven. Dat activeert de "party mode" van de vaporizer. Daarbij wordt de temperatuur automatisch getemperd als extra bescherming tegen verbranding. Hiermee ben jij de favoriet op ieder feest. Het apparaat is bovendien volledig mat afgewerkt. Daarmee wordt nog verder benadrukt dat het een eersteklas apparaat is. Hij kan ook worden bediend met een app via Android of Apple. Dat maakt het vapen nog makkelijker!

Bekijk Product

#6 ARIZER ARGO

De Arizer Argo past precies in je hand. Daarmee bewijst deze vaporizer dat iets kleins heel groots kan zijn. Het is bijna niet te vatten hoe dit apparaat ter grootte van een pen zowel een oplaadbare 18650 Li-ion batterij als een uitschuifbaar glazen mondstuk bevat. Omdat het apparaatje zo klein is, kun je met één hand vapen. De opwarming duurt daarbij nog geen minuut. Het apparaat heeft een batterij met hoge capaciteit. Daarmee geniet je van forse, stevige hijsjes. Je kunt het apparaat ook gebruiken tijdens het opladen. Zo is er nooit meer een moment dat vapen niet uitkomt. Deze vaporizer heeft dan ook alles wat je nodig hebt.

Bekijk Product

GERELATEERD ARTIKEL
De Ultieme Gids Met Temperatuurinstellingen Voor Vaporizers

Vapen is niet moeilijk. Wat wel lastig is te onthouden, zijn alle verschillende temperaturen waarbij je de diverse producten moet verdampen.

#5 FIREFLY 2

De Firefly 2 heeft een uniek uiterlijk; de medeoprichters hebben de oorspronkelijke Firefly herzien op basis van feedback van klanten. Het komt niet vaak voor dat fabrikanten kritiek op hun producten zo letterlijk nemen. In dit geval heeft het echter geleid tot een vaporizer die 55% lichter is en 33% kleiner dan de oorspronkelijke versie. Maar dat is niet alles. De Firefly 2 heeft ook 2 gereconstrueerde batterijen. Daarmee gaat hij twee keer zo lang mee. Dat zijn statistieken waarvan je gaat vapen!

Bekijk Product

#4 PLENTY

De Plenty ziet eruit alsof hij uit een of andere sciencefiction film komt. Laat je echter niet misleiden door het uiterlijk. Deze kwalitatieve vaporizer laat geen aliens smelten, maar je hersenen. Het gebruik is eenvoudig. Je stopt gedroogd plantmateriaal in de kamer die je vervolgens veilig afsluit. De temperatuur kun je instellen tussen de 107°C en 201°C. Daarmee wordt een smaak gecreëerd die elke connaisseur van verdampen waardeert. Dit apparaat is goedgekeurd door de Duitse TÜV. Je kunt er dus van op aan dat je een kwaliteitsproduct koopt.

Bekijk Product

#3 DAVINCI MIQRO

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht vape met talloze functies, dan is de DaVinci MIQRO Vaporizer wellicht wat voor jou. De MIQRO biedt drie temperatuurinstellingen, een zirkonium en keramische pijpenkop en een oplaadbare/vervangbare batterij. Deze vaporizer warmt snel op en bereikt een temperatuur van 190°C in slechts 39 seconden. De MIQRO heeft een aanpasbaar compartiment. Handig als je een enorme hijs wilt nemen of juist lang van een beperkte hoeveelheid wilt genieten. De MIQRO weegt minder dan 100 gram en heeft een strak, draagbaar design. Een geweldige keuze als je een combinatie van goed formaat, efficiëntie en veelzijdigheid zoekt.

DAVINCI MIQRO

Bekijk Product

#2 VOLCANO DIGIT

Het exclusieve uiterlijk van de Volcano is wereldwijd bekend onder vaporizer-enthousiastelingen. De hoogwaardige damp van een van de beste vaporizers die er zijn, maakt je daarbij dolenthousiast. De kwaliteit is ongeëvenaard en de aluminium behuizing weerspiegelt de kennis en jarenlange ervaring die je kunt verwachten van Storz en Bickel. De temperatuurbediening is daarbij onvoorstelbaar accuraat en je kunt schakelen tussen Celsius en Fahrenheit. Daarmee heb je zelf de controle over een euforische vaping ervaring. De 5 bijgeleverde ballonnen worden geleverd met een eenvoudig ventiel mondstuk. Daarmee is deze vaporizer ideaal om door te geven tijdens een feestje.

Bekijk Product

#1 STORM

Het meesterwerk onder de draagbare vaporizer pennen. We weten bijna niet waar we moeten beginnen. De Storm vaporizer pen is een van de beste draagbare vaporizers die je kunt hebben. Dit apparaat biedt de perfecte balans tussen gebruiksgemak, veelzijdigheid en prijs. Als je op meerdere manieren wiet wilt kunnen vapen, betaal je daar vaak extra voor. Dat is echter niet het geval met de Storm. Je kunt hiermee zowel kruiden, concentraten als hars vapen. De vaporizer is daarbij makkelijk in gebruik, heeft een handige temperatuurbediening en een automatische uitschakelaar. Dat zijn allemaal belangrijke elementen als je overweegt eentje aan te schaffen. Met deze vaporizer kun je bovendien maar liefst een uur vapen als hij is opgeladen. Dus, waar wacht je nog op?!

Bekijk Product

GERELATEERD ARTIKEL
Het Selecteren Van Jouw Ideale Vaporizer

Vapen is niet alleen goedkoop, maar kan ook door iedereen worden gedaan. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen als het gaat om het...

Lucas

Geschreven door: Luke
Luke is parttime schrijver en fulltime visionair. Als anonieme psychonaut, die in stropdas en kostuum deelneemt aan de samenleving, probeert hij op bewijs gebaseerde rationaliteit aan het volk over te brengen.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken