Blog
5 Slechtste Stoner Films Ooit Gemaakt
2 min

5 Slechtste Stoner Films Ooit Gemaakt

2 min

Soms wil je gewoon high worden en een film kijken, wat een geweldige manier kan zijn om een avond door te brengen. Maar zelfs onder de invloed van drugs, zijn er een aantal films die gewoon verschrikkelijk zijn. Hier is een lijst van de 5 Slechtste Stoner films ooit gemaakt.

Er zijn een aantal films die gewoon verschrikkelijk zijn en er zijn er die zo slecht zijn dat ze goed zijn. De volgende films vallen in geen van deze categorieën. Dit zijn een speciaal type films, de soort waar je geen tijd aan zou besteden als je niet high zou zijn terwijl je ze kijkt. Dus hier zijn ze, de 5 slechtste stoner films ooit gemaakt.

1. Sex Pot (2009)

Eerste op de lijst is een film met de titel "Sex Pot." Met een niet zo indrukwekkende score van 2,9/10 op IMDB, gaat Sex Pot over Mert en Josh "Spanky" Green, twee geile tieners die een speciale voorraad wiet vinden die iedereen die het rookt volledig sex gek maakt, de film volgt de avonturen van Mert en Josh die bevriend raken met twee prostituees, Strawberry en Princess. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden enkel van deze kleine samenvatting van het plot, is de film een echte lowbrow (en low budget) aangelegenheid. Dit is te vermijden, tenzij je echt high bent en klaar voor een slechte film.

2. Spacebong Beach Babes (2010)

Dit is echt een film die moet worden gezien om te kunnen geloven. Met een naam als Spacebong Beach Babes, heb je meteen het idee van het soort film dat je gaat kijken en dit is echt een trashy film. De film richt zich op Alison, Brenda, en Courtney. Het enige wat ze willen doen is alleen maar naar het strand gaan en high worden, maar Alison moet werken en Brenda en Courtney doen auditie voor een rap video. Bug-eyed aliens vallen de aarde binnen in het begin van de film en nemen vervolgens de vormen van de drie hoofdpersonen aan terwijl ze proberen om het zaad te pakken te krijgen dat het universum zal redden.

3. Potcircle (2010)

De volgende is Potcircle. Een film die de middelbare scholier Stevie volgt, die in plaats van naar het schoolbal te gaan, zijn gespaarde geld besteedt aan het kopen van een enorme zak wiet. Terwijl zijn stiefmoeder op het schoolbal bezig is, nodigen Stevie en zijn zus Debbie vrienden uit bij hen thuis. Stevie, Debbie en hun gasten zitten in een kring, terwijl ze wiet roken en alle aspecten van politiek, seks en religie discussiëren. Een extreem low-budget film gemaakt met een geschatte $8.000 en hoewel er een aantal goede films zijn met zeer bescheiden budget, is Potcircle hier helaas niet één van.

4. Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong (2011)

Wanneer een boze alien bong op aarde neerstort met plannen om de wereld over te nemen ... worden de helden van de film naar de Evil Bong's thuisplaneet gestuurd en worden gevangen gehouden door naakte buitenaardse schoonheden. Hun enige hoop om de aarde te redden is de originele Evil Bong bekend als EeBee. Als de enige 3D-film op de lijst, werd Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong niet alleen opgenomen in 3D, het komt ook met “kras en snuif” kaarten die de kijker geuren laat ervaren op bepaalde punten in de film. Jammer dat deze film een stinker is om mee te beginnen.

5. Need for Weed (2014)

De laatste op onze lijst is Need for Weed. Een film die zich richt op Aaron en Trip, twee stoners in de dertig. Wanneer hun wiet opraakt en hun reguliere dealer, Grandma, gearresteerd wordt, slagen ze erin om wat wiet te scoren van een andere bron. Helaas woont de nieuwe dealer op ongeveer driehonderd kilometer afstand. Omdat ze volkomen wanhopig zijn, besluiten ze om de reis te maken. Trip overtuigt zijn verwaande buurman Clive om ze te brengen, nadat hij beweert dat de reden voor de rit een bezoek aan een stervend familielid is en dus vertrekken de drie op road trip.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken