Blog
HashMaker Shake Me
2 min

Productbeoordeling: De HashMaker Shake Me

2 min

Als je de perfecte pollen hasj wilt maken, hebben we dé gadget die je nodig hebt. Je hebt geen chemicaliën of dure apparatuur nodig om jouw eigen hasj te maken. Met de HashMaker Shake Me kun je eenvoudig popcorn-toppen en getrimde bladeren schudden tot een geweldige kwaliteit pollen hasj.

Hasj is het originele cannabis concentraat. Het zeven van marihuana om de trichomen te extraheren en het groene plantmateriaal eruit te filteren is een beproefde en vertrouwde methode om hasj te maken. Traditionele wiet kwekers over de hele wereld zeven normaal gezien droge toppen en suikerblaadjes door ze op een fijn scherm te slaan. Dit is een arbeidsintensief en tijdrovend proces. De HashMaker Shake Me geeft de kracht om pollen met gemak in de palm van je hand te extraheren.

GROOTTE EN GEWICHT

De HashMaker Shake Me is compact en lichtgewicht. Vergelijkbaar in afmetingen met een gemiddelde koffiemok. De binnenkant is groot genoeg voor een inhoud van ongeveer 5-8g. Doe popcorn-toppen en/of getrimde blaadjes erin. Natuurlijk is het belangrijkste kenmerk het interne 22-micron scherm. Het zorgt voor de magie. Dit fijne scherm zorgt ervoor dat het pollen dat in de onderste kamer wordt verzameld, goed zal branden!

BOUW KWALITEIT EN GEVOEL

Bevroren hand syndroom is een veel voorkomend probleem met de meeste pollen Shakers, maar niet met de HashMaker Shake Me. De dikke plastic buitenkant en de schroefdop zorgen ervoor dat deze shaker makkelijk vast te houden is. Geen ijskoude vingers meer. En geen gladde pollen shakers meer die door de woonkamer vliegen.

Weg zijn de bewegende delen, de geheimzinnige technologie en absoluut geen chemicaliën zijn nodig. Deze shaker is een echte pocket raket en voelt zeker niet goedkoop aan.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

HashMaker Shake Me

Het gebruik van de HashMaker Shake Me kan niet makkelijker zijn. Het draait op je elleboog. Schroef het deksel eenvoudig los, doe je cannabis erin, schroef de deksel weer aan, vries 30 minuten en schud daarna 5-10 minuten krachtig. Zelfgemaakte hasj kan gewoon niet eenvoudiger dan dit.

Het 22 micron scherm is de scheiding tussen het plantmateriaal en de zachte trichomen. Om toegang te krijgen tot de verzamelde harskoppen uit de onderste kamer, hoef je alleen maar de basiskap te verwijderen. Binnenin, zul je blij zijn om pure pollen te zien. Gewoon herladen en herhalen.

De HashMaker Shake Me wordt kant-en-klaar geleverd om direct uit de doos te kunnen gebruiken. Als je een hoeveelheid getrimde bladeren of popcorn-toppen hebt verzameld en iets speciaals wilt maken, is deze shaker de oplossing. Het is niet gek om grotere toppen te knippen wanneer je nog meer smaakvolle pollen wilt. Het beste van alles, het maken van pollen met een shaker is oplosmiddel-vrij!

REINIGING EN ONDERHOUD

Je shaker werkende houden is makkelijk. Investeer in een simpel, zacht schoonmaakborsteltje. De kleine soort die gebruikt wordt om camera- en camcorderlenzen mee af te stoffen, is het perfecte gereedschap voor de HashMaker Shake Me. Pollen schudden is een behoorlijk efficiënt proces met dit kleine apparaat. Het groene materiaal wordt na het schudden veilig in de bovenste kamer bewaard. Nadat je je pollen geëxtraheerd hebt, kun je het afvalmateriaal weggooien.

KOSTEN

Gezien de prijs die de meeste coffeeshops, cannabisclubs en apotheken vragen voor hoogwaardige hasj, is het een absolute openbaring om je eigen hasj binnen een uur thuis te maken. Bovendien zorgen getrimde blaadjes voor een afschuwelijke voorraad, zelfs in de ergste droogte.
Het omzetten van laagwaardig groen plantmateriaal in geweldige zelfgemaakte pollen is logisch. Op dezelfde manier liggen toppen van B-kwaliteit onder het gemiddelde niveau, maar kunnen omgetoverd worden tot absolute vuurpollen met een goede shake. Voor slechts € 16,50 is de HashMaker Shake Me een koopje.

AANVULLENDE OPMERKINGEN

HashMaker Shake Me en bevroren stash

Het vriezen van een volledig geladen shaker gedurende 30 minuten is zeer effectief. Door experimenten hebben we echter ontdekt dat grotere opbrengsten kunnen worden verkregen wanneer marihuana langere tijd bevroren wordt. De suikerblaadjes en popcorn-toppen voor 48 uur in de vriezer laten in een luchtdichte Pyrex houder, is nog effectiever.

Je zou het gemiddelde van 10% pollen rendement kunnen overschrijden, aangezien de trichomen losser blijken te schudden hoe langer het groen is bevroren. Plaats een volle Pyrex lunchbox in de vriezer gedurende het weekend en schud daarna ladingen van 5-8g voor meer pollen.

De perfecte partner voor de HashMaker Shake Me is de Super Herbal Pollen Press. Je kan het pollen poeder ook direct uit de shaker roken, of je kan een chip in je hand drukken. Maar als je er helemaal voor wilt gaan en het pollen in een gladde ronde hasjmunt of een dikke hasjpuck wilt drukken, dan is de Super Herbal Pollen Press de ideale aanvulling op je hasj kit.

CONCLUSIE: HET JUISTE HULPMIDDEL VOOR DE JOB

De HashMaker Shake Me is een voordelig must-have onderdeel van de na-de-oogst kit voor elke thuiskweker. Het is altijd tijd voor heerlijke pollen. Geen andere shaker is in onze ervaring zo gebruiksvriendelijk en zo eenvoudig als deze. Voor degenen die 100% oplosmiddelvrije pollen hasj willen: accepteer geen vervangers, het moet de HashMaker Shake Me zijn.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken