Blog
Bomb Seeds
3 min

Bomb Seeds: De Meest Explosieve Marihuana Genetica Die Er Is

3 min
Producten Seedshop

Cannabis zaadbanken met unieke oorspronkelijke genetica zijn tegenwoordig zeldzaam. De marihuana kwekers van Bomb Seeds zijn de enige die zich specialiseren in het produceren van cannabis soorten die zowel zeer krachtig als zeer productief zijn. Bombardeer de kweekruimte met deze magische zaden en kweek zelf explosieve cannabis planten.

CANNABIS DIE BOEM! ZEGT

Explosieve kracht, maximale opbrengsten, en super kwaliteit zijn wat Bomb Seeds de meest knallende cannabis zaadbank maken. De kwekers bij Bomb Seeds spelen niet met vuur! Ze kweken het. Genetica is alles als het aankomt op het kweken van marihuana. Alleen Bomb Seeds heeft de unieke soorten en expertise om de competitie weg te vagen. Terwijl anderen improviseren, innoveren de specialisten.

HET MARIHUANA MANHATTAN PROJECT

Bomb Seeds kwam voor het eerst tot ontploffing in de cannabis scene in 2007. Maar de grote verscheidenheid aan knallende marihuana varianten in de catalogus was al jarenlang in de maak. Halverwege de jaren '90 reisden de toekomstige kwekers van Bomb Seeds door Zuidoost-Azië.

Op hun reis waren ze aan het rondkijken en stuitten ze zo nu en dan op geweldige marihuana. De buitengewone cannabis soorten die ze ontdekten, waren zeer kostbaar. Gelukkig voor ons nu, hebben ze die wietzaden bewaard.

Tien jaar later vestigde de groep cannabis-jagende avonturiers zich in Nederland om een marihuana "Manhattan Project" te beginnen. Selectief kweken van diverse genetica uit Zuidoost-Azië leidde tot de creatie van twee wiet oorlogsmachines: THC Bomb en Buzz Bomb. In plaats van vernietigingszaden, bewezen ze zowel aan kwekers als aan gebruikers wapens te zijn van massale uitbreiding van het bewustzijn.

Het geavanceerd cannabis kweken is nooit meer opgehouden en de bekroonde oorspronkelijke landsoort Afghani, afkomstig van geheime bronnen, werd de Bomb #1. De zeldzame sativa soorten van eerdere reizen werden daarnaast zorgvuldig geselecteerd en verfijnd van rauwe gele cake tot vernietigend uranium om uiteindelijk de Bomb #2 te worden.

Verder leidde de toegang tot lokale Nederlandse coffeeshop legendes, zoals White Widow, Blueberry en Big Bud, tot nog meer "Fat Boy" cannabis kruisingen en verwoestende hybriden. In de loop der jaren is het arsenaal van Bomb Seeds uitgebreid en zeer gevarieerd geworden, vergelijkbaar met een cannabis industrieel complex. Tegenwoordig is Bomb Seeds de eerste cannabis zaadbank met Superkrachten. Laten we de 5 beste Bomb Seeds THC-soorten bekijken.

WMD-WIET MET MASSALE VERNIETIGINGSKRACHT

THC BOMB

THC Bomb Bomb Seeds

De oorspronkelijke Bomb cannabis soort. Ijzige toppen met het formaat van een handgranaat, en een hoofd cola die lijkt op een kruisraket. Explosieve kracht en een enorme lading aan toppen gegarandeerd. THC Bomb is op reis door Bomb Seeds ontdekt in Z.O. Azië en later verfijnd in Nederland.

Kwekers die zich binnen de ontploffingsstraal bevinden van de THC Bomb, worden overmeesterd door de geweldige bladtoppen verhouding en verder verbluft door hoe snel zo'n productieve soort kan bloeien. In slechts 8 bloeiweken ontvang je maar liefst 20%+ aan compacte toppen.

Buiten bepakt THC Bomb zich met zoveel toppen op haar compacte lijf, dat elke afzonderlijke struikachtige plant in optimale omstandigheden maar liefst 1kg op kan leveren. Binnen is THC geschikt voor kwekers van alle niveaus, van ervaren pro's tot beginners. De SOG- en ScrOG-methoden gecombineerd met THC Bomb is fenomenaal.

CHERRY BOMB

Cherry Bomb Bomb Seeds

Cherry Bomb is de sterke, veel opleverende, smaakvolle explosieve droom van iedere cannabis kweker en gebruiker. Deze soort is het nageslacht van "Green Fusion". De meest opleverende soort van de Bomb Seeds collectie, de Big Bomb, is gekruist met de fruitigste kruising om de Cherry Bomb te creëren.

Het verbouwen van Cherry Bomb binnen of buiten vereist weinig onderhoud en is het ongelooflijk waard. Lage temperaturen tegen het einde van de korte bloeicyclus stimuleren de bladeren en toppen om paarse en kersachtige kleuren aan te nemen. Verwacht een verheffende cerebrale buzz. Snel gevolgd door een kalmerend lichamelijk effect, afkomstig van deze smaakvolle zoete en skunky toppen. Allemaal in slechts 8-10 bloeiweken.

GORILLA BOMB

Gorilla Bomb Bomb Seeds

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat de Gorilla Glue #4 de THC grens van 25% overstijgt. De kwekers van Bomb Seeds hebben zichzelf echt overtroffen en hebben de lat nog hoger gelegd met het creëren van de Gorilla Bomb. Het leek wel voorbestemd om de THC Bomb te kruisen met een oorspronkelijke Gorilla Glue #4 tot iets heel speciaals. Gorilla Bomb is een 21e-eeuwse Bunker-Buster van toppen.

Het enige minpuntje aan de Gorilla Glue #4 is dat sommigen haar te modderachtig en niet zo lekker vinden smaken. Gorilla Bomb is nog kleveriger met een heerlijke zoetzure chocolade smaak gecombineerd met vleugjes diesel.

Of je nu binnen of buiten kweekt, ongeacht de kweeksetting, de Gorilla Bomb maakt altijd indruk. Voor maximale opbrengsten zijn LST- en ScrOG-methoden echter het beste middel om de sativa dominante eigenschappen van Gorilla Bomb tot uiting te laten komen. Door de hoge tolerantie voor voedingsstoffen kan de kweker hoge voedings-doseringen hanteren.

Houd de luchtvochtigheid goed in de gaten tijdens de bloeifase, aangezien de toppen aanzienlijk opzwellen in de late bloei. De effecten van deze wiet treden snel op, waarbij er sprake is van een combinatie van een mentale en lichamelijke high. Dus pas op, beginners. Gorilla Bomb dooft zelfs de lichten bij King Kong stoners.

EDAM BOMB

Edam Bomb Bomb Seeds

Edam Bomb is het product van de legendarische Cheese uit GB en een geselecteerde kruising tussen Bomb #1/Bomb #3. Haar zeer explosieve genetica hebben de snelst bloeiende Cheese kruising voortgebracht. Edam Bomb volgroeit in slechts 6-8 weken. Let op, buiten kwekers. Een korte zomer is net lang genoeg voor deze Cheese.

Er is weinig gesleuteld aan de succesvolle Cheese. Maar de Bomb Seeds kwekers zijn experts in het behandelen en het verbeteren van vlammende marihuana genetica. Alle karakteristieke Cheese eigenschappen zijn behouden gebleven, van de intense smaak en geur tot de langdurige lichamelijke high.

Gemakkelijk te kweken en uitermate geschikt voor SOG-verbouw. De Edam Bomb is momenteel dé absolute Cheese kruising op de markt.

BERRY BOMB

Berry Bomb Bomb Seeds

Blueberry is een andere coffeeshop- en apotheeklegende die de Bomb Seeds kwekers niet konden weerstaan om te kruisen met bekroonde Bomb #1 toppen om Berry Bomb te creëren. Zonder twijfel het meest opbrengende lid van de Blue familie. Vergis je niet, dit is niet slechts Blueberry op steroïden. Dit is Wolverine. Denk aan "Weapon X" upgrades.

Ze produceert een overvloed aan toppen en in combinatie met de ScrOG methode lijkt je kweekruimte met Berry Bomb op een paarse jungle in smaakland. Weinig onderhoud en een goede schimmelresistentie maken deze soort zeer geschikt voor beginnende kwekers, maar net zo voor commerciële verbouwers.

Koelere nachttemperaturen wekken de lavendel kleuren op in de late bloeifase. Indica eigenschappen domineren de high, die voornamelijk lichamelijk is. Eerst voel je echter een verheffende sativa vlaag die je als een raket meeneemt naar boven, voordat de kalmerende indica ontspannen lichamelijke stone het overneemt.

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken