Blog
De Beste Halloween Cannabissoorten En Activiteiten Voor Stoners
6 min

De Beste Halloween Cannabissoorten En Activiteiten Voor Stoners

6 min

Halloween en cannabis passen goed bij elkaar. We hebben coole en maffe ideeën voor je om de meest spookachtige tijd van het jaar te vieren. En, je raadt het al, het betreft allemaal vermakelijke activiteiten en de beste "Halloweed''.

Halloween is de beste tijd van het jaar om alle spookachtige dingen te omarmen. Maar wij stoners kunnen ons in deze periode helemaal uitleven. Door je favoriete wiet te combineren met een aantal bijzondere activiteiten voor Halloween, staat je een echte traktatie te wachten. Hoewel het waarschijnlijk geen goed idee is om stoned te worden en bij je buren aan te kloppen om snoep te eisen, zijn er genoeg andere dingen die je kunt doen om echt het meeste uit deze griezelige feestdag te halen. Laat ons je door enkele van onze favoriete suggesties leiden.

Dus of je nu helemaal alleen bent op de 31e of de dag met wat goede vrienden viert, het is tijd om te genieten van alles wat Halloween, of moeten we zeggen "HalloWEED", te bieden heeft.

1. CREËER ZELF EEN HALLOWEEN KOSTUUM MET ALS THEMA CANNABIS

Creëer Zelf Een Halloween Kostuum Met Als Thema Cannabis

Halloween zonder verkleedpartijen, dat gaat niet. Als je geen idee hebt wat je wilt verbeelden met je kostuum denk dan eens aan deze suggesties met het thema "cannabis". De achterliggende gedachte van deze kostuums is dat je je verkleedt als een bepaalde cannabisvariëteit. Maar je kunt net zo makkelijk een ander kostuum maken of kopen wat ganja als thema heeft. Het gaat erom dat je helemaal in iets anders verandert en plezier hebt.

Om je inspiratie te verschaffen voor zo'n strainverbeeldend kostuum opperen we enkele suggesties:

  • Cheese: dit kostuum is belachelijk eenvoudig. Koop online of in de winkel op de hoek een gigantisch kaaskostuum. Daaronder draag je zwarte kleding. Nu zie je eruit als een echte kaaskop waar iedereen wel een hapje van lust.

  • Strawberry Cough: voor dit kostuum heb je dezelfde basisuitrusting nodig als voor het Cheese-kostuum. Alleen moet het dan een aardbeienkostuum zijn. En je moet de hele avond hoesten, proesten en rochelen; alsof je het flink te pakken hebt. Andere mogelijkheden zijn Northern Lights (een ruimtepak), White Widow (dat spreekt voor zich) en Super Lemon Haze (denk aan Superman, maar dan met "SLH" in plaats van de "S"). Je kunt het zo gek niet bedenken!

2. KOM IN DE HALLOWEEN STEMMING

Kom In De Halloween Stemming

Als je nog niet helemaal in de feeststemming bent gekomen tijdens het ontwerpen van je Halloween pak dien je daar snel verandering in te brengen. Dat kan op veel verschillende manieren. Je kunt zelf een pompoen-bong maken waar je uit kunt roken. Je kunt jezelf ook verwennen met een van de Halloween gerelateerde cannabissoorten. Daar komen we straks, verderop in dit artikel, nog op terug.

Tijdens het nuttigen van een voorraadje te gekke "Halloweed" kun je griezelige films kijken. Of grappige griezelfilms. Je kunt ook een avondje gamen; zet dan wat zweverige spookmuziek op. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Laat het feest alvast beginnen en je geliefde het onschuldige slachtoffer spelen.

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Een Halloween Pompoen Bong?

3. GA HIGH NAAR EEN SPOOKHUIS

Ga High Naar Een Spookhuis

Dit punt is slechts van toepassing op mensen die in de buurt wonen van een spookhuis. Onthoud goed dat dit behoorlijk angstaanjagend kan zijn. Je moet geen zwak hart hebben. Of zwakke zenuwen. Je doet het in je broek door clowns die met kettingzagen lopen te zwaaien. Of in doolhoven. Al die verschrikkelijk enge dingen zullen je overkomen. Het dient echter opgemerkt te worden dat dit soort spookhuizen ook voor een hoop pret kunnen zorgen. Ondanks het gespook.

Normaal gesproken zou een sativa een uitgelezen variant zijn voor dit soort grappenmakerij. Maar vergeet niet dat sommige landras sativa's angstgevoelens kunnen veroorzaken. En paranoia. Dus, rook wat je gewend bent. Anders zou je wel eens gillend weg kunnen rennen voor de clowns, omdat je denkt dat ze echt zijn.

Mocht je niet in de buurt wonen van een spookhuis, dan kun je je huis leuk decoreren. Het schenkt veel voldoening om je huis op te tuigen als spookhuis. Misschien heb je wel vrienden die creatief zijn. Die zouden je dan mooi kunnen helpen. Eventueel zou je het hele gebeuren bij hun thuis kunnen organiseren. Hoe dan ook, het is superleuk.

Het wordt nog maffer als je echte leegstaande gebouwen binnensluipt. Denk daarbij aan een leegstaand ziekenhuis. Een afgedankte psychiatrische inrichting is ook een toplocatie. We moedigen het je echter niet aan, aangezien het gevaar op de loer ligt dat je gepakt wordt door de politie. Vooral als het de avond van Halloween is.

4. TRAKTEER JEZELF OP SNOEP MET WIETSMAAK

Trakteer Jezelf Op Snoep Met Wietsmaak

Wat zou Halloween zijn zonder al die lekkere snoepjes? Geheel in stijl van de traditie van trick-or-treating vind je bij Zamnesia een variatie met heerlijke snoepjes die naar wiet smaken. Deze toveren gegarandeerd een feestelijke grijns op het gezicht van elke stoner.

Wie op zoek is naar gummies moet onze CannaBear Gummies eens bekijken. Deze kun je in een zure of zoete versie kopen; laat die verrukkelijke cannabissmaken maar over je heen komen. Of, als je op zoek bent naar iets waar je wat langer mee doet, zijn Cannabis Lolly's zeker de moeite waard. Ze smaken heerlijk naar wiet, waardoor je de ideale traktatie hebt. Zet ze op tafel zodat je feestgangers ervan kunnen smullen. Let op: Al onze wietsnoepjes zijn THC-vrij!

Dat gezegd hebbende, kun je natuurlijk zelf snoepjes met wiet maken. Daarmee heb je talloze opties om de potentie te verhogen. Niets is zoeter dan de smaak van je eigen, met liefde gemaakte product. Zorg er alleen wel voor dat je de snoepjes niet laat rondslingeren. Kinderen of nietsvermoedende volwassenen zouden ze zomaar op kunnen eten. Dan kan Halloween wel heel letterlijk in een nachtmerrie uitpakken. Gebruik altijd je gezonde verstand! 

5. FEEST MET DEZE PERFECTE HALLOWEEN CANNABISSOORTEN

Feest Met Deze Perfecte Halloween Cannabissoorten

En dan nu Halloweed! Daar kijkt iedereen natuurlijk reikhalzend naar uit. Mocht je zelf al een traditionele favoriete strain voor feestdagen hebben; dat vinden we helemaal niet erg, houd de traditie gerust in stand. Er zijn echter soorten, die naar het schijnt beter bij het Halloweenfeest passen dan andere. Ze zorgen ervoor dat de boel nog vrolijker wordt en je kunt je wildste, mafste kant ermee showen. Soms kun je zelfs aan de naam van de plant al zien dat ze goed samengaat met spookachtige tijden.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Party Soorten

BLUEBERRY GHOST OG

Blueberry Ghost OG

OG Kush fanaten, dit is echt een verwennerij voor jullie. Het is een kruising tussen Blueberry en Ghost OG. Ze produceert ijzig spookachtige, witte toppen vol kristallen. Blueberry Ghost OG heeft een complexe smaak. Ze bevat aardachtige tonen, de stevige smaak van Afghan Kush en een fris citroenachtig zuurtje.

Het is een soort die flink binnenkomt. Het is namelijk een indica-dominante variëteit met een hoog THC-gehalte. Blueberry Ghost OG biedt een krachtige mix van een fysieke- alsmede een verfrissende, cerebrale high. Als je als een nachtkaars uit wilt gaan op de avond van Halloween moet je deze soort hebben.

Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized

(2)
Ouders: Blueberry x Colorado Ghost OG
Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 22%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

DURBAN POISON

Durban Poison

Durban Poison is een wereldberoemde soort die altijd bovenaan prijkt op lijstjes met de beste sativa's. Als je houdt van een beetje psychoactiviteit tijdens het Halloween feestgedruis, moet je deze hebben. Het is een zuivere sativa die zorgt voor een krachtige, cerebrale high. Je kunt verwachten dat je de hele avond als een zombie rondwaart.

Het THC-gehalte kan de 22% aantikken. Van deze soort kun je daadwerkelijk bewustzijnsverruimende effecten verwachten. Die zouden op een buitenlichamelijke ervaring kunnen uitdraaien. Realiseer je goed dat dat kan gebeuren en houd het veilig en leuk. De verschrikkelijke Halloweenmonsters zouden er anders wel eens een beetje te realistisch uit kunnen zien. Dat moet je jezelf niet aandoen.  

Durban Poison (Dutch Passion) feminized

(19)
Ouders: Durban x Unknown Indica
Genetica: Sativa-dominant
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 14%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

ZOMBIE KUSH

Zombie Kush

De naam zegt alles al. Met deze indica, waarvan je hersenen week worden, heb je geen last meer van de angsten en kopzorgen die alle kruiperige creaties met Halloween veroorzaken. Je verandert zelf in een zombie. Maar eentje die languit, de hele bank in beslag nemend, pizza en snoepgoed naar binnen werkt zonder eng te zijn.

Het zou kunnen dat het voelt alsof je hersenpan leeg is terwijl je helemaal verstijfd bent. Dat kan nou eenmaal gebeuren met deze strain. Zombie Kush is een zeer krachtige soort en mag zeker niet ontbreken in de Halloween collectie.

Zombie Kush (Ripper Seeds) feminized

(7)
Ouders: Sideral x Bubba Kush
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Onbekend
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

BLACK WIDOW

Black Widow

Als we het over de spin hebben; die is bijna net zo eng als dodelijk. Maar Black Widow is een soort waar je eigenlijk over het algemeen gelukkig en enthousiast van wordt. Je kunt rekenen op een mengeling van euforie en lichte ontspanning en een sterk psychoactief effect. Black Widow is een stemmingsverbeteraar; ze sleurt je met gemak door de avond van Halloween. Nieuwe rokers dienen haar voorzichtig te benaderen; haar beet is zeer gevaarlijk.

Black Widow (Mr. Nice) regular

(1)
Ouders: Brazilian sativa x South Indian Indica
Genetica: Onbekend
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Onbekend
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

BLACK HELL

Black Hell

Deze duivels skunky strain is de perfecte partner voor Halloween. Black Hell kwam op aarde dankzij een kruising tussen Hellriser Skunk 97 en Black Libanon. Ze wekt een sterke high op die elke ziel kalmeert. Geniet van deze wiet terwijl je aan het chillen bent met een aantal van je favoriete campy horrorfilms.

Binnen duurt de bloei van Black Hell slechts 8-9 weken terwijl je buiten in oktober kunt oogsten. Daarmee is Black Hell ruim op tijd klaar voor Halloween. Het wordt vast genieten geblazen met de skunky, hasj-achtige smaken en geuren.

Black Hell (GeneSeeds) Feminized

(3)
Ouders: Hellriser Skunk '97 x Black Lebanon
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: Hoog
CBD: Laag
Bloei soort: Fotoperiode

WHITE MONSTER AUTOMATIC

White Monster Automatic

Halloween is niet compleet zonder monsters, en deze strain is een autoflowering beest. White Monster Automatic groeit razendsnel en haast zich in slechts 8-9 weken van zaadje tot oogst. Ze levert een enorme hoeveelheid toppen om het spookachtige seizoen goed te beginnen. White Monster Automatic is een sterke indica. Ze produceert ongelooflijk aromatische toppen met sterke, zoete, skunky geuren die prachtig in de smaak doorwerken. 

Voor wat betreft het THC-gehalte is deze strain misschien geen overweldigend monster; ze piekt namelijk op 12%. Toch kun je een aangename en ontspannende, fysieke high verwachten, ideaal om te chillen en veel snoep te eten - en is dat niet waar Halloween om draait?

White Monster Automatic (Zamnesia Seeds) feminized

(55)
Ouders: White Indica x Ruderalis
Genetica: Indica dominante autoflower
Bloeitijd: 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC: 12%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Autoflowering

MAAK DEZE HALLOWEEN ONVERGETELIJK

Dat zijn onze op wiet gerichte ideeën om Halloween door te brengen. We hebben echt aan alles gedacht, of je nu een leuke avond met vrienden plant of in je eentje wilt ontspannen! En jawel, elk product en elke strain op deze lijst kun je onmiddellijk in winkel van Zamnesia kopen!  Laat jouw feestplanning niet aan het toeval over en plaats vandaag nog je bestelling. Er is waarschijnlijk geen feestdag die zo geschikt is voor stoners als Halloween, behalve 20 april natuurlijk. Bestel en geniet in stijl van Halloween!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken