Blog
De Beste Halloween Cannabissoorten En Activiteiten Voor Stoners
5 min

De Beste Halloween Cannabissoorten En Activiteiten Voor Stoners

5 min

Halloween en cannabis passen goed bij elkaar. We hebben coole en maffe ideeën voor je om de meest spookachtige tijd van het jaar te vieren. En, je raadt het al, het betreft allemaal vermakelijke activiteiten en de beste "Halloweed."

Halloween besluipt ons. Het is nu het uitgelezen moment om je plannen af te ronden en voor puike wiet te zorgen. Geen idee wat je plannen zijn? Geen probleem. We hebben een geinig lijstje voor je gemaakt met allerlei cannabis gerelateerde activiteiten, verkleedkleding en strains die goed bij deze feestdag passen.

Want wat is nu een spookachtige gebeurtenis zonder je favoriete kruid? Er bestaat waarschijnlijk geen ander feest dat zo geschikt is voor stoners als Halloween. Behalve 4/20 natuurlijk. Je kunt er griezelig uitzien, maffe kleren aantrekken en veel ongezond voedsel naar binnen werken. Je kunt helemaal uit je dak gaan en voor één avondje doen waar je echt zin in hebt. Voor stoners lijkt dit misschien op een doordeweekse avond. Maar er komt meer bij kijken.

Cannabis verwijdert je oogkleppen en opent je geest. Dat komt goed uit met Halloween. Het draagt bij aan de verhoging van de feestvreugde. Je wordt er zelfs rustig van als het je rond deze tijd van het jaar allemaal even te veel wordt. Het past dus goed bij elkaar. Mocht je een hekel aan dit feest hebben, dan brengt ons lijstje je misschien op andere gedachten. Of je houdt het lekker bij saaie eieren (ja, we hebben het tegen jullie, Paashaas liefhebbers).

Kom op, laten we beginnen!

1. CREËER ZELF EEN HALLOWEEN KOSTUUM MET ALS THEMA CANNABIS

Creëer Zelf Een Halloween Kostuum Met Als Thema Cannabis

Halloween zonder verkleedpartijen, dat gaat niet. Als je geen idee hebt wat je wilt verbeelden met je kostuum denk dan eens aan deze suggesties met het thema "cannabis". De achterliggende gedachte van deze kostuums is dat je je verkleedt als een bepaalde cannabisvariëteit. Maar je kunt net zo makkelijk een ander kostuum maken of kopen wat ganja als thema heeft. Het gaat erom dat je helemaal in iets anders verandert en plezier hebt.

Om je inspiratie te verschaffen voor zo'n strainverbeeldend kostuum opperen we enkele suggesties:

Cheese: dit kostuum is belachelijk eenvoudig. Koop online of in de winkel op de hoek een gigantisch kaaskostuum. Daaronder draag je zwarte kleding. Nu zie je eruit als een echte kaaskop waar iedereen wel een hapje van lust.

Strawberry Cough: voor dit kostuum heb je dezelfde basisuitrusting nodig als voor het Cheese-kostuum. Alleen moet het dan een aardbeienkostuum zijn. En je moet de hele avond hoesten, proesten en rochelen; alsof je het flink te pakken hebt. Andere mogelijkheden zijn Northern Lights (een ruimtepak), White Widow (dat spreekt voor zich) en Super Lemon Haze (denk aan Superman, maar dan met "SLH" in plaats van de "S"). Je kunt het zo gek niet bedenken!

2. KOM IN DE HALLOWEEN STEMMING

Als je nog niet helemaal in de feeststemming bent gekomen tijdens het ontwerpen van je Halloween pak dien je daar snel verandering in te brengen. Dat kan op veel verschillende manieren. Je kunt zelf een pompoen-bong maken waar je uit kunt roken. Je kunt jezelf ook verwennen met een van de Halloween gerelateerde cannabissoorten. Daar komen we straks, verderop in dit artikel, nog op terug.

Tijdens het nuttigen van een voorraadje te gekke "Halloweed" kun je griezelige films kijken. Of grappige griezelfilms. Je kunt ook een avondje gamen; zet dan wat zweverige spookmuziek op. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Laat het feest alvast beginnen en je geliefde het onschuldige slachtoffer spelen.

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Een Halloween Pompoen Bong?

3. GA HIGH NAAR EEN SPOOKHUIS

Ga High Naar Een Spookhuis

Dit punt is slechts van toepassing op mensen die in de buurt wonen van een spookhuis. Onthoud goed dat dit behoorlijk angstaanjagend kan zijn. Je moet geen zwak hart hebben. Of zwakke zenuwen. Je doet het in je broek door clowns die met kettingzagen lopen te zwaaien. Of in doolhoven. Al die verschrikkelijk enge dingen zullen je overkomen. Het dient echter opgemerkt te worden dat dit soort spookhuizen ook voor een hoop pret kunnen zorgen. Ondanks het gespook.

Normaal gesproken zou een sativa een uitgelezen variant zijn voor dit soort grappenmakerij. Maar vergeet niet dat sommige landras sativa's angstgevoelens kunnen veroorzaken. En paranoia. Dus, rook wat je gewend bent. Anders zou je wel eens gillend weg kunnen rennen voor de clowns, omdat je denkt dat ze echt zijn.

Mocht je niet in de buurt wonen van een spookhuis, dan kun je je huis leuk decoreren. Het schenkt veel voldoening om je huis op te tuigen als spookhuis. Misschien heb je wel vrienden die creatief zijn. Die zouden je dan mooi kunnen helpen. Eventueel zou je het hele gebeuren bij hun thuis kunnen organiseren. Hoe dan ook, het is superleuk.

Het wordt nog maffer als je echte leegstaande gebouwen binnensluipt. Denk daarbij aan een leegstaand ziekenhuis. Een afgedankte psychiatrische inrichting is ook een toplocatie. We moedigen het je echter niet aan, aangezien het gevaar op de loer ligt dat je gepakt wordt door de politie. Vooral als het de avond van Halloween is.

4. TRAKTEER JEZELF OP SNOEP MET CANNABIS SMAAK

Wat zou Halloween zijn zonder heerlijke snoepjes? Geheel in stijl van de trick or treat traditie hebben wij bij Zamnesia overheerlijke snoepjes met cannabis smaak. Die laten je als stoner ongetwijfeld tijdens de feestvrolijkheid grijnzen.

We hebben groene Hemp Lollies in onze webwinkel die op smaak gebracht zijn met echt hennep extract! Een andere creatieve oplossing is het zelf maken van snoepjes met cannabis! Niets is zoeter dan de smaak van je eigen, met liefde gemaakte product. Zorg er alleen wel voor dat je de snoepjes niet laat rondslingeren. Kinderen of nietsvermoedende volwassenen zouden ze zomaar op kunnen eten. Dat zou een hoop ellende kunnen veroorzaken en Halloween in een echte nachtmerrie doen eindigen. Gebruik je gezonde verstand!

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Marihuana Gummibeertjes?

5. FEEST MET DEZE PERFECTE HALLOWEEN CANNABISSOORTEN

Feest Met Deze Perfecte Halloween Cannabissoorten

En dan nu Halloweed! Daar kijkt iedereen natuurlijk reikhalzend naar uit. Mocht je zelf al een traditionele favoriete strain voor feestdagen hebben; dat vinden we helemaal niet erg, houd de traditie gerust in stand. Er zijn echter soorten, die naar het schijnt beter bij het Halloweenfeest passen dan andere. Ze zorgen ervoor dat de boel nog vrolijker wordt en je kunt je wildste, mafste kant ermee showen. Soms kun je zelfs aan de naam van de plant al zien dat ze goed samengaat met spookachtige tijden.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Party Soorten

BLUEBERRY GHOST OG

Blueberry Ghost Og (Original Sensible Seeds) Feminized

OG Kush fanaten, dit is echt een verwennerij voor jullie. Het is een kruising tussen Blueberry en Ghost OG. Ze produceert ijzig spookachtige, witte toppen vol kristallen. Blueberry Ghost OG heeft een complexe smaak. Ze bevat aardachtige tonen, de stevige smaak van Afghan Kush en een fris citroenachtig zuurtje.

Het is een soort die flink binnenkomt. Het is namelijk een indica-dominante variëteit met een hoog THC-gehalte. Blueberry Ghost OG biedt een krachtige mix van een fysieke- alsmede een verfrissende, cerebrale high. Als je als een nachtkaars uit wilt gaan op de avond van Halloween moet je deze soort hebben.

Blueberry Ghost OG (Original Sensible) feminized

(1)
Ouders: Blueberry x Colorado Ghost OG
Genetica: 60% Indica / 40% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 22%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

DURBAN POISON

Durban Poison (Dutch Passion) Feminized

Durban Poison is een wereldberoemde soort die altijd bovenaan prijkt op lijstjes met de beste sativa's. Als je houdt van een beetje psychoactiviteit tijdens het Halloween feestgedruis, moet je deze hebben. Het is een zuivere sativa die zorgt voor een krachtige, cerebrale high. Je kunt verwachten dat je de hele avond als een zombie rondwaart.

Het THC-gehalte kan de 22% aantikken. Van deze soort kun je daadwerkelijk bewustzijnsverruimende effecten verwachten. Die zouden op een buitenlichamelijke ervaring kunnen uitdraaien. Realiseer je goed dat dat kan gebeuren en houd het veilig en leuk. De verschrikkelijke Halloweenmonsters zouden er anders wel eens een beetje te realistisch uit kunnen zien. Dat moet je jezelf niet aandoen.  

Durban Poison (Dutch Passion) feminized

(14)
Ouders: Durban x Unknown Indica
Genetica: Sativa-dominant
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 14%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

ZOMBIE KUSH

Zombie Kush (Ripper Seeds) feminized

De naam zegt alles al. Met deze indica, waarvan je hersenen week worden, heb je geen last meer van de angsten en kopzorgen die alle kruiperige creaties met Halloween veroorzaken. Je verandert zelf in een zombie. Maar eentje die languit, de hele bank in beslag nemend, pizza en snoepgoed naar binnen werkt zonder eng te zijn.

Het zou kunnen dat het voelt alsof je hersenpan leeg is terwijl je helemaal verstijfd bent. Dat kan nou eenmaal gebeuren met deze strain. Zombie Kush is een zeer krachtige soort en mag zeker niet ontbreken in de Halloween collectie.

Zombie Kush (Ripper Seeds) feminized

(1)
Ouders: Sideral x Bubba Kush
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Onbekend
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

BLACK WIDOW

Black Widow (Mr. Nice) regular

Als we het over de spin hebben; die is bijna net zo eng als dodelijk. Maar Black Widow is een soort waar je eigenlijk over het algemeen gelukkig en enthousiast van wordt. Je kunt rekenen op een mengeling van euforie en lichte ontspanning en een sterk psychoactief effect. Black Widow is een stemmingsverbeteraar; ze sleurt je met gemak door de avond van Halloween. Nieuwe rokers dienen haar voorzichtig te benaderen; haar beet is zeer gevaarlijk.

Black Widow (Mr. Nice) regular

Ouders: Brazilian sativa x South Indian Indica
Genetica: Onbekend
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Onbekend
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

Goed, dat was het dan - onze lijst met de beste strains om Halloween door te komen, de leukste activiteiten en de meest grappige cannabisvriendelijke verkleedkostuums die je zelf kunt samenstellen. Kies wat je leuk lijkt. Rook er nog een paar. Laat de inspiratie maar komen. En bereid je voor op een duister, plezierig avondje met vrienden. Het is tijd om aan de slag te gaan met het voorbereidende werk en om puike wiet te roken. Om de boze geesten te verjagen, natuurlijk!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken