Blog
Eyce: Toonaangevende Rigs, Wietpijpjes & Meer Moois
2 min

Eyce: Toonaangevende Rigs, Wietpijpjes & Meer Moois

2 min

Eyce, bekend om zijn innovatieve en populaire siliconen rookaccessoires, heeft sinds 2013 een behoorlijke reputatie opgebouwd. Maar in plaats van achterover te leunen, blijft het bedrijf voortdurend toffe pijpjes en rigs uitbrengen. Maak nu kennis met Eyce en ontdek de topproducten van dit merk.

Eyce is al sinds 2013 actief en sindsdien uitgegroeid tot een geduchte speler in de cannabis community. Het bedrijf heeft wereldwijd al meer dan één miljoen wietpijpjes verkocht en zijn positie almaar verder versterkt. Mocht je nog niet bekend met Eyce zijn, wij vertellen je hieronder graag meer!

Maak kennis met Eyce

Maak kennis met Eyce

Zoals we al zeiden, zag Eyce in 2013 het levenslicht. Het bedrijf ontstond in het Amerikaanse Bend (Oregon) en drukte met zijn baanbrekende siliconen rookgerei meteen zijn stempel op de wiet-gerelateerde parafernalia-markt. Het bedrijf ontwikkelde al snel de eerste gepatenteerde en originele Eyce Water Pipe Mold. Hiermee introduceerde het merk niet alleen een gloednieuw product, maar ook een compleet nieuwe categorie wietpijpjes. Hoewel talloze andere bedrijven dit idee hebben overgenomen, is er maar één echte Eyce.

De unieke pijpjes zijn beschikbaar in acht landen en daarmee loopt het merk voorop op de markt van de rookaccessoires. Bovendien is elk exemplaar voorzien van een levenslange garantie. Oftewel, niet alleen kwaliteit staat bij Eyce hoog in het vaandel, maar ook een goede klantrelatie. En met de voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten heeft het de perfecte balans gevonden tussen innovatie en het behoud van gepatenteerde klassiekers.

Waarom zou je voor Eyce kiezen?

Waarom zou je voor Eyce kiezen?

Natuurlijk is het niet makkelijk om op een oververzadigde markt innovatief te blijven. En daarbij steeds voorop blijven lopen, is nog lastiger. Je vraagt je daarom misschien af hoe het kan dat Eyce hier wel in slaagt. Dat is vrij simpel: het merk biedt hoogwaardige producten voor uiteenlopende wensen. Zoek je een onopvallende pijp die je makkelijk mee op reis neemt? Dan kun je uit talloze opties kiezen. Maar ook als je op zoek bent naar een extra rig, vind je wat je nodig hebt. Eyce heeft producten voor uiteenlopende cannabisconnaisseurs, van drukke zakenlui tot topsporters, wat je voorkeuren of budgetopties ook zijn.

Hoewel Eyce zich vooral onderscheidt met zijn bijna onverwoestbare siliconen pijpjes, heeft het bedrijf zich ook toegelegd op andere gebieden, zoals met de Proteck-lijn. Deze productlijn bestaat uit fraaie, bijzonder functionele pijpjes van glas en siliconen. Of bekijk de populaire ORAFLEX-producten als je iets chiquers wilt. Deze kleurrijke pijpjes zijn met de hand beschilderd en echt iets voor de blower die zijn persoonlijkheid wil uitdragen.

Producten van Eyce beschikbaar bij Zamnesia

Producten van Eyce beschikbaar bij Zamnesia

Nu je alles over Eyce weet, presenteren we je graag enkele topproducten van het merk die nu bij Zamnesia beschikbaar zijn. Allemaal hebben ze de typische klasse en innovatieve kenmerken van het merk. Daarbij bieden ze heerlijke, sterke rook!

Cheech & Chong x Eyce Siliconen Pijp

We zouden nalatig zijn als deze exclusieve samenwerking tussen Cheech & Chong en Eyce niet op onze lijst zou staan. Met deze hemelsblauwe pijp zit je binnen de kortste keren met je hoofd in de wolken. Het enige wat je nog nodig hebt, is je beste wiet en je zit gebakken. De 13mm bowl biedt genoeg ruimte, dus schroom niet om hem tot de rand te vullen. De pijp is voorzien van de handtekeningen van het beroemde komische duo. Daarmee is het apparaat ook een echt verzamelobject voor elke zichzelf respecterende blower. Deze pijp heeft de typerende siliconen afwerking van Eyce en is perfect voor iedere wietgebruiker. Bovendien weet het pijpje elke sessie mensen aan het lachen te maken.

Ontdek vandaag nog alles wat Eyce te bieden heeft

Ontdek vandaag nog alles wat Eyce te bieden heeft

Zoals je ziet, zit Eyce achter verschillende unieke en populaire rookaccessoires. En gelukkig hoef je er niet lang naar te zoeken! In de Zamnesia Headshop vind je namelijk allerlei producten van Eyce die gewoon bij je thuis worden bezorgd. Bekijk nu het aanbod en vind vandaag nog jouw perfecte pijp!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken