DynaVap VapCap 'M' 2021

(79)

De DynaVap VapCap M is een kleine, door verbranding aangedreven vaporizer pen. Deze vape is zeer efficiënt en produceert een fantastische, smakelijke damp. De 2021 uitvoering van DynaVap is op diverse punten verbeterd en voorzien van een nieuw, stijlvol ontwerp.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (79)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

DynaVap - VapCap M: Ultra-Klein, Super Smakelijk

De VapCap M van DynaVap is een kleine, ultra-draagbare vape pen. Deze vape produceert een fantastische smaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Dit is het nieuwste model uit de VapCap serie van DynaVap. Het vorige, reeds geweldige model is op een aantal punten verbeterd.

De populariteit van de in de VS geproduceerde DynaVap vaporizers stijgt explosief. En daar is een goede reden voor. Deze pennen produceren een heerlijk smaakvolle damp, waar andere vapes niet eens aan kunnen tippen. Dit apparaat is geschikt voor het verdampen van plantenmateriaal en harsen.

De VapCap M is door DynaVap ontworpen om gebruikers een apparaat te bieden die indruk maakt vanwege de kwaliteit en vaping prestaties. Bovendien hangt er een heel schappelijk prijskaartje aan! De VapCap M is vervaardigd uit 100% roestvrij staal van medische kwaliteit en is te vergelijken met de Original DynaVap VapCap.

De M-serie valt op door het opvallende deksel met temperatuuraanduiding. Het deksel maakt een klik-geluid als de vape warm genoeg is.

DYNAVAP VAPCAP M 2021 - WAT IS NIEUW?

Na enkele jaarlijkse nieuwe varianten, geldt nog altijd dat geen collectie pijpjes of vaporizers compleet is zonder de nieuwste editie van de VapCap 'M' van DynaVap. De 2021 update omvat alles wat je gewend bent van en waardeert aan de 'M', maar dan met enkele welkome toevoegingen.

De 'M' is met liefde vervaardigd door het team van DynaVap. Het is een batterij-vrije TED ('thermal extraction device') gemaakt van het karakteristieke roestvrije staal van medische kwaliteit. Het resultaat is een pijpje dat makkelijk te gebruiken is en elke keer een smaakvol trekje levert.

Met het 10mm spits toelopende mondstuk was het nog nooit zo makkelijk om een trekje te nemen. Bovendien kun je hem ook gebruiken in combinatie met je favoriete waterpijp via een eenvoudige aansluiting. De 'M' is strak, bijna zandloperachtig, en daarmee makkelijk om vast te houden en om in je zak te steken.

Wanneer je wilt genieten van je favoriete kruid, vul je de 'M' gewoon met je gewenste vermalen soort en verhit je de bowl met een stormaansteker. Zo simpel is het. Dankzij het ongecompliceerde systeem kun je de 'M' ook makkelijk losschroeven en na gebruik schoonmaken. Inmiddels is dit de vijfde versie, waarmee de 'M' van DynaVap enorm populair blijft onder wietliefhebbers.

DYNAVAP VAPCAP M 2020

De 2020-versie van de VapCap M heeft indrukwekkende nieuwe functies. Zo is het nieuwe — en wederom strakkere — design uitgerust met functionele Captive Cap-geometrie. De roestvrijstalen behuizing van medische kwaliteit heeft nu een gefacetteerd uiteinde en een verstelmogelijkheid. De grootte van het compartiment is te veranderen van full-size naar half-size door simpelweg het uiteinde op en neer te schuiven. Zo kun je makkelijk kiezen tussen een sterke trek of een microdosis.

Het mondstuk is voorzien van een nieuwe versmalling van 10mm. Hiermee kun je het toestel stevig op een glazen rig van 10mm aansluiten. Een extra sleuf in het mondstuk zorgt dat de condensator er nog beter in blijft zitten.

Een verbeterd asymmetrisch luchtgat zorgt voor betere aanpassing van de verhouding lucht:damp en gekalibreerde luchtinjectie. Gebruikers kunnen de hoeveelheid lucht bij elke trek bijstellen voor een lichtere of juist vollere ervaring.

De nieuwe handgreep is ook nog beter voelbaar dan bij vorige modellen. Het spiraalvormige ontwerp valt perfect in de hand, zodat de VapCap M 2020 veilig te gebruiken is. Over veiligheid gesproken, de “Captive Cap” is nu voorzien van een eigen dop! Deze valt er niet af bij het loslaten dankzij smalle inkepingen aan elke kant die het omhulsel op zijn plaats houden.

DYNAVAP VAPCAP M 2019

In lijn met de traditie van DynaVap van jaarlijkse updates, brengt 2019 een reeks veranderingen aan de VapCap M. Hoewel je misschien denkt dat veel van deze wijzigingen puur cosmetisch zijn, heeft het team van DynaVap hard gewerkt om het algehele ontwerp van de VapCap M te verfijnen.

De body van de VapCap M is voorzien van een nieuw profiel, dat hem een meer indrukwekkende afwerking met verbeterde grip geeft. Daarnaast zitten er uitgesproken randjes dichtbij het uiteinde om je vingers te waarschuwen als ze in de gevarenzone komen. Het uiteinde zelf is ook verbeterd. De kronkelende groef geeft ten opzichte van het helix-patroon van 2018 een betere luchtstroom. Tot slot is het luchtgat opnieuw geboord en zijn de groeven er rondom opnieuw gevormd. Ook dit is gedaan om te zorgen dat je vingers in staat zijn de cruciale delen van de VapCap M te onderscheiden, zonder telkens omlaag te hoeven kijken.

Hoewel ze subtiel zijn, zorgen alle updates voor een betere functionaliteit en bruikbaarheid. Mocht je nog steeds de VapCap M van 2018 gebruiken, maak je dan geen zorgen. Het modulaire ontwerp betekent dat het mogelijk is de uiteindes van beide modellen om te wisselen.

DYNAVAP VAPCAP M 2018

 • De dubbel gegroefde, drievoudige helix verbetert de luchtstroom.
 • Dankzij het vernieuwde, geribbelde middenstuk ligt de vape lekkerder in de hand tijdens het opwarmen.
 • Het carb-gat is vergroot.

HOE GEBRUIK JE DE DYNAVAP VAPCAP M?

De VapCap M is heel makkelijk in gebruik:

Verwijder het metalen deksel en vul de VapCap met gemalen plantenmateriaal of kleine stukjes hars. Sluit het deksel af.

Met een aansteker verhit je de zijkanten van het deksel, terwijl je de vape draait. Een stormaansteker is hier ideaal voor. Als je de 'klik' hoort of voelt, is de vape klaar voor gebruik! Geniet van de super smakelijke inhalaties! Als de VapCap is afgekoeld, hoor je weer een klikgeluid. Gebruik je hars? Vergeet dan niet het restmateriaal te verwijderen na elke sessie.

EIGENSCHAPPEN VAN DE DYNAVAP VAPCAP M

 • Geschikt voor plantenmateriaal en hars
 • Super-klein en draagbaar
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Middenstuk: roestvrij staal
 • Condensor: standaard
 • Mondstuk: roestvrij staal
 • Totale lengte: 92mm

De DynaVap VapCap M wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar op gebreken en vakmanschap.

DynaVap VapCap 'M' 2021 Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Nee
Merk Dynavap
Verwarmingsmethode Hybride
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Hars

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (79)
  (79)
  View all reviews
  02/Nov/2023

  Funciona bien
  Muy cómodo y funcional

  A. G.
  19/Oct/2023

  Vap
  Super produit, je recommande... Merci Zamnesia, rapide, discret, efficace

  E. M.
  28/Jul/2023

  LE vaporisateur portable !
  Je ne lâcherai mon Dynavap pour rien au monde ! Certes il peut y avoir un peu d'apprentissage (rien d'insurmontable, j'ai réussi à le prendre en main tout de suite, vient ensuite le perfectionnement de la technique), mais ça en vaut la peine. Ne vous faites pas avoir par son petit bol, le Dynavap peut vous mettre de belles claques, et au pire on peut toujours enchaîner les sessions puisqu'on n'a pas à se soucier de la batterie. C'est aussi un très bel objet facile à nettoyer. Testé et approuvé en voyage, camping, concerts, festivals !

  L. T.
  25/Jul/2023

  La svolta
  Ottimo vaporizzatore...la svolta è non doversi preoccupare della carica delle batterie. Consigliato

  A. P.
  24/Jul/2023

  Great product
  Such a nice vape ! Really smooth to use

  A. H.
  17/Jul/2023

  excellent
  easy and clean, it works very well!

  L. F.
  28/May/2023

  It's a nice addition for everyday use when you want to take the edge of.
  Its got a small container, but you can pack it up, take 2 - 5 hits, and then load it up again if you want to get a proper high, unless you have a very high THC percentage. I just use home-grown weed that I usually like to smoke pure with a charcoal filter + very thin papers. (Yes I'm that kind of guy) but I also wanted something that doesn't take time to prepare and just use in between breaks during the day and the Dyna Vapcap is perfect for this because you don't have to worry about charging and you just keep it in the car or pocket. You can light it with any lighter, but a good butane torch is something you want. It takes about 8 seconds with a dual flame torch, about 15 seconds with a cheap single flame torch and and around 25 seconds with a BIC lighter. You will hear a first (small) click, keep holding it under the flame untill you hear a little bigger second click, then stop immediately and take a puff. Don't light up after the second click or you'll have combustion.

  T. M.
  12/May/2023

  Even wenen maar goed
  Als je er eenmaal aan gewend bent werkt het chill, maar het is echt voor micro-dosing. Als je ouderwets stoned wil worden moet je hem vaak vullen en warm maken. Gasbrander is een must.

  B. B.
  10/Feb/2023

  Dynavap M
  Deze vape moet je met een torch lighter opwarmen tot je een klikje hoort. Daarna kan je beginnen vapen, zeer geschikt voor mensen die van het roken overstappen. Voor de iets meer verfijnde vaporizer gebruiker heb je hier wat te weinig controle over je temperatuur. Wel tof dat je heel kleine hoeveelheden kan gebruiken met deze vape. Voor een vape collector mag deze niet ontbreken in je assortiment.

  D. C.
  03/Dec/2022

  Goede smaakbeleving
  Fijne vaporizer iets grotere laadruimte zou een verbetering zijn

  R. S.
  30/Nov/2022

  perfect for easy use
  I just light a candle, hold it over the flame and turn it slowly. After a short while it clicks and it has the right temperature. Maybe a bit expensive but feels like good quality and probably a good lifespan.

  E. K.
  27/Nov/2022

  Game changer
  At first few sessions I was disappointed, and I thought it is not a device for me. But I didn't want to let go so easily, so watched few videos on the internet, how to get the best out of it. And then everything changed. This is far better than smoking a joint, and I have to say that I was sure I will never transit to any other way, as I love smoking a classic rolled up splif. But no more, this gives much better results in matter of strenght, taste and overall experience. My new must have, I feel like, this is new best way to consume cannabis. And my wife is happy too that, it's way more healthy way than smoking. Big up!

  L. M.
  21/Nov/2022

  ottimo
  finalmente dopo 2 vaporizzatori con batteria ho acquistato questo e mi trovo molto meglio posso decidere io quanto scaldare e sono libera dalle batterie. Il materiale di costruzione è ottimo, resistente, piccolissimo , quindi comodo da trasportare , spedizione abbastanza veloce. Lo consiglio.

  V. G.
  17/Nov/2022

  Excellent
  Does an excellent job. Takes some time to learn how to use it effectively, but once you understand it's really good!

  D. V.
  23/Oct/2022

  incredible experience
  I had never used a vapper, neither dry herb, nor without a battery. The experience is incredible, much better than mixing with tobacco. I have read in some reviews that it is difficult to use. Watching a couple of videos that show it to you is enough. On Zamnesia's part, the delivery was great, and with a gift included. Great buy.

  M. M.
  29/Aug/2022

  Excellent vape
  Great smoking and great flavor!!

  A. K.
  06/Jun/2022

  Pequeño pero efectivo
  Un gran paso adelante. Estaba harto de fumar tabaco y de lidiar con el humo, las cenizas y el olor. Eso se acabó con este pequeño artilugio (apenas más largo que un dedo meñique). Construcción solida, diseño muy logrado, buenos materiales. El precio puede parecer alto pero cuando llevas unos días usándolo entiendes que no sea mñas barato. Yo lo uso mayormente para hachís (el terroso va mejor, pero el blando también sirve) y es increible lo bien que saben las caladas y lo mucho que aprovechas el material. Tarda quizás medio minuto en subir, y el efecto dura menos y es mas "limpio", pero no por ello menos intenso. Si lo cargas entero y lo calientas a fuego medio, puedes darle entre 4 y 6 vapeadas a un mismo material antes de que se agote. Cuidado con calentarlo de más, pues puede prender y entonces estarías fumando (se nota en el sabor si esto ocurre). Menos mierda en los pulmones, muy discreto, el olor se va enseguida. Tiene su propio ritual. Sin duda una de las mejores compras en mucho tiempo. Imprescindible mechero de soplete con potencia media-alta. Recomendable comprar con solución limpiadora.

  A. B.
  26/Apr/2022

  Conforme
  Sympa mais ça brûle un peu les bronches quand on en fait tous les jours, la vapeur n'ayant pas le temps de refroidir, à essayer avec un bong et son adaptateur en verre.

  A. C.
  09/Apr/2022

  estupendo para saborear a mi maria
  sin baterias

  E. A.
  24/Mar/2022

  Micro cape de voyage
  Avec ce modèle pas besoin d’électronique. On peut l’emporter partout avec soi à condition d’avoir un briquet tempête. Très facile d’utilisation et de nettoyage. Recommandé pour les balades.

  O. M.
  21/Feb/2022

  simple yet powerful
  Been using this product for a few weeks now and absolutely love it. I prefer the dynavap over my Crafty+ because you can microdose with good hits. Also dont like using a torch so i just use it with a candle. It takes a while to heat up that way though, so Im considering getting the conduction heater.

  R. T.
  08/Feb/2022

  Top!
  Grâce à dynavap j ai réussi à arrêter le tabac, et ma consommation d herbes a considérablement diminué! Très bon produit, peut aussi être utiliser comme pipe…

  D. C.
  02/Feb/2022

  Great product
  This thing changed my smoking game forever! Had a little issue with the delivery (got lost in transit), but was instantly resolved by the amazing Zamnesia staff. 10/10 would recommend!

  W. V.
  31/Jan/2022

  Muy sorprendido
  Anteriormente habia probado vaporizadores "baratos" pero nunca uno sin bateria. Recomiendo ver los videos del mismo fabricante para saber usarlo. Muy sorprendido con el vapcap

  A. F.
  25/Jan/2022

  Goede basis om het vapen te ontdekken.
  Opzich een prima vaper om te ervaren of het vapen wel of niet jou ding kan zijn. Persoonlijk is mijn voorkeur toch uitgegaan naar één op een batterij. Namelijk de Pax 3.

  J. L.
  03/Jan/2022

  Buen vapeador
  Habrán mucho mejores, evidentemente, pero hace su trabajo muy bien. Fácil de limpiar, el problema que tiene es cómo saber cómo utilizarlo. Hay que darle más calor que el que se debería dar y hay que pillarle el punto. Aún así, lo recomiendo.

  C. R.
  25/Nov/2021

  vap
  marche très bien, bon produit

  Y. G.
  02/Nov/2021

  Clic Clac ça fait le taf
  Je fumais des clopes et des joints comme un porc, à chaque fois que j'ai arrêté le tabac, j'ai toujours repris à cause du bédo...J'ai fait une séance d'hypnose et j'ai acheté le Dynavap. Depuis maintenant 2 mois, je ne fume plus du tout de tabac et j'ai considérablement baissé ma conso de THC sans vraiment avoir l'impression de faire un effort surhumain. Je recommande vraiment, c'est un coup à prendre au début pour la prise en main et un vapotage efficace mais finalement assez simple d'utilisation avec un briquet tempête. Un petit clic, un petit clac, on arrete de chauffer et on vapote + ou - 3 lattes, on attends le reclic, le reclac et rebelotte 3 à 4 fois. C'est nickel pour de l'herbe, pour la résine pur, c'est pas top, mais en la mélangeant avec du CBD ou du damiana par exemple, ça marche nickel. Je ne mets pas 5 étoiles pour le prix, l'absence de notice, le prix du cap de remplacement (25 boules tout de même) et l'absence de goupillon pour le nettoyage.

  R. L.
  02/Nov/2021

  Excellent product
  Great quality and easy to use, very compact and handy when traveling, no need for electricity, very clever design, highly recommended!

  L. W.
  03/Oct/2021

  Buen vaporizador económico
  Es de muy buena calidad, es pequeño y vaporiza muy bien. Hay que tener en cuenta que se tarda un tiempo en aprender a usarlo y que necesitas un mechero tipo soplete para hacerlo funcionar, también gastas más gas que si fumas un canuto. Merece la pena como primer vaporizador, vaporizador de bajo costo o vaporizador secundario para salir de acampada con él.

  B. G.
  30/Sep/2021

  Mulifunktionales hochwertiges Edelstahl Bespaßungs Röhrchen :)
  Damit lässt sich perfekt Kraut und Harz verdampfen und das ganze ohne Akku oder Baterie. 100% medizinischem Edelstahl garantieren sauberen Dampf ohne ungewollte Kunststoffdämpfe da ganz einfach kein Stück Kunststoff verbaut ist! Den richtigen Gebrauch hat man dank dem klicken schnell heraus und wer mal statt Dampf wieder Rauch schmecken will, lässt einfach die Kappe weg. Das Teil soll auch in der Wasserpfeife funktionieren - das hab ich nocht nicht getestet aber versteht sich als weiteres colles feature des Pen`'s. Und sollte mal ein Dichtungsring oder Sieb kaputt gehen, hat Zamnesia die Ersatzteile günstig auf Lager. Daher von mir eine glatte Kaufempfehlung für den DYNAVAP VAPCAP 2021!

  M. D.
  22/Sep/2021

  Great product!
  Really easy to use, very clever industrial design. No coughing, and tastes great!

  O. S.
  08/Sep/2021

  Super nickel
  Juste parfait. Vapeur savoureuse, effet vraiment très cool (mieux d'après moi qu'en consommant le même produit en roulant). Par contre très important, achetez un briquet tempête, l'expérience est plutôt décevante avec un briquet classique, alors que le tempête chauffe correctement l'herbe pour faire une belle vapeur savoureuse. En tout cas pour moi une chose est sûre: je ne reviendrais au tabac pour rien au monde. Découvrez le vrai goût de votre herbe! :-)

  M. M.
  19/Aug/2021

  Super impressed!
  Bought this little guy as a travel vape, as I don’t feel comfortable crossing borders with my Firefly 2. Received it packed in a super low-profile flat piece of cardboard, which was super cool. I didn’t expect the DynaVap to “wow” me as I thought I’d be spoiled with the great vapor from my Firefly 2. Dare to say, I’m SUPER impressed with my new DynaVap! The herbs seem to heat even more evenly and come out beautifully brown, not black at all. Dare I say it? Here it beats my Firefly! The vapor does taste a little less rich, but it’s actually really flavorful. I’m already recommending it to my friends!

  M. V.
  03/Aug/2021

  Ottimo
  Ottimo prodotto, facile da usare e molto performante. Consigliato a tutti quelli che vogliono entrare nel mondo dei VAPO.

  P. G.
  27/Jul/2021

  tik tak boom !
  On peut le chauffer avec n'importe quoi, c'est pratique. Un tempête c'est mieux, il noircit pas comme ça. C'est gros comme une cigarette, on le chauffe, il fait tik tak ! Pour dire qu'il est chaud. Là ya plus qu'a tirer dessus, et il refait tik tak ! quand il est froid. C'est du microdosing, je met un peu moins de 0,1 g de plante à chaque fois. On prend environ 6 taffs avec de la saveur au début, et de la vapeur aprés. Usage en extérieur validé. Pratique, discret "Welcome to battery freedom" Qu'ils ont écrit dans l'étui de rangement :)

  T. G.
  20/Jul/2021

  Very good product
  Only 1 star less because it has abit of a learning curve. But nothing the right youtube tutorials can't help with. Would deff recommend.

  S. M.
  29/Jun/2021

  Bon produits
  Très bon produit je recommande cet article et zamnezia car rapide et tarif très correcte !!!!

  R. P.
  05/Jun/2021

  Ottimo!
  Ottimo vap, economico, ma ideale per entrare nel mondo della vaporizzazione. Facile. Da usare, anche se richiede, col tempo, accessori che facilitano il raffreddamento etc... Consigliatissimo!

  G. P.
  03/Jun/2021

  Barbatruc
  J ai enfin trouvé mon graal . Il suffit juste d'un peu de temps pour maîtriser la Bête

  J. B.
  02/Jun/2021

  Meilleur gout
  Difficile de doser au début la chauffe , mais on s y fait vite Le goût est excellent , j ai plus de saveur qu avec mon vapo électrique fenix Il faut encore que je l adapté pour boucher l arrivée d air latérale car je préfère un tirage serré qui est à mon goût beaucoup plus savoureux

  P. A.
  18/May/2021

  What a great value!
  I used different vapers. I used bongo, nothing comes close to this dynavap, with its rich flavor and smooth vapor.. I love weed and hate tobacco, but kept mixing tobacco because pure weed was burning too fast, before I could enjoy it,. But combustion is not good for your lungs. I put half of the weed I use in a small/thin roll of joint, yet I get maximum high,, even higher than joint! so bye bye toxic tobacco fumes.. Everything before this was just waste of time and money!

  E. M.
  06/Apr/2021

  DynaVap VapCap M
  Gewoon simpel en eenvoudig, goed product. Makkelijk te hanteren en schoon maken. De klik is goed te horen en dat is een goed idee van de ontwikkeling van deze DynaVap VapCap. So weet je snel dat het klaar is voor een trekje en dat werkt prima zo.

  E. V.
  05/Apr/2021

  topding!
  doet wat ie belooft!

  T. K.
  17/Mar/2021

  J.E.
  If had known earlier this little gadget existed I would have bought it a looooooooong time ago!! I'm really impressed with this vape. I own an Arizer solo but the vapor/high it produces doesn't even come close to this vaporizer. This trinket is a gamechanger for me. I had a very difficult time walking away from rolling joints, but with this vape i was able to kick my smoking habit once and for all. It looks simple but the design allows for both convection and conduction heating. i suggest you buy a proper torch lighter. (I use a 3 flame torch) In a nutshell, i'm a very happy customer!!

  J. E.
  19/Feb/2021

  Superb vape on the go.
  This thing is magic. All my friends love it and would love to buy one as well. It is the most economical way to consume your herb. With this device just a little bit of herb will do the trick. Also good for hash.

  M. T.
  02/Feb/2021

  Legitamately best vape I've had
  I've had a couple of electronic vapes (flowermate and another brand that i forgot and eventually gave away). Having tried to quit combustion for awhile, I'm now 3 weeks smoke-free. All in all this is an amazing vape. Being big on hash - one of the main reason I went for the vapcap - I immediately got some vape(hemp) wool to go with it and in all honesty flavour is just delicious and a clean and clear high to go with it. Weed obviously is great in it too. It's practical and versatile and I love the fact that its mechanical - you're never out juice, and you can literally light it with anything... Granted there is a bit of a learning curve to get the hang of it, but if you go through the tube it's well explained by other users as well as the company itself. I can't recommend this vape enough - bombproof and discrete, amazing flavour and if you're a cloud-chaser it's got you cover too. I've jumped on the dynavap bandwagon and am not looking back! My only advice to new users, RESPECT the 'click'.

  M. B.
  22/Jan/2021

  Happy
  Happy with my purchase.

  V. Q.
  29/Nov/2020

  Great purchase
  Exquisitely machined and fun to use device. Friends are always impressed by it, and the vaping experience is perfect! Fully recommend!

  S. W.
  17/Oct/2020

  Awesome !
  That's an amazing device, really smoothy smoking session. I recommend it for those who wants to smoke herbs without any tobacco and combustion. Thanks Zamnesia !!

  M. F.
  14/Oct/2020

  Bien pour commencer
  Super produit, j'ai jamais vaporiser avant, C'est à la fois un modèle très abordable (voir le moins chère) et très pratique (tant qu'on à du gaz) tout en étant très résistant. Il demande de la pratique, avec le temps on s'en sort de mieux en mieux Résine, herbe sans problèmes, Permet de réduire fortement les quantités pour les effets, ça permet de réduire ses coûts de consommables tout en se faisant moins mal à la santé, juste wow. Je suis conquis !

  S. H.
  24/Sep/2020

  Bon produit mais marketing à revoir
  Pour the "M", rien à redire Dynavap fait ici aussi de l'excellent travail comme ils nous y ont habitué. En revanche, parler d'expédition rapide c'est autre chose, on vous dit que votre colis est expédié sans suivi ni rien et 4 jours après on vous dit "hey il vient d'etre expédié". C'est un peu frustrant et pas forcément utile, prenez le temps qu'il vous faut, c'est normal, faire un colis ça prend du temps, préparer les étiquettes etc... Mais ne mentez pas, c'est pas sérieux !!

  L. B.
  18/Sep/2020

  Love at first light
  I got my eye on a vaper ever since I had the pleasure of enjoying a session with an (electronic) one a while back. However, I was never convinced of the concept of depending on a battery and something with a firmware. So when I first heard of these types of vapers and saw what DynaVap was putting on the market I was intrigued. But it took some time until I came to my senses and hit that buy button. Shortly after I held this beauty in my hand and was petrified by how well made it is. Beautiful semi-polished steel that catches the eye, especially when the sun shines on it. To be honest, I expected it a bit bigger though. Reminder to think about that size-related joke you surely heard. Anyway, the VapCap M knows how to impress with less. Actually, the size is just perfect, small and stealthy, lightweight, easily fits into a pocket or a blunt tube. You still need to carry a jet-lighter tho, so that might be taken into consideration. But onto the most important thing: it tastes heavenly. After a few sessions I got the hang on it, how I get the flavour and vapor out of it just like i want it, and to fully enjoy it. I've never consumed in a tastier way. It just blows me away every time I take a hit, the aromas fill your mouth, the vape is smooth, relatively cool and just goes down smoothly. Never have I had this experience with an electronic vaper, I am just happy I got my hands on this shiny stainless steel pipe! Cleaning is easy, straight forward, there's just one ridge at the end of the chamber where loads of resin/residues accumulate. But no problemo to get that cleaned in no time. I love it, I recommend it.

  D. V.
  21/Aug/2020

  Bon produit pour débuter
  Package sobre, le produit à l'air pratique et indestructible entretient facile et rapide.

  G. C.
  17/Aug/2020

  My first. My everything.
  My first vape pen, so i have nothing to compare to. But that being said, i am over the moon with satisfaction. The design is a guarantee for good function and long life. I'm not even sure i could break it even if i tried. I vape small doses as i am sensitive to cannabis, and this device is perfect for that. At first i tried to use it with a regular gas-lighter, but it didn't work that well. Soon i bought a small gas-torch, and everything fell into place. Takes a few days of practise, but very, very easy to use after that. The draw is very tight, but i guess it is to prevent the chamber from cooling down immediately. I love it.

  O. K.
  13/Aug/2020

  ottimo
  Il vapo è quello che è, sul lato estetico ci sono parecchi miglioramenti

  L. S.
  20/Jul/2020

  Een echte topper
  Voor mij niks anders meer! wat een topper van een vaporizer! Als je opzoek bent naar echte "damp wolken", is dit de vaporizer!! Geen plastic smaakt, handig mee te nemen, en nooit last van een lege batterij!

  P. V.
  09/Jul/2020

  Great product, awesome company.
  Awesome device, really small and discrete to use. No batteries needed wich is a big plus as well. Fast delivery too!!

  W. V.
  15/May/2020

  Franchement génial !
  Un vapo sans batterie super pratique et agréable en main ( l'impression d'avoir une clope en métal) Étonnamment je préfère chauffer mon vapcap quelques secondes avant le "clic", je trouve que l'arôme des plantes est encore plus agréable étant encore plus loin de la combustion mais tout en gardant l'effet souhaité. Par contre j'ai l'impression que le cap a l'air assez fragile, il se tâche très rapidement et impossible de les enlever.

  L. M.
  29/Feb/2020

  top ding
  even wennen maar werkt goed.

  T. M.
  13/Feb/2020

  Superbe
  Je fume pas mal et j’ai arrêté joints et clopes pendant 1 semaine a la suite d’un sale bronchite. Voulant continuer sur cette voie j’ai acheté cet engin...et je dois dire que je ne suis pas déçu: -l’objet est magnifique (on se dit qu’on le léguera a ses petits enfants) -super gout -super économique (on consomme presque deux fois moins d’herbe qu’en la fumant), pas de cigarettes, pas de feuilles. -du fait qu’il n’y ai pas de nicotine on a pas cette grosse envie de se rouler un pétard (ce que j’appelais le roll or die ;) le matin ou en rentrant du travail etc... - on sent mieux les effets de la plante, plus longtemps. - on préserve ses poumons et on se détache du tabac Du coup les défauts : -si on fait 2 bols de suite et bah c’est dodo direct. -au delà de 2 bols dans la soirée le réveil est compliqué -trouver un bon briquet, et c’est pas si facile.

  V. M.
  04/Dec/2019

  génial
  J'avais la version précédente mais je l'ai offert, la version 2019 est nickel, pratique efficace, je met de tout dedans herbe, amanite tue mouche, écorce, fleur, mapacho... Le seul gros souci est de trouver un bon briquet j'ai un triple torche qui fait le taff mais il faut sans cesse le recharger et se trimballer avec une bombe de butane sur soi n'est pas des plus pratique, je pense qu'il faut un double ou triple torche pour l'utiliser par temps venteux mais avec un gros réservoir. L'autre problème est le clap du cap qu'on entend pas toujours si il y a du bruit autour mais peut être qu'avec un prochain modèle il trouverons un truc. Ca reste un super vaporisateur qu'on peut avoir partout sur soi et qui permet de vaporiser facilement, rapidement avec une bonne qualité de vapeur.

  V. A.
  18/Nov/2019

  N.1
  Best one hitter vaporiser out there, load up a half bowl, hit it twice (the second hit is the best) and you'll be swimming around the moon.lol

  S. D.
  14/Oct/2019

  Easy to use and nice experience
  This is my first vaporizer and, thanks to the possibility to read other's advices, it looks like I made the good choice: nice to handle and even to look at, easy to use, and, a first for me, no bad taste in the mouth when used with herbs, that's a big plus! I still need to get more used to it, dosage, manipulation, can I re-use the same herb even once, etc but you get the idea. To me, the absence of bad taste, even when compared with a bang, is the main benefit. I use it with the Hyper light and it's perfect

  C. V.
  03/Sep/2019

  Say goodbye to the old ashtray
  Hey, does What it should to do. What more can I say about a product which is new and my impression is just subjective. First it's more tasteful then a joint on My perspective a more smooth and pleasant taste of the smoke. The inhaled air can be regulated through the kick hole which makes sense, because you have to take a deep breath to feel the Dynavap. All together it's worth the expense.

  C. S.
  05/Aug/2019

  Good vape pipe
  Once you get the hang of it, it seems to work well. You can find helpful videos on YouTube. It appears to be well-made; looks like it should last for years.

  R. P.
  25/Jul/2019

  Petit mais pratique
  Un vaporisateur petit mais pratique. N'hésitez pas à regarder les explications sur le net pour l'utilisation car manque une notice. Il vous faudra aussi un bon briquet puis le tour est joué ;)

  J. S.
  19/Jul/2019

  Great vaporizer
  I bought this one on recommendation. It’s my first vaporizer and Im happy with it! Only regret a bit that I didn’t buy the newest one as the air hole is easier to find after warming up the herbs. Further I’m really happy.

  N. S.
  17/May/2019

  Genial
  Llevo un mes con el modelo M y funciona perfectamente con marihuana y hachis! Imprescindible un buen soplete!

  J. J.
  11/Feb/2019

  easy handling
  After breaking the glass tube vaporizer I immediately bought this one because it's easy to use. For a small hit it's sufficient, I use a normal lighter or even a candle to heat the herbs- slowly-and so I can do this 3-4 times without burning them! The design is stable and I like that there is no unnecessary chichi!

  P. T.
  31/Jan/2019

  Important is a multiple-flame-storm-lighter
  Nice product, but a storm-lighter with multiple flames is necessary for easy use. With a single-flame-storm-lighter it is easily possible to burn he herbs, what results in burnt taste and coughing. With a multi-flame-storm-torch the heat is spread more evenly and more quickly, so it gives better results. The guys from Dynavap recommend themselves a multiflame-lighter (checkout their Youtube-Channel). So be sure the get a good multiflame-lighter when you purchase the VapcapM, otherwise prepare yourself for inconsistent results and quite some coughing.

  P. G.
  02/Jan/2019

  Im in love
  After trying out different budget portable electronic vaporizers I went back to rolling joints, none of the vaporisers tried could stand daily use. I'm an stoner that likes back to back, and most electronic vaporizers died within an week. Then someone told me about the Dynavap M, this vaporizer uses an external heat source instead of the electronic heating system most use. The price is cheaper than most vaporizers I already tried, so I was an little bit sceptic at first. The DynaVap M is one of the best vaporizer I ever used, it took me a while to getting used to it. But now I'm in love with the simplicity of the Dynavap M, the ease of use and the vape it produces. I'm recommend this product for the daily stoner, it will give you an good vape and nice high for the best price. There are plenty of instructional videos on YouTube, give it an week getting used to. You'll be one happy stoner

  J. O.
  23/Nov/2018

  Livraison assez rapide. Produit super !
  La vapcap est parfaite elle marche très bien ! Parcontre ça m'a pris un petit moment pour comprendre le fonctionnement. Un petit livret explicatif serait très utile. Merci !

  L. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021