DynaVap VapCap 'M' 2021

(80)

De DynaVap VapCap M is een kleine, door verbranding aangedreven vaporizer pen. Deze vape is zeer efficiënt en produceert een fantastische, smakelijke damp. De 2021 uitvoering van DynaVap is op diverse punten verbeterd en voorzien van een nieuw, stijlvol ontwerp.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (80)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

DynaVap - VapCap M: Ultra-Klein, Super Smakelijk

De VapCap M van DynaVap is een kleine, ultra-draagbare vape pen. Deze vape produceert een fantastische smaak en is bovendien gemakkelijk in gebruik. Dit is het nieuwste model uit de VapCap serie van DynaVap. Het vorige, reeds geweldige model is op een aantal punten verbeterd.

De populariteit van de in de VS geproduceerde DynaVap vaporizers stijgt explosief. En daar is een goede reden voor. Deze pennen produceren een heerlijk smaakvolle damp, waar andere vapes niet eens aan kunnen tippen. Dit apparaat is geschikt voor het verdampen van plantenmateriaal en harsen.

De VapCap M is door DynaVap ontworpen om gebruikers een apparaat te bieden die indruk maakt vanwege de kwaliteit en vaping prestaties. Bovendien hangt er een heel schappelijk prijskaartje aan! De VapCap M is vervaardigd uit 100% roestvrij staal van medische kwaliteit en is te vergelijken met de Original DynaVap VapCap.

De M-serie valt op door het opvallende deksel met temperatuuraanduiding. Het deksel maakt een klik-geluid als de vape warm genoeg is.

DYNAVAP VAPCAP M 2021 - WAT IS NIEUW?

Na enkele jaarlijkse nieuwe varianten, geldt nog altijd dat geen collectie pijpjes of vaporizers compleet is zonder de nieuwste editie van de VapCap 'M' van DynaVap. De 2021 update omvat alles wat je gewend bent van en waardeert aan de 'M', maar dan met enkele welkome toevoegingen.

De 'M' is met liefde vervaardigd door het team van DynaVap. Het is een batterij-vrije TED ('thermal extraction device') gemaakt van het karakteristieke roestvrije staal van medische kwaliteit. Het resultaat is een pijpje dat makkelijk te gebruiken is en elke keer een smaakvol trekje levert.

Met het 10mm spits toelopende mondstuk was het nog nooit zo makkelijk om een trekje te nemen. Bovendien kun je hem ook gebruiken in combinatie met je favoriete waterpijp via een eenvoudige aansluiting. De 'M' is strak, bijna zandloperachtig, en daarmee makkelijk om vast te houden en om in je zak te steken.

Wanneer je wilt genieten van je favoriete kruid, vul je de 'M' gewoon met je gewenste vermalen soort en verhit je de bowl met een stormaansteker. Zo simpel is het. Dankzij het ongecompliceerde systeem kun je de 'M' ook makkelijk losschroeven en na gebruik schoonmaken. Inmiddels is dit de vijfde versie, waarmee de 'M' van DynaVap enorm populair blijft onder wietliefhebbers.

DYNAVAP VAPCAP M 2020

De 2020-versie van de VapCap M heeft indrukwekkende nieuwe functies. Zo is het nieuwe — en wederom strakkere — design uitgerust met functionele Captive Cap-geometrie. De roestvrijstalen behuizing van medische kwaliteit heeft nu een gefacetteerd uiteinde en een verstelmogelijkheid. De grootte van het compartiment is te veranderen van full-size naar half-size door simpelweg het uiteinde op en neer te schuiven. Zo kun je makkelijk kiezen tussen een sterke trek of een microdosis.

Het mondstuk is voorzien van een nieuwe versmalling van 10mm. Hiermee kun je het toestel stevig op een glazen rig van 10mm aansluiten. Een extra sleuf in het mondstuk zorgt dat de condensator er nog beter in blijft zitten.

Een verbeterd asymmetrisch luchtgat zorgt voor betere aanpassing van de verhouding lucht:damp en gekalibreerde luchtinjectie. Gebruikers kunnen de hoeveelheid lucht bij elke trek bijstellen voor een lichtere of juist vollere ervaring.

De nieuwe handgreep is ook nog beter voelbaar dan bij vorige modellen. Het spiraalvormige ontwerp valt perfect in de hand, zodat de VapCap M 2020 veilig te gebruiken is. Over veiligheid gesproken, de “Captive Cap” is nu voorzien van een eigen dop! Deze valt er niet af bij het loslaten dankzij smalle inkepingen aan elke kant die het omhulsel op zijn plaats houden.

DYNAVAP VAPCAP M 2019

In lijn met de traditie van DynaVap van jaarlijkse updates, brengt 2019 een reeks veranderingen aan de VapCap M. Hoewel je misschien denkt dat veel van deze wijzigingen puur cosmetisch zijn, heeft het team van DynaVap hard gewerkt om het algehele ontwerp van de VapCap M te verfijnen.

De body van de VapCap M is voorzien van een nieuw profiel, dat hem een meer indrukwekkende afwerking met verbeterde grip geeft. Daarnaast zitten er uitgesproken randjes dichtbij het uiteinde om je vingers te waarschuwen als ze in de gevarenzone komen. Het uiteinde zelf is ook verbeterd. De kronkelende groef geeft ten opzichte van het helix-patroon van 2018 een betere luchtstroom. Tot slot is het luchtgat opnieuw geboord en zijn de groeven er rondom opnieuw gevormd. Ook dit is gedaan om te zorgen dat je vingers in staat zijn de cruciale delen van de VapCap M te onderscheiden, zonder telkens omlaag te hoeven kijken.

Hoewel ze subtiel zijn, zorgen alle updates voor een betere functionaliteit en bruikbaarheid. Mocht je nog steeds de VapCap M van 2018 gebruiken, maak je dan geen zorgen. Het modulaire ontwerp betekent dat het mogelijk is de uiteindes van beide modellen om te wisselen.

DYNAVAP VAPCAP M 2018

  • De dubbel gegroefde, drievoudige helix verbetert de luchtstroom.
  • Dankzij het vernieuwde, geribbelde middenstuk ligt de vape lekkerder in de hand tijdens het opwarmen.
  • Het carb-gat is vergroot.

HOE GEBRUIK JE DE DYNAVAP VAPCAP M?

De VapCap M is heel makkelijk in gebruik:

Verwijder het metalen deksel en vul de VapCap met gemalen plantenmateriaal of kleine stukjes hars. Sluit het deksel af.

Met een aansteker verhit je de zijkanten van het deksel, terwijl je de vape draait. Een stormaansteker is hier ideaal voor. Als je de 'klik' hoort of voelt, is de vape klaar voor gebruik! Geniet van de super smakelijke inhalaties! Als de VapCap is afgekoeld, hoor je weer een klikgeluid. Gebruik je hars? Vergeet dan niet het restmateriaal te verwijderen na elke sessie.

EIGENSCHAPPEN VAN DE DYNAVAP VAPCAP M

  • Geschikt voor plantenmateriaal en hars
  • Super-klein en draagbaar
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Middenstuk: roestvrij staal
  • Condensor: standaard
  • Mondstuk: roestvrij staal
  • Totale lengte: 92mm

De DynaVap VapCap M wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 2 jaar op gebreken en vakmanschap.

DynaVap VapCap 'M' 2021 Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Nee
Merk Dynavap
Verwarmingsmethode Hybride
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Hars

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (80)
    (80)
    Bekijk alle reviews
    06/Jan/2024

    Good vapor
    I can definitely recommend this budget-friendly vaporizer. The vapor quality is excellent, tasteful, and the product is easy to use. The only downside I can think of is the hassle of having to heat the the thing, but you can make that into a little ritual with a candy and low light

    A. B.
    21/Dec/2023

    Werkt perfect
    Super ding, geeft een lekkere zuivere smaak. Warmt ook snel op. Ideaal om van de tabak af te raken.

    L. G.
    02/Nov/2023

    Funciona bien
    Muy cómodo y funcional

    A. G.
    19/Oct/2023

    Vap
    Super produit, je recommande... Merci Zamnesia, rapide, discret, efficace

    E. M.
    28/Jul/2023

    LE vaporisateur portable !
    Je ne lâcherai mon Dynavap pour rien au monde ! Certes il peut y avoir un peu d'apprentissage (rien d'insurmontable, j'ai réussi à le prendre en main tout de suite, vient ensuite le perfectionnement de la technique), mais ça en vaut la peine. Ne vous faites pas avoir par son petit bol, le Dynavap peut vous mettre de belles claques, et au pire on peut toujours enchaîner les sessions puisqu'on n'a pas à se soucier de la batterie. C'est aussi un très bel objet facile à nettoyer. Testé et approuvé en voyage, camping, concerts, festivals !

    L. T.
    25/Jul/2023

    La svolta
    Ottimo vaporizzatore...la svolta è non doversi preoccupare della carica delle batterie. Consigliato

    A. P.
    24/Jul/2023

    Great product
    Such a nice vape ! Really smooth to use

    A. H.
    17/Jul/2023

    excellent
    easy and clean, it works very well!

    L. F.
    28/May/2023

    It's a nice addition for everyday use when you want to take the edge of.
    Its got a small container, but you can pack it up, take 2 - 5 hits, and then load it up again if you want to get a proper high, unless you have a very high THC percentage. I just use home-grown weed that I usually like to smoke pure with a charcoal filter + very thin papers. (Yes I'm that kind of guy) but I also wanted something that doesn't take time to prepare and just use in between breaks during the day and the Dyna Vapcap is perfect for this because you don't have to worry about charging and you just keep it in the car or pocket. You can light it with any lighter, but a good butane torch is something you want. It takes about 8 seconds with a dual flame torch, about 15 seconds with a cheap single flame torch and and around 25 seconds with a BIC lighter. You will hear a first (small) click, keep holding it under the flame untill you hear a little bigger second click, then stop immediately and take a puff. Don't light up after the second click or you'll have combustion.

    T. M.
    12/May/2023

    Even wenen maar goed
    Als je er eenmaal aan gewend bent werkt het chill, maar het is echt voor micro-dosing. Als je ouderwets stoned wil worden moet je hem vaak vullen en warm maken. Gasbrander is een must.

    B. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
DynaVap VapCap 'M' 2021
Je bezoekt onze Nederlandse website.