Blog
Vaporizers Voor Cannabis Concentraten
3 min

Top 5 Vaporizers Voor Cannabis Concentraten

3 min
Blog Consumptie Cannabis Toplijsten

Niet alle vaporizers bieden dezelfde mogelijkheden. Je keuze voor een vaporizer kan van veel zaken afhankelijk zijn. Een ding moet je niet vergeten als je eentje gaat aanschaffen; let erop dat je niet alleen droge kruiden kunt verdampen, maar dat hij ook geschikt is voor cannabisconcentraten. Kijk maar eens naar ons lijstje met vaporizers die ook die klus aankunnen.

Er is wereldwijd een gigantisch aanbod van vaporizers, waarvan er veel uitsluitend ontworpen zijn voor wiet. Maar hoe zit het met de andere vormen van cannabis? Als je "matige" vaporizers zat bent en iets nieuws wilt proberen, zijn hier 5 innovatieve vaporizers die je kunt gebruiken met concentraten, hars en/of e-liquids.

Als je vapen vergelijkt met het roken van cannabis, blijkt een vaporizer bij velen waarschijnlijk meer geliefd. De meest populaire producten wegen bijna niets, hebben een slank en strak uiterlijk, terwijl ze krachtig presteren en discrete damp produceren. Als je ook de voorkeur geeft aan het verdampen van THC in plaats van roken, moet je bepalen welke vaporizer het meest geschikt is voor je levensstijl en behoeften.

VIJF VAPORIZERS DIE JE KUNT GEBRUIKEN MET ANDERE VORMEN VAN CANNABIS

1. DR. DABBER - AURORA: DE VAPORIZER VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Dr. Dabber - Aurora Vaporizer

Als je iets zoekt dat gebruiksvriendelijk is, verbleken alle vaporizers bij de Dr. Dabber Aurora vaporizer pen. Dankzij het afgeronde mondstuk verzekert de indrukwekkende vaporizer je van een efficiënte luchtstroom, waarmee de smaak van je wax en krachtige concentraten wordt versterkt.

De Aurora is effectief en slank en wordt geleverd met een voltage batterij, drie verschillende atomizers en magnetische technologie. Hiermee wordt de dreiging van pasta-achtige draden en loskoppeling van je apparaat weggenomen. Gebruikers vinden het vast fijn te weten dat Aurora drie verschillende temperatuur instellingen heeft. De Dual Quartz Rod atomizer kan worden gebruikt voor oliën met een lagere viscositeit en de Dual Ceramic Rod voor wasachtige oliën. Daarnaast kan de Ceramic Halo Heater worden gebruikt voor wax zonder de typische aangehechte lonten en draden. Deze vaporizer is ontzettend draagbaar en heeft het uiterlijk van een schrijfpen, dus je kunt de Aurora in je zak stoppen en op pad gaan.

2. DAVINCI ASCENT: DRAAGBARE VAPORIZER VAN DAVINCI

DaVinci Ascent Vaporizer

Baal je ook zo als de batterijen van je elektronica niet lang meegaan? De Davinci Ascent Vaporizer heeft een batterijleven van ongeveer drie uur. Hij is ontworpen met een grote kamer, waarmee je een volledige vape sessie kunt houden met een vriend. Het apparaat kan zowel met droge kruiden als concentraten worden gebruikt. Dankzij het unieke, volledig glazen damppad ontsnappen er geen geurtjes, terwijl de meest zuivere en beste smaak wordt verzekerd.

De Ascent is uitgerust met drie verschillende cycli van onberispelijke temperatuurregeling, met intervallen op de graad nauwkeurig, waardoor je geniet van consistente extractie. De Ascent heeft het formaat van een smartphone, wat de verwachtingen van de meeste vaporizers overtreft.

3. TSUNAMI HIGH WAVE: PERFECTE VAPORIZER VOOR WAX

Tsunami High Wave Vaporizer

In rap tempo is wax een populaire methode geworden voor het innemen van cannabinoïden. Je kunt bij dit harsrijke concentraat rekenen op een sterk, krachtig effect. Ook vaping heeft enorm aan populariteit gewonnen, mede dankzij de vele positieve effecten die het heeft voor de gezondheid. Met de Tsunami High Wave Premium voor was kun je nu de risico’s van roken vermijden, terwijl je kunt genieten van een veel krachtiger high.

De batterij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel en gaat ongeveer twee tot drie dagen mee. Zo kun je optimaal genieten van elke vape sessie. Met dit apparaat kun je ook dabben, want hij wordt geleverd met een speciale dabber tool. Zorg ervoor dat je hem schoon houdt; dan blijf je intens genieten van de ingebouwde bubbelaar. Deze revolutionaire vaporizer is makkelijk in gebruik en zorgt elke keer weer voor een fantastische ervaring.

4. BOUNDLESS CF710: DE DRAAGBARE REISGENOOT VAN KWARTS

Boundless CF710 Vaporizer

De Boundless CF710 is solide, stevig en uniek en levert onverslaanbare kracht. Dabben met wax concentraten is gemakkelijk dan ooit met dit kleine zwaargewicht die onzichtbare, krachtige en soepele hijsen oplevert. Aan de andere kant van het mondstuk is een verwarmingstip ingebouwd. Dit vind je in geen enkele andere vaporizer op de huidige markt. Hiermee wordt alle wax zonder problemen verdampt. De Boundless CF710 heeft een superklein formaat en biedt je de kans om omvangrijke dab apparaten aan de kant te gooien. Geniet van damp die helemaal vrij is van verbrande of onprettige smaken.

5. PAX 3: DE MULTIFUNCTIONELE VAPORIZER

Pax 3 Vaporizer

De Pax 3 vaporizer is het vervolg op de Pax 2. Dankzij de behoorlijke verbeteringen krijg je nu nog meer waar voor je geld. De Pax 3 is voorzien van een Bluetooth verbinding met je smartphone die LED wordt verlicht en vibreert als je vaporizer aandacht nodig heeft.

Het glanzende, elegante ontwerp is niet het enige prachtige kenmerk van deze vaporizer. De Pax 3 werkt op verwarmingsoven technologie. Hierdoor kan hij worden gevuld met kleine hoeveelheden kruiden of concentraten, terwijl je nog steeds kunt genieten van een rijke en smakelijke damp. Je weet ook direct wanneer het apparaat klaar is voor gebruik. De Pax 3 vibreert namelijk binnen 15 seconden na het bereiken van de gewenste temperatuur.

SLOTOVERWEGINGEN

Als het om vaporizers gaat, komt het vaak neer op de bruikbaarheid en functionaliteit van het product. Er zijn veel verschillende vaporizers op de markt. Maar het is verstandig om te investeren in een product waarmee je waar krijgt voor je geld. De bovenstaande vaporizers kunnen we van harte aanbevelen, omdat we zeker weten dat er niet één bij zit die teleurstelt.

Mell Green

Geschreven door: Mell Green 
Mell Green is een fulltime schrijver, gevestigd in het Middenwesten van de VS die ervan geniet om van nut te zijn als ze schrijft. Of het nu marketing, copywriting of onderzoek is, ze is een nederige dienaar.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Blog Consumptie Cannabis Toplijsten
Search in categories
or