Blog
Vaporshop
3 min

Top 5 Vaporizers Voor Cannabis Concentraten

3 min

Niet alle vaporizers bieden dezelfde mogelijkheden. Je keuze voor een vaporizer kan van veel zaken afhankelijk zijn. Een ding moet je niet vergeten als je eentje gaat aanschaffen; let erop dat je niet alleen droge kruiden kunt verdampen, maar dat hij ook geschikt is voor cannabisconcentraten. Kijk maar eens naar ons lijstje met vaporizers die ook die klus aankunnen.

Er is wereldwijd een gigantisch aanbod van vaporizers, waarvan er veel uitsluitend ontworpen zijn voor wiet. Maar hoe zit het met de andere vormen van cannabis? Als je "matige" vaporizers zat bent en iets nieuws wilt proberen, zijn hier 5 innovatieve vaporizers die je kunt gebruiken met concentraten, hars en/of e-liquids.

Als je vapen vergelijkt met het roken van cannabis, blijkt een vaporizer bij velen waarschijnlijk meer geliefd. De meest populaire producten wegen bijna niets, hebben een slank en strak uiterlijk, terwijl ze krachtig presteren en discrete damp produceren. Als je ook de voorkeur geeft aan het verdampen van THC in plaats van roken, moet je bepalen welke vaporizer het meest geschikt is voor je levensstijl en behoeften.

VIJF VAPORIZERS DIE JE KUNT GEBRUIKEN MET ANDERE VORMEN VAN CANNABIS

Geen twijfel mogelijk, we zijn tegenwoordig verwend als het gaat om het vapen van concentraten, maar de volgende 5 verdampers vertegenwoordigen de top van stijl, innovatie en functie.

1. Dr. Dabber - Aurora: De Vaporizer Van De Nieuwste Generatie

Dr. Dabber Aurora

Als je iets zoekt dat gebruiksvriendelijk is, verbleken alle vaporizers bij de Dr. Dabber Aurora vaporizer pen. Dankzij het afgeronde mondstuk verzekert de indrukwekkende vaporizer je van een efficiënte luchtstroom, waarmee de smaak van je wax en krachtige concentraten wordt versterkt.

De Aurora is effectief en slank en wordt geleverd met een voltage batterij, drie verschillende atomizers en magnetische technologie. Hiermee wordt de dreiging van pasta-achtige draden en loskoppeling van je apparaat weggenomen. Gebruikers vinden het vast fijn te weten dat Aurora drie verschillende temperatuur instellingen heeft. De Dual Quartz Rod atomizer kan worden gebruikt voor oliën met een lagere viscositeit en de Dual Ceramic Rod voor wasachtige oliën. Daarnaast kan de Ceramic Halo Heater worden gebruikt voor wax zonder de typische aangehechte lonten en draden. Deze vaporizer is ontzettend draagbaar en heeft het uiterlijk van een schrijfpen, dus je kunt de Aurora in je zak stoppen en op pad gaan.

bekijk de Dr. Dabber

2. Dynavap Vapcap M: gestroomlijnd en onopvallend

Dynavap vapcap M vaporizer

Met vanaf het begin elk jaar een nieuw model, is het geen wonder dat de DynaVap VapCap M zo populair is. Deze draagbare vaporizer biedt efficiëntie, gebruiksgemak en een volle smaak. De meeste vaporizers moet je opladen, waarbij je de batterij dus in de gaten moet houden, maar in de “M” zit geen batterij. Je kunt het apparaat dus meteen gebruiken.

Het is simpelweg een kwestie van de metalen dop loshalen, het kruid of concentraat van jouw keuze erin doen en de dop er weer op doen. Daarna verhit je met een aansteker de zijkant van het uiteinde, terwijl je het apparaat ronddraait. Zodra je een "klik"-geluid hoort, kun je hem gebruiken. De DynaVap VapCap M is daarmee handig en discreet. Deze vaporizer past precies in je broekzak, zodat je makkelijk onderweg kunt vapen.

bekijk De Dynavap Vapcap M

3. Tsunami High Wave: Perfecte Vaporizer Voor Wax

Tsunami High Wave

In rap tempo is wax een populaire methode geworden voor het innemen van cannabinoïden. Je kunt bij dit harsrijke concentraat rekenen op een sterk, krachtig effect. Ook vaping heeft enorm aan populariteit gewonnen, mede dankzij de vele positieve effecten die het heeft voor de gezondheid. Met de Tsunami High Wave Premium voor was kun je nu de risico’s van roken vermijden, terwijl je kunt genieten van een veel krachtiger high.

De batterij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel en gaat ongeveer twee tot drie dagen mee. Zo kun je optimaal genieten van elke vape sessie. Met dit apparaat kun je ook dabben, want hij wordt geleverd met een speciale dabber tool. Zorg ervoor dat je hem schoon houdt; dan blijf je intens genieten van de ingebouwde bubbelaar. Deze revolutionaire vaporizer is makkelijk in gebruik en zorgt elke keer weer voor een fantastische ervaring.

4. Puffco Peak Pro: modern en magnifiek

Puffco Peak Pro

De Peak Pro van Puffco is perfect voor iedereen die van extracten houdt en een vaporizer van uitmuntende kwaliteit met onbeperkte opties zoekt. Het eerste wat opvalt aan dit apparaat is het eigentijdse en abstracte design. Maar de Peak Pro ziet er niet alleen fantastisch uit; deze vaporizer is ook zeer functioneel.

De Peak Pro heeft een body die prettig in de hand ligt en een glazen, kegelvormige kamer die taps toeloopt richting een gestroomlijnd mondstuk, waarmee je telkens weer milde en koele trekken krijgt. Met de handige app stel je de optimale temperatuur in en kun je de led-verlichting aanpassen.

bekijk de Puffco Peak Pro

5. PAX 3: De Multifunctionele Vaporizer

Pax 3

De Pax 3 vaporizer is het vervolg op de Pax 2. Dankzij de behoorlijke verbeteringen krijg je nu nog meer waar voor je geld. De Pax 3 is voorzien van een Bluetooth verbinding met je smartphone die LED wordt verlicht en vibreert als je vaporizer aandacht nodig heeft.

Het glanzende, elegante ontwerp is niet het enige prachtige kenmerk van deze vaporizer. De Pax 3 werkt op verwarmingsoven technologie. Hierdoor kan hij worden gevuld met kleine hoeveelheden kruiden of concentraten, terwijl je nog steeds kunt genieten van een rijke en smakelijke damp. Je weet ook direct wanneer het apparaat klaar is voor gebruik. De Pax 3 vibreert namelijk binnen 15 seconden na het bereiken van de gewenste temperatuur.

bekijk de Pax 3

SLOT OVERWEGINGEN

Als het om vaporizers gaat, komt het vaak neer op de bruikbaarheid en functionaliteit van het product. Er zijn veel verschillende vaporizers op de markt. Maar het is verstandig om te investeren in een product waarmee je waar krijgt voor je geld. De bovenstaande vaporizers kunnen we van harte aanbevelen, omdat we zeker weten dat er niet één bij zit die teleurstelt.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken