Blog
Draagbare Vaporizers
3 min

5 Draagbare Vaporizers Voor Elk Budget

3 min

Het kiezen van een portable vaporizer hoeft niet moeilijk te zijn. Tegenwoordig is er een enorm aanbod van hoogwaardige en betrouwbare vaporizers voor elke portemonnee en uiteenlopende wensen. Wij bekijken enkele van de beste vapers in elke prijsklasse om je een toestel te helpen vinden waar je werkelijk plezier aan beleeft.

Draagbare vaporizers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan vormen, ontwerpen en formaten, allemaal met afzonderlijke functies. In dit artikel bekijken we een aantal van de beste draagbare vaporizers in elke prijscategorie. Zo helpen we je bij het vinden van een geschikt toestel, welke wensen en welk budget je ook hebt.

DE VOORDELEN VAN DRAAGBARE VAPORIZERS

DE VOORDELEN VAN DRAAGBARE VAPORIZERS

Het beste voordeel dat het gebruik van een draagbare vaporizer biedt, is de mogelijkheid om te vapen waar en wanneer je maar wilt. Hoewel deze vaporizers kleiner van formaat zijn, zijn ze soms net zo krachtig als desktop toestellen. Ook wordt aangenomen dat vapen minder slecht is voor de longen dan roken. Er vindt namelijk geen verbranding plaats. Met een vaporizer verdamp je alleen pure kruiden, concentraten of hars (afhankelijk van het model), waardoor de smaak veel rijker en robuuster is, zonder de nare geur die we associëren met roken.

Gerelateerd artikel

Waarom Vaporizen: De 5 Belangrijkste Voordelen

De aanschaf van een vaporizer is uiteraard een investering. Toch bespaar je er op termijn wel geld mee. Een fatsoenlijk onderhouden vaporizer gaat erg lang mee. Ook zijn vaporizers gebruiksvriendelijk dankzij veel extra functies, temperatuurregulering en bediening die vaak bestaat uit één druk op de knop. Dit zorgt keer op keer voor een ongecompliceerde ervaring. Wat wil je nog meer?

ONZE TOP 5 DRAAGBARE VAPORIZERS

Draagbare vaporizers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze zijn verkrijgbaar in talloze vormen, designs en groottes, allemaal met verschillende eigenschappen en functies. Laten we eens kijken naar enkele van de beste draagbare vaporizers in elke prijsklasse. Zo helpen we je er een te vinden die past bij jouw behoeften en portemonnee. Zonder verder oponthoud beginnen we nu met de voordeligste toestellen.

AIRVAPE XS GO – €

Airvape XS Go - Draagbare Vaporizers

De AirVape Xs Go is een compact en gestroomlijnd draagbaar toestel, ideaal voor vapen onderweg. Het lichtgewicht ontwerp bevat een ergonomische handgreep voor comfortabel langdurig gebruik. De AirVape Xs Go is uitsluitend bedoeld voor liefhebbers van droge kruiden en is niet te gebruiken met concentraten, hars of e-liquid. Het vullen van deze vaporizer is super makkelijker met de ingebouwde vultool.

Met de intuïtieve temperatuurregulatie is het mogelijk de perfecte settings te vinden die passen bij jouw smaak. Het onderhoud van deze vaporizer is ook simpel dankzij een tweede geïntegreerde tool die is bedoeld om achtergebleven residu weg te halen. Met deze fijne functies is de AirVape Xs Go een geweldige keuze voor alle vaporizer-fanaten.

bekijk AirVape Xs Go

Gerelateerd artikel

Vapen Met Een Budget: De Beste, Betaalbare Vaporizers

STORM VAPORIZER – €

Storm - Draagbare Vaporizers

Ben je op zoek naar een simpel te gebruiken, subtiele en robuuste draagbare vaporizer? Dan hoef je niet verder te kijken dan de Storm. In zijn prijsklasse onderscheidt deze vaper zich werkelijk van de rest. In plaats van dat het een plastic toestel betreft, is het apparaat omhuld door een aluminium huls. Hij heeft hiermee een stijlvol, penvormig ontwerp dat niet alleen een lust is voor het oog, maar ook aangenaam om vast te houden. Zodra je hem oppakt, zul je het verschil merken.

Dit is een veelzijdig toestel dat niet alleen geschikt is voor kruiden, maar ook voor het vapen van concentraten of olie. Zodra je de vaporizer gevuld hebt met behulp van de inbegrepen vultool, is het apparaat met slechts één knop in te stellen op een van de vijf temperaturen. Ook is hij voorzien van een automatische uitschakelfunctie na vijf minuten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onnodig batterijverbruik.

bekijk StorM

BOUNDLESS CFV V2 – €€

Boundless CFV V2 - Draagbare Vaporizers

De Boundless CFV v2 is de eerste convectie-vaporizer op onze lijst. De gebruiker kan de temperatuur hierbij precies instellen door middel van nauwkeurige bediening met drie knoppen en het grote, goed leesbare display.

Het belangrijkste voordeel van een convectie-vaporizer is de zuiverheid die je ervaart. Je kruid wordt hierbij op afstand en zonder direct contact verhit. Dit resulteert in een veel zachtere damp, waar je ongetwijfeld dol op zult zijn. Het prachtige ontwerp van dit toestel is zeer aantrekkelijk en fantastisch om vast te houden. Daarnaast heeft deze vaporizer een snelle opwarmtijd van dertig seconden. Zo is het mogelijk in een mum van tijd te vapen. Deze vaper is alleen bedoeld voor kruiden en niet geschikt voor concentraten of e-liquids.

bekijk Boundless CFV v2

DAVINCI MIQRO – €€

DaVinci MIQRO - Draagbare Vaporizers

De DaVinci MIQRO is licht, strak vormgegeven en past makkelijk in je hand. Je hebt de keuze uit diverse opties als het aankomt op de kleur: Onyx, Cobalt, Rust en Graphite. Uiterlijk zegt echter niet alles en dat wordt bevestigd door wat er in de DaVinci MIQRO zit.

Met drie standen - Precision, Smart Paths en Boost - is het mogelijk de ervaring bij elk gebruik te personaliseren en bij te stellen. Bovenop deze aanpasbare opties biedt de DaVinci MIQRO je de mogelijkheid om het formaat van de kamer aan te passen. Op die manier is het mogelijk veel meer uit je kruid te halen. In tegenstelling tot sommige andere vaporizers, kun je de batterij van dit toestel vervangen. Zo kun je een reservebatterij meenemen om onderweg te blijven vapen. De DaVinci MIQRO is alleen geschikt voor droge kruiden.

bekijk DaVinci MIQRO

CRAFTY⁺ – €€€

Crafty+ - Draagbare Vaporizers

De laatste op onze lijst is de CRAFTY⁺ van de pioniers STORZ & BICKEL en wat een vaporizer om mee te eindigen! Deze vaper overtreft de rest van de draagbare vaporizers met een scala aan extra eigenschappen die het vapen een eersteklas belevenis maken.

Gerelateerd artikel

Review CRAFTY+: Vaporizer Voor Droge Kruiden Van Storz & Bickel

De CRAFTY⁺ combineert een geavanceerd zakformaat ontwerp met hoogwaardige functies. Met de integratie van een speciale mobiele app, is het mogelijk de temperatuur van de vaporizer te beheren en je persoonlijke instellingen te kiezen. De CRAFTY⁺ bevat tevens een schitterend led-display dat beslist indruk maakt in donkere omgevingen. Kies je voor deze vaporizer? Dan zul je niets anders meer willen.

bekijk Crafty+

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken