Blog
Vapen met een budget: De beste, betaalbare vaporizers
2 min

Vapen met een budget: De beste, betaalbare vaporizers

2 min
Products Vaporshop
Tenzij je een die-hard vaper bent, zal het kiezen van de juiste vaporizer vaak draaien om het vinden van een balans tussen prijs en kwaliteit. Nou, deze vaporizers bieden waar voor je geld.

Vaporizers worden steeds beter. De geboden efficiëntie, zuiverheid en smaak trekt steeds meer mensen aan. Wat vapen zo aantrekkelijk maakt, is dat er een vape te vinden is voor iedereen, ongeacht het budget of de wensen. Voor veel mensen, zeker diegenen die beginnen met vapen, draait het om het vinden van een balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Met dit in gedachte, hebben we een lijst samengesteld met een aantal van de beste en betaalbare portable vaporizers op de huidige markt.

FLOWERMATE AURA

Flowermate Aura

De Flowermate Aura draait nergens zijn hand voor om, of het nu droge kruiden, concentraten, harsen of vloeistoffen zijn. Deze vape is klein en stijlvol, dus past relatief gemakkelijk in je zak of handtas. Het simpele ontwerp maakt de vape enorm gebruiksvriendelijk en omdat hij elektronisch is, zijn er geen zorgen over een onjuiste temperatuur. Eenmaal ingesteld, bereikt de Flowermate Aura de gewenste temperatuur in minder dan een minuut. Deze pen vaporizer is 15cm lang, kan 2 uur continu worden gebruikt en kan worden opgeladen via USB. Daarnaast is hij heel betaalbaar, met een bescheiden prijskaartje van €99,-. Voor iemand die zoekt naar een multifunctionele, eenvoudig te gebruiken vaporizer zonder fratsen, is de Aura een goed begin.

VAPONIC

Vaponic

De Vaponic draait om discretie en gebruiksgemak. Deze bestaat uit twee ingewikkelde glazen cilinders, de een in de ander, die aansluiten op een glazen mondstuk. De Vaponic kan moeiteloos kruiden, concentraten en hars vaporiseren, maar er is wel een gasaansteker nodig voor handmatige verhitting. De truc is een vlam onder de kruidenkamer te houden, zonder de kamer aan te raken. Hier is soms wat oefening voor nodig, maar zodra dit onder de knie is, geniet je elke keer van een betaalbare en efficiënte vape ervaring. De Vaponic komt met een magic marker pen behuizing, zodat hij schokbestendig en discreet kan worden opgeborgen. Met €40,- is dit een van de meest budgetvriendelijke vapes op de markt.

DR. DABBER GHOST KIT

Dr. Dabber Ghost Kit

De Dr. Dabber Ghost Kit is een pen vape, speciaal ontworpen voor concentraten, zoals wax. Deze is dun, portable en discreet. De kit komt ook met een USB oplader, twee cartridges voor laden en een reserve titanium atomizer. Helaas is deze vape niet geschikt voor hasj. Voor ongeveer €89,- ben jij de trotse eigenaar.

MAGIC FLIGHT LAUNCH BOX

Magic Flight Launch Box

De Magic Flight Launch Box is ongetwijfeld een van de meest populaire, portable vapes voor kruiden. Dit is een klassieker, die een grote schare fans heeft verzameld sinds de introductie op de markt in 2010. De vape is stijlvol en eenvoudig in gebruik en het enige wat jij moet doen, is wat kruid verkruimelen in de kamer, op de knop drukken en wachten tot deze is opgewarmd. Het glazen mondstuk en het oplaadbare batterij element is ook eenvoudig afneembaar, voor veilig en discreet opbergen. Magic Flight biedt een levenslange garantie op de vaporizer, wat aantoont hoeveel vertrouwen het bedrijf heeft in de kwaliteit. De Launch Box kost ongeveer €118,-.

VAPORGENIE

Vaporgenie

De Vaporgenie is de eerste vaporizer pijp ter wereld en combineert een klassiek, eenvoudig ontwerp met verrassend geavanceerde technologie. De kom bevat een speciaal keramisch filter, die de hitte van de vlam van een gasaansteker mengt met een koele luchtstroom, waardoor de ideale temperatuur wordt gecreëerd om je kruiden te verdampen. De vape ziet eruit als een pijp, functioneert als een pijp, maar produceert een rijke damp in plaats van rook. Omdat deze vape slechts €49,50 kost, slaat hij ook geen deuk in je bankrekening.

FLOWERMATE V5S MINI PRO

Flowermate V5.0S Mini Pro

De Flowermate V5s Mini Pro voelt als een hoogwaardige, portable vaporizer, zonder het bijbehorende prijskaartje. De Flowermate is gemaakt van materialen van medische kwaliteit en ontworpen om slank, discreet en functioneel te zijn en daarom maakt de vape al snel een naam voor zichzelf in de cannabis wereld. Het damppad en het glazen mondstuk zijn volledig geïsoleerd voor optimale dampkwaliteit en de vape heeft een eenvoudig te gebruiken, helder OLED scherm met exacte temperatuurcontroles. Ook wordt er een kamer bijgeleverd voor wassen/vloeistoffen, wat de vape veel veelzijdiger maakt. Al deze hoogwaardige kenmerken zorgen voor een redelijke verkoopprijs van €129,-, waardoor het een van de beste en meest betaalbare vapes op de markt is.

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken