Blog
Draagbare Vaporizers
2 min

Vapen Met Een Budget: De Beste, Betaalbare Vaporizers

2 min

Een vaporizer biedt wietliefhebbers een handige, betrouwbare en smakelijke optie om van hun favoriete kruid te genieten. Veel draagbare apparaten gaan daarbij de hele dag mee en werken met gedroogde kruiden, concentraten, hars en e-liquids. Er kleeft echter wel een prijskaartje aan al deze vernuftige technologie. Voor veel gebruikers is de prijs van dergelijke gerenommeerde vaporizers dan ook een probleem.

Zamnesia heeft de oplossing. Hier vind je een selectie van de beste vaporizers op de huidige markt met twee belangrijke kenmerken: ze zijn betaalbaar en draagbaar!

DE VIJF BESTE, BETAALBARE EN DRAAGBARE VAPORIZERS

Laten we eens uitzoeken wat de vijf beste, draagbare vaporizers zijn op de markt, ongeacht je beperkte budget. Je bent nog maar een paar muisklikken verwijderd van een wereld met intense dampwolken...

FLOWERMATE AURA

FLowermate Aura

De Flowermate Aura draait nergens zijn hand voor om, of het nu droge kruiden, concentraten, harsen of vloeistoffen zijn. Deze vape is klein en stijlvol, dus past relatief gemakkelijk in je zak of handtas. Het simpele ontwerp maakt de vape enorm gebruiksvriendelijk en omdat hij elektronisch is, zijn er geen zorgen over een onjuiste temperatuur. Eenmaal ingesteld, bereikt de Flowermate Aura de gewenste temperatuur in minder dan een minuut. Deze pen vaporizer is 15cm lang, kan 2 uur continu worden gebruikt en kan worden opgeladen via USB. Daarnaast is hij heel betaalbaar, met een bescheiden prijskaartje van €99,-. Voor iemand die zoekt naar een multifunctionele, eenvoudig te gebruiken vaporizer zonder fratsen, is de Aura een goed begin.

bekijk flowermate aura

VAPONIC

Vaponic

De Vaponic draait om discretie en gebruiksgemak. Deze bestaat uit twee ingewikkelde glazen cilinders, de een in de ander, die aansluiten op een glazen mondstuk. De Vaponic kan moeiteloos kruiden, concentraten en hars vaporiseren, maar er is wel een gasaansteker nodig voor handmatige verhitting. De truc is een vlam onder de kruidenkamer te houden, zonder de kamer aan te raken. Hier is soms wat oefening voor nodig, maar zodra dit onder de knie is, geniet je elke keer van een betaalbare en efficiënte vape ervaring. De Vaponic komt met een magic marker pen behuizing, zodat hij schokbestendig en discreet kan worden opgeborgen. Met €34,95 is dit een van de meest budgetvriendelijke vapes op de markt.

bekijk vaponic

DYNAVAP VAPCAP M

DYNAVAP VAPCAP M

De DynaVap VapCap M biedt veel voordelen. Denk aan de roestvrijstalen behuizing van medische kwaliteit en het slanke en ergonomische ontwerp. Daarnaast werkt hij met behulp van een vlam. De 2019-uitvoering is bovendien verbeterd. Deze bevat een dubbelgegroefde helix voor een verbeterde luchtstroom, een getextureerde greep en een groter carb-gat. Dit lijken kleine aanpassingen, maar ze verbeteren de algehele ervaring van de VapCap M aanzienlijk. En er is nog een voordeel: dit kleine, maar goede apparaat behapt met gemak gedroogde kruiden en kleine stukjes hars. Verwijder simpelweg het deksel, vul de kamer en verwarm het toestel terwijl je hem draait. Zodra je een klik hoort, is het tijd jezelf te verliezen in dikke wolken van euforische zaligheid.

De VapCap M is ook nog best lief voor je bankrekening. Voor € 75,- haal je deze draagbare vaporizer al in huis.

 bekijk Dynavap Vapcap

BOUNDLESS CFC 2.0

Boundless CFC 2.0

De Boundless CFC 2.0 is uitsluitend geschikt voor droog kruid. Laat je hierdoor echter niet afschrikken, want dit apparaat biedt immense mogelijkheden. Deze handheld vaporizer verpakt ongelooflijke functies in een slank ontwerp, tegen een behoorlijk klein prijsje. Dankzij het vernieuwde design geniet je echter niet alleen van meer comfort. Je ontvangt namelijk ook een adapter voor een glazen waterpijp. Het temperatuurbereik is daarbij 60–230°C. Zo is het mogelijk de dichtheid van dampwolken naar hartenlust af te stemmen.

De combinatie van het compacte ontwerp, oplaadbare batterij en geleidingsverhitting wekt de indruk dat de Boundless CFC 2.0 ook een indrukwekkend prijskaartje heeft. Niets is echter minder waar. Voor slechts € 79,- heb je een ongelooflijk product in handen.

 bekijk Boundless CFC 2.0

STORM VAPORIZER

Storm Vaporizer

De Storm vaporizer draait al even mee. Dit apparaat bewijst daarbij dat één knopje genoeg is voor zuivere, ongelooflijk smakelijke damp. Het discrete ontwerp van de Storm verzekert dat je geen ongewenste aandacht trekt terwijl je geniet van de veelzijdigheid van deze draagbare unit. Dit apparaat is geschikt voor zowel droge kruiden als concentraten. Je ontvangt ook verschillende accessoires. Denk aan glazen en rubberen mondstukken, extra gaasjes, een schoonmaakborstel, packing tool, pincet en een superhandige USB-kabel.

Denk nu niet dat de Storm slechts een goed uitziende, draagbare vaporizer is met een concurrerende prijs (€ 89,-). Verdiep je in het apparaat en je ontdekt een keramische kamer en geïsoleerd damppad voor buitengewoon zuivere smaken.

 bekijk storm vaporizer

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken