Blog
Top 5 Vaporizers Voor Discreet Gebruik
3 min

Top 5 Vaporizers Voor Discreet Gebruik

3 min

Op zoek naar een manier om je vaporizer in het openbaar te kunnen gebruiken? Deze fabrikanten hebben speciale producten ontwikkeld om jouw vape sessie te verdoezelen. Ontdek welke 5 vaporizers het meest geschikt zijn als discretie van belang is.

Toen vaporizers op de markt verschenen als een van de nieuwere methoden om cannabis te consumeren, betekende dit een doorbraak voor cannabis liefhebbers over de hele wereld. Vapen is niet alleen een gezonder alternatief voor roken, omdat de toppen niet worden verbrand. De vaporizer kan namelijk ook discreet worden gebruikt in afgesloten ruimten, waardoor je bijna overal cannabis kunt consumeren.

De gemeenschap is met deze nieuwe trend mee geëvolueerd en het gebruik van vaporizers is op sommige plaatsen verboden. Maar natuurlijk hebben fabrikanten van vaporizers diverse opties bedacht om meer discrete manieren aan te bieden zodat mensen hun producten toch kunnen gebruiken. Hier zijn vijf discrete producten die je mening over de vaporizer wel eens ten goede zouden kunnen veranderen.

AIRVAPE XS GO

Airvape XS Go

De AirVape Xs GO is de ideale oplossing als je onderweg wilt vapen en grotendeels onopgemerkt wenst te blijven. Gebruik dit apparaat in zakformaat waar je maar wilt. Je minimaliseert de kans op ontdekking en offert ook geen opbergruimte op in je tas. Dit toestel is 9,6cm lang en 2,5cm breed. Deze vape past met gemak discreet in je hand, terwijl je geniet van een wandelingetje en een stone. Dankzij de groeven in de zijkant van de vape valt hij perfect tussen je vingers.

De AirVape Xs GO is uitsluitend bedoeld voor kruiden. De vape is uitgerust met een geïsoleerd EZ Airpath met een dubbel filter en keramisch luchtkanaal. Het vapekanaal bevat tevens een kamer die hete lucht opvangt. Uitsluitend zijdezachte en koele lucht bereikt je longen. Heerlijk!

De vape biedt tevens regelbare temperatuurinstellingen. Zo kun je de kookpunten van cannabinoïden en terpenen bij elk trekje regelen. Een enkele knop en een display met 5 ledlampjes maken het schakelen tussen deze parameters overzichtelijk en gemakkelijk.

Gerelateerd artikel

De Ultieme Gids Voor Vape Temperaturen

BOUNDLESS CFC 2.0 VAPORIZER

Boundless CFC 2.0 Vaporizer

Als opvolger van de legendarische CFC biedt de strakke en slanke CFC 2.0 een reeks verbeteringen die de ervaring van het vapen versterken. Met een lengte van 13cm neem je dit ultra-draagbare toestel overal mee naar toe zonder argwaan te wekken. Gebruik hem onderweg naar je werk, tijdens een wandeling in het bos of op openbare plaatsen waar een joint ongepast lijkt.

De Boundless CFC 2.0 combineert een prachtig uiterlijk met geweldige prestaties. Dankzij de kogelachtige vorm en het slimme leddisplay lijkt dit apparaat altijd klaar voor actie. De CFC 2.0 is ontworpen voor het vapen van droge kruiden. Je kunt er tot 0,5g vermalen kruid in kwijt. Schakel het apparaat in om cannabinoïden door het vapekanaal te sturen. Maximale smaak wordt gegarandeerd door de versterkte luchtstroom. 

Selecteer de gewenste temperatuur, ergens tussen 60-230°C, om elke inhalatie naar wens aan te passen. Druk op de knop, wacht enkele seconden en geniet van een longvol damp. Dit snelle actiemechanisme draagt bij aan het discrete karakter van deze on-the-go vape.

G Pen Elite II

G Pen Elite II

De Elite II is de opvolger van de immens populaire vaporizer van G Pen en biedt de ideale discrete ervaring. Dankzij het dubbele convectie/geleidingssysteem met een 360 graden verwarmingselement, verwarmt de Elite II je rookwaar snel en gelijkmatig. Zo kun je er echt alles uit halen wat erin zit. 

Bovendien is de Elite II uitgerust met een oplaadbare lithium-ionbatterij van 2100mAh, waardoor je lange tijd van heerlijke trekken kunt genieten. Met het led display kun je gemakkelijk een temperatuur tussen de 93 en 221°C instellen. Bovendien kan de Elite II verbinding maken met wifi, zodat je je gebruik kunt bijhouden en het apparaat naar de nieuwste firmware van G Pen kunt updaten.

Kortom, dit is een geweldige portable vaporizer, ontworpen met discretie in het achterhoofd. De G Pen Elite II is onopvallend, heeft een strak design en is heel gebruiksvriendelijk, perfect voor onderweg!

Gerelateerd artikel

De Beste Legale Kruiden Voor Je Vaporizer

STORM VAPORIZER

Storm Vaporizer

De Storm Vaporizer springt uit boven de rest omdat deze met bijna elke vorm van cannabis werkt, of het nu kruiden, harsen of concentraten zijn. Met dit product heb je een multifunctionele vaporizer voor een geweldige prijs.

Andere aantrekkelijke kenmerken zijn de keramische kamer en een volledig geïsoleerd damppad. Hiermee kun je de rijke smaken van de damp proeven in de zuiverste vorm.

Zodra je de vaporizer inschakelt, met een enkele druk op de knop, begint de temperatuur van de Storm langzaam te stijgen van 180°C tot 220°C. Je kunt kiezen uit vijf fabrieksinstellingen voor de temperatuur en dankzij de uitneembare en vervangbare batterij geniet de gebruiker van een vol uur vapen. Om de batterij te sparen, schakelt het apparaat automatisch uit als het langer dan vijf minuten niet wordt gebruikt.

PAX 3 VAPORIZER

Pax 3 Vaporizer

Als je de Pax 3 vaporizer voor het eerst ziet, wordt misschien niet direct duidelijk dat dit een apparaat is waar daadwerkelijk damp uit komt. Maar dat is precies wat deze baanbrekende fabrikant aanbiedt: stijlvol design, uitgerust met unieke functies om de algehele vaping ervaring te verbeteren.

Net als de Storm Vaporizer, kan de Pax 3 ook worden gebruikt met harsen, concentraten en gedroogd kruid, maar echt opvallend is het feit dat dit apparaat razendsnel verwarmt. Het is in slechts vijftien seconden klaar voor gebruik. En dankzij een haptisch feedback systeem kun je zien wanneer de vaporizer volledig is opgewarmd of op stand-by gaat.

Een andere handige functie van de Pax 3 is de Bluetooth verbinding, waarmee je de vaporizer aan je telefoon kunt verbinden. Met de Pax app (verkrijgbaar voor zowel Apple als Android), kun je de Pax 3 beheersen en de temperatuur aanpassen, maar je kunt ook het LED kleurenthema veranderen. Het apparaat is helemaal bij de tijd als het gaat om digitale technologie.

VAPE ALS EEN NINJA

Stash Haarborstel

Al deze producten zijn op zich geweldige opties om discreet te kunnen vapen. Maar zit je echt in sluipmodus? Dan bestaan er ook nog luchtdichte ziplock zakjes en camouflage stashplekken in de vorm van bijvoorbeeld haarborstels die je kunt kopen. Dit zijn handige gadgets die maximale beveiliging bieden zonder de vaping ervaring tekort te doen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over vapen in het openbaar.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken