Blog
Top 5 Vaporizers Voor Discreet Gebruik
3 min

Top 5 Vaporizers Voor Discreet Gebruik

3 min
Products Vaporshop

Op zoek naar een manier om je vaporizer in het openbaar te kunnen gebruiken? Deze fabrikanten hebben speciale producten ontwikkeld om jouw vape sessie te verdoezelen. Ontdek welke 5 vaporizers het meest geschikt zijn als discretie van belang is.

Toen vaporizers op de markt verschenen als een van de nieuwere methoden om cannabis te consumeren, betekende dit een doorbraak voor cannabis liefhebbers over de hele wereld. Vapen is niet alleen een gezonder alternatief voor roken, omdat de toppen niet worden verbrand. De vaporizer kan namelijk ook discreet worden gebruikt in afgesloten ruimten, waardoor je bijna overal cannabis kunt consumeren.

De gemeenschap is met deze nieuwe trend mee geëvolueerd en het gebruik van vaporizers is op sommige plaatsen verboden. Maar natuurlijk hebben fabrikanten van vaporizers diverse opties bedacht om meer discrete manieren aan te bieden zodat mensen hun producten toch kunnen gebruiken. Hier zijn vijf discrete producten die je mening over de vaporizer wel eens ten goede zouden kunnen veranderen.

Dr. Dabber Aurora

Dr. Dabber Aurora

Traditionele, doorsnee vaporizers zijn meestal wat omvangrijker, waardoor ze er verdacht uitzien en lastig te verbergen zijn. Met dit in gedachten, hebben fabrikanten de vaporizer pen ontwikkeld, die er meer uitziet als iets waar je mee schrijft dan iets waar je mee rookt.

De Dr. Dabber Aurora is slechts een van de vele producten op de markt. Vanwege de plug en play optie is deze vaporizer zeer eenvoudig te gebruiken. Verbind simpelweg de batterij, de atomizer en het mondstuk en verzegel alles met één klikje, dankzij de magnetische Snaptech technologie.

Om het apparaat in te schakelen, druk je drie keer op het knopje, waarmee je de temperatuur instelt op de hoogste stand. Je kunt nu van de volle smaken genieten door enorme dampwolken te produceren. En met drie atomizers om uit te kiezen, kan de vaporizer worden aangepast aan de consistentie van je favoriete concentraat.

Gerelateerd verhaal

De Ultieme Gids Voor Vape Temperaturen

Boundless Cfc Vaporizer

Boundless CFC Vaporizer

Sommigen vinden het maar moeilijk te geloven dat een kleine, draagbare vaporizer efficiënt is als het gaat om functionaliteit. Anderen kunnen niet begrijpen dat zo'n klein apparaatje net zo effectief is als een traditionele vaporizer.

Maar dit is wel wat de Boundless CFC te bieden heeft. Deze vaporizer voor kruiden heeft een prachtig druppel ontwerp, waardoor het een geweldig product is voor degenen die in vrede willen vapen. Net als de Dr. Dabber Aurora, kan ook dit apparaat met een druk op de knop worden gebruikt. Binnen dertig seconden mag je een flinke, smakelijke dampwolk verwachten.

Een ander essentieel kenmerk van de Boundless CFC vaporizer is de lange levensduur van de batterij. Met een enkele keer opladen kun je twaalf tot vijftien sessies genieten, wat overeenkomt met een uur continu gebruik. En net als andere soortgelijke vaporizers kan ook de Boundless worden opgeladen met een USB kabel.

G Pen Elite

G Pen Elite

Als er nog een product is dat gewoon is gemaakt voor discretie, is het de G Pen Elite. Deze high-performance convectie vaporizer heeft een 360 keramisch verwarmingselement voor gelijkmatige en snellere verdamping. Het minimalistische, zwarte exterieur zorgt ervoor dat hij niet opvalt op openbare plaatsen, mocht je er geheimzinnig over willen doen.

De G Pen Elite mag ook pronken met andere belangrijke kenmerken, zoals een hoogwaardige lithium-ion batterij die langdurig plezier verzekert. En net als de Boundless CFC vaporizer, moet je je ook bij de G Pen Elite niet laten foppen door de kleine behuizing. Met dit apparaat kun je namelijk wel 0,75g van je favoriete kruiden kwijt.

Voor wat betreft de temperatuurinstellingen, kan de G Pen Elite worden ingesteld van 93°C tot 220°C. Hiermee wordt een groot aantal instellingen geboden om uit te kiezen. De gebruiker kan de temperatuur zelf aanpassen om de gewenste effecten en smaken te bereiken.

Gerelateerd verhaal

De Beste Legale Kruiden Voor Je Vaporizer

Storm Vaporizer

Storm Vaporizer

De Storm Vaporizer springt uit boven de rest omdat deze met bijna elke vorm van cannabis werkt, of het nu kruiden, harsen of concentraten zijn. Met dit product heb je een multifunctionele vaporizer voor een geweldige prijs.

Andere aantrekkelijke kenmerken zijn de keramische kamer en een volledig geïsoleerd damppad. Hiermee kun je de rijke smaken van de damp proeven in de zuiverste vorm.

Zodra je de vaporizer inschakelt, met een enkele druk op de knop, begint de temperatuur van de Storm langzaam te stijgen van 180°C tot 220°C. Je kunt kiezen uit vijf fabrieksinstellingen voor de temperatuur en dankzij de uitneembare en vervangbare batterij geniet de gebruiker van een vol uur vapen. Om de batterij te sparen, schakelt het apparaat automatisch uit als het langer dan vijf minuten niet wordt gebruikt.

Pax 3 Vaporizer

Pax 3 Vaporizer

Als je de Pax 3 vaporizer voor het eerst ziet, wordt misschien niet direct duidelijk dat dit een apparaat is waar daadwerkelijk damp uit komt. Maar dat is precies wat deze baanbrekende fabrikant aanbiedt: stijlvol design, uitgerust met unieke functies om de algehele vaping ervaring te verbeteren.

Net als de Storm Vaporizer, kan de Pax 3 ook worden gebruikt met harsen, concentraten en gedroogd kruid, maar echt opvallend is het feit dat dit apparaat razendsnel verwarmt. Het is in slechts vijftien seconden klaar voor gebruik. En dankzij een haptisch feedback systeem kun je zien wanneer de vaporizer volledig is opgewarmd of op stand-by gaat.

Een andere handige functie van de Pax 3 is de Bluetooth verbinding, waarmee je de vaporizer aan je telefoon kunt verbinden. Met de Pax app (verkrijgbaar voor zowel Apple als Android), kun je de Pax 3 beheersen en de temperatuur aanpassen, maar je kunt ook het LED kleurenthema veranderen. Het apparaat is helemaal bij de tijd als het gaat om digitale technologie.

Vape Als Een Ninja

VAPE LIKE A NINJA

Al deze producten zijn op zich geweldige opties om discreet te kunnen vapen. Maar zit je echt in sluipmodus? Dan bestaan er ook nog luchtdichte ziplock zakjes en camouflage stashplekken in de vorm van bijvoorbeeld haarborstels die je kunt kopen. Dit zijn handige gadgets die maximale beveiliging bieden zonder de vaping ervaring tekort te doen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over vapen in het openbaar.

Miguel

Geschreven door: Miguel

Wietrokende ruimtecowboy uit de Filipijnen. Waarom drinken en rijden als je kunt roken en vliegen?

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken