Blog
Verhullen Dat Je Stoned Bent
2 min

Tips En Trucs Om Je High Te Verbergen

2 min

Stoned zijn in het openbaar, of als je mensen over de vloer hebt, kan soms zenuwslopend zijn. Gelukkig zijn er een paar acties en voorzorgsmaatregelen die je kan nemen om argwaan te minimaliseren.

De meesten van ons hebben al eens met dit bijltje gehakt. Het ene moment hang je zo stoned als een garnaal op de bank, het volgende moment herinner je je ineens dat je iets belangrijks moest doen in de stad of dat je ouders/vrienden/collega's onderweg zijn. Als een gevolg hiervan, moet je je onder de mensen begeven en je wil niet laten weten dat je stoned bent.

Het probleem is dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Dit betekent echter niet dat het onmogelijk is, want er zijn dingen die je kan doen om de schade te beperken en je toestand te verbloemen.

STOP MET FRIEMELEN

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Stop Met Friemelen

Of je nu zit of ergens in de rij staat, je moet absoluut stoppen met friemelen. Het is logisch dat je denkt dat je er duidelijk stoned uitziet en dus normaal moet lijken. Maar het punt is dat, als je moeite doet om er normaal uit te zien, je er meestal absoluut niet normaal uitziet. Vestig je aandacht ergens anders op en maak je niet druk om je houding.

HOUD JE MOND

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Houd Je Mond

Als je denkt dat je een spraakwaterval loslaat, dan is dat meestal het geval. De beste manier om dit te voorkomen is gewoon je mond te houden, waarmee we niet bedoelen dat je dat midden in een zin moet doen. Maar vertel ook niet dat je onzin uitkraamt. Wees je bewust van het feit dat je probeert incognito te blijven en dat een babbeltje maken met de mensen om je heen niet zal helpen. Wees je er dus bewust van, dan is het minder waarschijnlijk dat je babbelt.

Gerelateerd artikel

Tips Voor Discreet Roken | Stoned Worden Zonder Dat Iemand Dit Doorheeft

DRAAG EEN ZONNEBRIL

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Draag Een Zonnebril

Niets verraadt een stoner beter dan de waterige, rode ogen die vaak opkomen na het roken van een enorme joint. Draag een gekleurde zonnebril als het even kan. Op deze manier kan niemand je ogen zien. Als je binnen bent, is het dragen van een zonnebril net zo verdacht als je ogen zelf. Gebruik in dit geval wat oogdruppels, grijp een zakdoek en zeg dat je last hebt van allergieën als iemand wat vraagt.

ONTWIKKEL JE WILSKRACHT

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Ontwikkel Je Wilskracht

Een van de moeilijkste dingen om te maskeren als je stoned bent is het pure gevoel van luiheid die er soms bijhoort. Als je in een situatie bent waar onverwacht visite op de stoep staat, dan is het belangrijk diep te gaan en die motivatie te vinden om te communiceren en dingen te doen. Als je een opwekkende sativa hebt gehad, dan kost dat misschien wat minder moeite, maar als je lichamelijk bent neergeslagen door een indica, kan dit behoorlijk lastig zijn. Wat dit punt zo moeilijk maakt, is dat het niet makkelijk te verbergen is waardoor je het echt op pure wilskracht moet zien te bereiken.

Gerelateerd artikel

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

RAAK NIET GEOBSEDEERD

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Raak Niet Geobsedeerd

Het is gemakkelijk gefixeerd te raken over een ding in je hoofd, of je zorgen te maken over de honderden dingen die aan de hand zijn in je leven, dat je een beetje te ver gaat. Om dit te voorkomen, en ook het rare gedrag dat aan de buitenkant te zien is, moet je jezelf blijven herinneren dat het nu niet het moment is te blijven hangen in deze zaken en dat je andere dingen te doen hebt. Aan jezelf toegeven (niet hardop) dat je die problemen hebt, maar dat je er nu niets mee hoeft, kan je wat meer controle geven.

VERDOEZEL DE GEUR

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Verdoezel De Geur

Als je de deur uitgaat, denk aan je kleren, haren en adem. Het is gemakkelijker dit aan te pakken voor je de deur uitgaat, dan wanneer je onderweg bent. Denk aan pepermuntjes, speciale kleding sprays, andere kleren of even douchen. Als mensen langskomen geldt het zelfde, maar misschien wil je dan ook even nadenken over de geur in huis.

MAAK EEN NOODPLAN

Verhullen Dat Je Stoned Bent  - Maak Een Noodplan

Dit laatste punt combineert alle bovenstaande punten. Hoewel het hebben van een actieplan overdreven klinkt, zal het weten dat je het wellicht een keer ten uitvoer moet brengen je geest geruststellen (waarmee je de helft van de strijd om onopvallend te blijven al gestreden hebt). Ook helpt het om de eerder genoemde punten meer moeiteloos te bereiken.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken