Blog
De Top 10 Dingen Die Je Niet Stoned Moet Doen
4 min

De Top 10 Dingen Die Je Niet Stoned Moet Doen

4 min

Nadat de bowl gerookt is, zijn er bepaalde activiteiten die je beter achterwege kunt laten. Lees onze top 10 om ongewenste toestanden te voorkomen.

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen onder invloed van cannabis. Denk aan het bekijken van een comedy special op Netflix, chillen op een berg, yoga, enzovoort. We hebben echter besloten niet de zoveelste "To Do"-blog te schrijven. In plaats daarvan informeren we je over activiteiten die je NIET moet doen als je high bent.

Gerelateerd artikel

Top 10 Dingen Om Te Doen Als Je High Bent

1. NAAR DE SUPERMARKT GAAN

Naar De Supermarkt Gaan

We snappen het, je hebt net wat Diesel gerookt en je koelkast overvallen, maar je kampt nog steeds met de munchies. Nu moet je naar de supermarkt voor meer lekkers. Het is een zaak van leven of dood!

Beter denk je twee keer na voordat je stoned een winkel instapt. De kans is namelijk groot dat je er verdwaalt. De winkel is plotseling veranderd in een magisch doolhof. Om de paranoia nog wat te versterken, kan het zomaar zijn dat de beveiliging je volgt. Je probeert namelijk je rode ogen te verbergen onder een hoodie. Zo zie je er ongelooflijk verdacht uit.

Om te voorkomen dat je naar de winkel moet, zorg je voor een voorraadje snacks uit ons assortiment. Ook kun je proberen op je voedselinname in het algemeen te letten. Probeer bijvoorbeeld wat gezonde hapjes te maken voordat je aan je rooksessie begint.

2. E-MAILS VAN JE WERK BEANTWOORDEN

Stoned E-mails Van Je Werk Beantwoorden

Herken je dit? Halverwege een zin ben je het even helemaal kwijt, waarna je over iets heel anders begint. Beantwoord dan ook geen e-mails van je werk als je high bent. Je kunt zomaar op de proppen komen met een verhaal over schattige eekhoorns. Dit wekt vast argwaan op bij je collega's. Tenzij je natuurlijk voor de Eekhoorn Liefhebbers Organisatie (ELO) werkt.

Als je trouwens probeert te typen onder invloed van cannabis, is een typefout zo gemaakt. Voorkom dat je e-mail in het nieuws komt onder de kop "Hilarische typefouten leiden tot ontslag". Aan de andere kant kan het stoned beantwoorden van e-mails onderdeel zijn van het bedrijfsplan. Maar dan alleen als je voor het Hennepmuseum werkt.

3. EEN-OP-EEN AFSPRAKEN

Stoned Afspreken

Ook een-op-een afspraken moeten worden vermeden als je high bent. Je kunt namelijk niet zomaar opgaan in de massa als je te maken hebt met een directe confrontatie met een ander.

Word je tijdens een sollicitatie gevraagd naar eerdere werkervaringen? Dan begin je plots te filosoferen: "Wat zijn ervaringen eigenlijk?" Moet je formulieren invullen? Dan heb je ineens bijdehante en dubbelzinnige antwoorden op alle vragen. Wees niet die persoon. En schrijft je dokter medicinale cannabis voor? Dan moet je goed onthouden wat de dosering is. Anders neem je weer te veel, moet je opnieuw naar de dokter en blijf je hangen in een eindeloze vergeetachtige cyclus!

4. AUTORIJDEN EN PARKEREN

High Autorijden En Parkeren

Stap nooit achter het stuur als je high bent, onder geen enkele omstandigheid. Ben je met je vrienden op een roadtrip en komt iemand met het plan een hotboxing sessie te houden in het busje? Dan moet je EERST de auto parkeren en DAARNA hotboxen. Onthoud dat je niet direct high weg kunt rijden, mocht dat nodig zijn. Parkeer dus eerst voor het roken en maak een plan zodat je een tijdje op de hotbox locatie kunt blijven.

5. DRAMAFILMS KIJKEN

High Dramafilms Kijken

Oké, dit advies geldt niet voor alle gebruikers van wiet. Maar afhankelijk van je mindset, zijn er bepaalde films die je beter kunt vermijden als je van de kaart bent. Sommigen genieten van psychedelische films als Fantasia, waar enge paddenstoelen in symfonie rondhuppelen. Serieuze dramafilms kunnen echter iets te zwaar zijn voor emotionele stoners.

Zie het zo: als je high bent, ben je meer "betrokken" bij het verhaal. Dat is ook iets om rekening mee te houden als je een slasher film kijkt. Onthoud daarnaast dat je in bioscopen te maken hebt met surround sound, wat de ervaring nog eens versterkt. Dit kan supergaaf zijn als je high bent, maar het kan ook averechts werken.

6. EEN TATTOO ZETTEN

Onder Invloed Een Tattoo Zetten

Een kameel op je teen tatoeëren en deze "camel toe" noemen, is een geweldig voorbeeld van de tattoo shop bezoeken als je high bent. Niet doen dus. Als je nuchter besloten hebt welke tattoo je wilt hebben en cannabis gebruikt om te ontspannen de pijn te verzachten, ga dan gerust je gang.

Het kan echter zo zijn dat de versterkte gevoelens van "bewustzijn" juist leiden tot meer pijn tijdens het tatoeëren. De pijn wordt daarbij namelijk het enige aandachtspunt. Als je echt moet roken voor je tattoo, kies dan voor een indica-dominante soort. THC Bunker Buster klaart de klus.

THC Bunker Buster (Zamnesia Seeds) feminized

Bekijk THC Bunker Buster

7. LACHEN IN SERIEUZE SITUATIES

Lachen In Serieuze Situaties

Onder invloed van cannabis, zijn dagelijkse onbenulligheden vaak hilarisch. Hoewel je de humor van alles in kunt zien, zijn er natuurlijk situaties waarin meligheid en lachbuien ongepast zijn. Ook kunnen ze tot ongemakkelijke taferelen leiden.

Lig je helemaal dubbel om een kat op de achtergrond van een dramafilm, terwijl iemand net de dood van de hoofdrolspeler aankondigt? Dan kom je echt over als een geestelijk gestoorde. Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe je jezelf presenteert aan de wereld; wees lekker jezelf. Maar soms is het nodig de slappe lach te onderdrukken en even serieus te blijven.

8. PROBEREN OM KOEKJES TE BAKKEN

High Koekjes Te Bakken

Bij het roken van wiet is er een gouden regel: "bake" jezelf en geen koekjes. Word je zo high dat je het ruimte-tijd continuüm aan het ontmantelen bent? Dan eindig je met verbrande koekjes en een loeiend brandalarm. Het is veel logischer koekjes te bakken voor je sessie. Zo kun je daarna zorgeloos genieten van je pindakaas-kokos koekjes met cannabis. Hier is het recept!

9. NOG HIGHER WORDEN

Nog Higher Worden

Het punt is: als je de dag goed hebt ingedeeld, kun je zo high worden als maar mogelijk is. Heb je echter nog wat te doen en denk je dat je de verleiding niet kunt weerstaan om nog een bowl te roken? Dan moet je je plannen omgooien. Dit komt echter niet altijd goed uit. Het balanceren van cannabinoïden en functionaliteit is een echte kunstvorm. Ben je een beginner, houd je dan een beetje in als je nog moet functioneren.

10. JE HUISDIEREN IN EEN KOSTUUM HIJSEN

Je Huisdieren In Een Kostuum Hijsen

Als je high bent, kunnen verkleedpartijtjes met je huisdier goed uit de hand lopen. De creativiteit barst los en voor je het weet, zit je hond in de hoek, niet geamuseerd, met een zwabber op zijn kop. Jij ligt echter gierend op de bank, ervan overtuigd dat Fikkie nu Bob Marley is.

Je huisdier zit vast niet te wachten op de wilde fantasie van zijn/haar baasje, die zojuist knetterstoned geworden is. Kun je het toch niet laten je hond in een kostuum te hijsen om de pret te vergroten? Zet hem dan een geinig hoedje op. Of een nepsnor. Maar laat het daarbij!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken