Blog
Blog - Technologie
3 min

10 Handige En Geinige Cannabis Apps

3 min
Business Nieuws

Nu we de wereld onder onze vingertoppen hebben, is het internet er niet alleen voor grappige filmpjes. Het is gemakkelijker dan ooit om ongelimiteerde kennis op te doen over cannabis, met de vele apps speciaal voor stoners.

Aangejaagd door snelle technologische ontwikkelingen verschijnen er steeds meer apps voor individueel en bedrijfsmatig gebruik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wiet-applicaties het goed doen. Google Play en de App Store staan vol met coole apps voor verschillende cannabisgerelateerde doelen. We laten je kennismaken met de beste applicaties op dat gebied in vier aparte subcategorieën: kweeksupport, geinigheden en spelletjes, effectenwijzers en handige allround apps.

#1 KWEEKSUPPORT

CANNABIS APPS: KWEEKSUPPORT

KWEEK PERFECTE CANNABIS MET 'JANE'

Het is de hoogste tijd om van strategie te veranderen en je cannabistuin professioneel aan te pakken. Je planten rekenen op je. Gooi de verfomfaaide kalender die aan je muur hangt bij het oud papier en kies voor de kracht van georganiseerde cannabiskweek met Jane. Deze kalender app is speciaal ontwikkeld voor de cannabiskweker.

De applicatie is bijzonder gebruiksvriendelijk en makkelijk te besturen voor stoners. Je kunt foto's nemen, de oogstdatum vastleggen of een dagboek voor elke plant bijhouden. Dit is werkelijk een fantastische app. Je kunt Jane downloaden op Google Play voor Android. Verbeter je vaardigheden en kweek als een professional.

Jane App

AL JE GEGEVENS VIA 'GROWTRONICS'

De Growtronix app synchroniseert met de hardware van Growtronix en dat is alles wat de meesterkweker nodig heeft om gezonde planten te produceren. Het is de droom van iedere agrariër die liever wiet rookt en onderuit hangt, in plaats van elke 5 minuten te moeten controleren of de binnentemperatuur wel goed staat afgesteld.

Het is een all-in-one communicatiesysteem tussen sensoren en controllers, waarmee je het geven van voedingsstoffen, de luchtvochtigheid en de temperatuur automatisch kunt beheren. Bovendien kunnen er nog meer zaken geautomatiseerd worden. Growtronix is kunstmatige intelligentie voor binnenkweek en zorgt voor optimale kwaliteit van je planten. De app is verkrijgbaar voor Android en iOS, maar ook op de website van Growtronix.

Growtronix

#2 GEINIGHEDEN EN SPELLETJES

CANNABIS APPS: GEINIGHEDEN EN SPELLETJES

SPEEL 'HEMPIRE' EN DOMINEER

Je herinnert je vast nog wel de gekte rond FarmVille en de talloze apps die daarop zijn gebaseerd. Hempire is net zoiets. Het is een game waarmee je zelf legendarische wietsoorten kweekt, extracten maakt en die aan klanten verkoopt. Zo bouw je je eigen Hempire op.

Als je in een land woont waar het illegaal is om cannabis te kweken, kun je dit spel spelen tot de wetten zijn aangepast. Indien je een broodkweker wilt worden of gewoon van spelletjes houdt, beleef je hier veel plezier aan! Hempire is beschikbaar op Google Play.

Hempire App

SIMULEER JE KWEEKOPERATIE MET 'SIMLEAF'

Dit simulatiespel is helemaal te gek. Je kunt je favoriete cannabisvariëteit kweken en de ontwikkeling simuleren. Geef je virtuele planten diverse voedingsstoffen en behandel ze goed; dan doen ze het perfect en vertonen ze unieke groei-eigenschappen.

Leuk om alvast een beetje uit te proberen voordat je bakken met geld uitgeeft aan een binnenkweekoperatie. Bezoek je planten wanneer het jou uitkomt, zonder geografische beperkingen. De SimLeaf app kun je downloaden in de App Store of op Google Play.

SimLeaf App

SNOOP DOGG'S 'SNOOPIFY'

Ook Snoop Dogg heeft een wiet-app, genaamd Snoopify. Je kunt met deze app geinige filters op je foto's loslaten. Vervolgens kun je die delen op een van de talloze sociale media platforms. Je kunt Snoopify in de App Store of op Google Play aanschaffen. Wil je in de voetsporen van Snoop Dogg treden, installeer dan Snoopify.

Snoopify App

CULINAIRE HOOGSTANDJES MET 'CANNABIS LEGENDZ COOKBOOK'

Nu gaan we lekkere, met cannabis verrijkte edibles en drankjes maken. De Cannabis Legendz Cookbook app is een absolute noodzaak. Je wordt een meesterkok en voegt de kracht van cannabis toe aan je heerlijkheden. Deze app is niet alleen voor zoete lekkernijen. Je bereidt er volledige maaltijden mee.

Ontbijt, lunch of avondeten, deze app laat je zien hoe je op elk moment van de dag high kunt worden. Je hoeft er niet voor te roken. Gezond dus voor de longen van zowel medicinale als recreatieve gebruikers. Leer hoe je thee, taart, pizza, spaghetti en nog meer kunt maken. De app kun je downloaden op Google Play.

Cannabis Legendz Cookbook App

#3 EFFECTENWIJZERS

CANNABIS APPS: EFFECTENWIJZERS

KIJK EENS NAAR 'RELEAF'

Op de website van Releaf lezen we: "een doordachte aanpak van cannabisgebruik". Ze hebben ook een coole smiley als logo. De app is werkelijk fantastisch. De beleving en de effecten van cannabis worden geregistreerd. De app vergelijkt deze ervaringen en biedt je vervolgens suggesties die het best bij je gesteldheid passen. Je kunt er reusachtig goed je gebruik en de effecten in de vorm van een dagboekje mee volgen. Organiseer je cannabis ervaringen en download de app op Google Play.

Releaf App

#4 HANDIGE ALLROUND APPS

HANDIGE ALLROUND CANNABIS APPS

'LEAFLY': CANNABIS NIEUWS

Leafly is een bedrijf uit de cannabissector dat nieuws en informatie op het gebied van cannabis verstrekt. De app geeft je toegang tot een bibliotheek vol info over duizenden strains. Amerikanen kunnen er de meest dichtbij gelegen dispensaria mee opzoeken.

De applicatie ziet er gelikt uit en werkt zonder toeters en bellen. In principe is het een all-in-one app vol informatie over de cannabissector. Leafly is een miljoenenbedrijf op het gebied van media dat flink heeft geïnvesteerd in een professionele dienst. Op Google Play kun je deze app downloaden.

Leafly App

NOOIT MEER DE WEG KWIJT DANKZIJ 'WEEDMAPS'

Weedmaps is, zoals de naam al suggereert, een bedrijf dat alle dispensaria, coffeeshops en topbestemmingen voor wietliefhebbers registreert. Ze zijn prominent aanwezig in de VS en Europa. De meest nabije cannabisclub in Barcelona? Weedmaps wijst je de weg. Het idee is simpel: alle locaties verschaffen die cannabisgebruikers aantrekkelijk vinden.

Ze dijen snel uit en hebben een solide ondernemingsplan. Hun app brengt je in een mum van tijd naar de dichtstbijzijnde coffeeshop die je favoriete concentraat of strain heeft. Een soort Google Maps voor wiet dus. Download deze app op Google Play en je raakt nooit meer de weg kwijt.

Weedmaps App

CONCLUSIE: CANNABIS APPS ZIJN IN DE BLOEIFASE

Nu weet je wat er allemaal te downloaden valt. Probeer ze eens uit! Misschien worden we in de toekomst wel getrakteerd op apps waarmee de telepathische golflengtes van mensen die high zijn met elkaar verbonden worden. Als je van tech houdt, begin dan nu - we wachten op je!

Gerelateerd artikel

De Beste Lucide Droom Apps

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken