Top 10 Medische Marihuana Soorten

Gepubliceerd op:
Categorieën : Beoordelingen van soortenBlogMedicinale cannabisTop lijsjtes
Laatst bewerkt :

Top 10 Medische Marihuana Soorten


White Berry is een zwaardere, indica-dominante ervaring en kan het beste gerookt wanneer je je niet teveel hoeft te bewegen. Het verricht wonderen voor onze klanten die op de bank hangen of diegenen

Top 10 Medische Marihuana Soorten


White Berry

White Berry is een zwaardere, indica-dominante ervaring en kan het beste gerookt wanneer je je niet teveel hoeft te bewegen. Het verricht wonderen voor onze klanten die op de bank hangen of diegenen die meestal roken voor het slapen gaan. Deze soort is ook bijzonder nuttig voor mensen die lijden aan het rusteloze-benen-syndroom of spierspasmen. 

A-Train (Afghani Trainwreck)

A-Train kreeg haar pakkende naam net zoals wij deze krijgen: van de ouders, Afghani Mazar en Humboldt Trainwreck. Een glaucoom (groene staar) patiënt van ons rookt A-Train om haar oogdruk te verlagen en zegt dat het geweldig is om haar eetlust te verhogen. De smaak is zacht en het is voor telers een genot om te kweken.

Dr. Grinspoon

Een favoriet onder velen; deze soort kreeg haar naam van de Harvard Med professior Lester Grinspoon, een volhardende marihuana activist. Het voorziet de gebruiker van een buzzing en langdurige ervaring. Dr Grinspoon's marihuana is zeer geschikt diegenen die lijden aan depressie en ook voor diegenen die lijden aan misselijkheid.

Blue Dream

Vol, sterk geurend en een schitterende verschijning; de Blue Dream soort werd meteen razend populair in medische verdeelcentra vanaf het moment dat ze werd geïntroduceerd. Eerst prominent in San Francisco, maar al snel wijd verspreid vanwge haar cerebrale ervaring en zware medicinale Sativa dominante ervaring.

G-13 Haze

Onze G-13 heeft een zoet, pittig aroma en levert een bruisende, geluk-inducerende ervaring, zoals gerapporteerd door onze gebruikers (die het gebruiken tegen ADHD, angst en depressie). De soort werd door de kwekers van Barney’s Farm ontwikkeld in Europa voor de Cannabis Cup door het mengen van verschillende zorgvuldig geselecteerde Indica en Sativa soorten. Ze won de Cup meerdere malen.

Canna Sutra

Favoriet bij de klanten voor het daadwerkelijk verminderen van keel aandoeningen zoals bronchiale dilatatie en astma, Canna Sutra is een Sativa soort en levert dus ook de Sativa geest ervaring. Canna Sutra is herkenbaar door haar aparte geur.

Crimea Blue

Genen en allelen van marihuana soorten die gebruikt werden om Blueberry & Ukrainian Hash te maken kwamen samen om de Crimea Blue plant te creëren. Gerookt smaakt zij naar citrus en levert een cerebrale ervaring; de keuze voor het maken of het verkennen van ideeën. Ruikt naar den en citroen.

Afghan Mazar

Een van de ouders van A-Train en  2e plaats winnaar in de 1999 Cannabis Cup. Deze marihuana soort komt uit het thuisland van de soort, waar ze van nature voorkomt in Mazar-i-Sharif in Afghanistan, zoals de naam al doet vermoeden. Ze is een zeer sterke indica met grote verdovende capaciteiten en zeer rustgevend om te roken.

Purple Kush

Toon een willekeurige roker deze met kristal bedekte, paarse plant en zij zullen dit herkennen als Purple Kush. Haar grote naam komt met een grote, Indica-dominante ervaring, gecombineerd met een opvallend aangename, fruitige smaak. Klanten krijgen regelmatig Purple Kush marihuana voorgeschreven voor chronische angst, pijn en depressie. Oorspronkelijk was het een Pacific Noordwest-soort.

Jack Herer

Een andere soort genoemd naar een grote marihuana advocaat. De Jack Herer soort is veelzijdig en uniek. Ze komt in verschillende vormen, elk met een iets andere set van genen: Jack Candy, Jack's Cleaner, Jackie O, Jackie White, Jack Flash en anderen zijn allemaal verschillende soorten en geven elk een andere ervaring. De soort is goed voor patiënten met fibromyalgie, angst en paniekstoornissen en groeit als een elegante ronde, bruisende, lichte top, waardoor ze de bijnaam Champagne van de Soorten verdiende.

Gerelateerde Producten