Blog
Reserveonderdelen & Accessoires
2 min

De 7 Beste Accessoires Voor Draagbare En Desktop-Vaporizers

2 min

Houd je vaporizer in topconditie en geniet van een betere vape-ervaring met deze 7 geweldige accessoires.

Steeds meer mensen stappen over op vapen en zeker niet alleen omdat het momenteel hip is. Het verdampen van cannabistoppen biedt vaak ook een aangenamere geur en smaak, zonder nare rook. Daarnaast is het op de lange termijn soms goedkoper dan roken. Het vapen van concentraten vormt bovendien een aantrekkelijk en supersterk alternatief voor het gebruik van een dab rig.

Gerelateerd artikel

De Voordelen Van Vapen: Waarom Het De Slimmere Keus Is

Zodra je een goede vaporizer hebt voor droge kruiden, e-liquids of concentraten, is het de moeite om eens te kijken naar accessoires. Met de juiste producten houd je je vaporizer in topconditie en zorg je voor een algeheel betere vape-ervaring. Maar wat heb je nodig? Geen zorgen, we hebben het allemaal uitgezocht voor je! Hier zijn de beste vaping-instrumenten en accessoires.

1. PAX KEYCHAIN MULTITOOL: DE BESTE MULTITOOL VOOR JE PAX

Pax Keychain Multitool

Wij zijn echt verliefd op de Pax Keychain Multitool! Dit perfecte, kleine instrument om materiaal mee aan te stoppen en residu te verwijderen, ziet er niet alleen gaaf uit, maar is ook zeer handig. Aan de sleutelring zitten 2 metalen delen, die je gemakkelijk uitvouwt om restjes weg te halen. Voor het stevige aanstopwerk gebruik je simpelweg het gehele ding. Dankzij het slimme ontwerp van de sleutelring neem je hem gemakkelijk met je mee. Geweldig voor je Pax en de meeste andere vaporizers. Deze handige kleine assistent mag je dan ook absoluut niet missen!

2. 70% ALCOHOLDOEKJES: JE VAPORIZER SIMPEL REINIGEN

70% Alcoholdoekjes

Vaporizers hebben de neiging om vies en plakkerig te worden. Om te genieten van een geweldig smakende damp en om de levensduur van het toestel te verlengen, kun je hem het best perfect schoonhouden als onderdeel van routinematig onderhoud. Dit is op de langdradige manier mogelijk of je gebruikt deze handige doekjes voor het desinfecteren en schoonmaken. Met deze 70% alcoholdoekjes heb je je vaporizer in een handomdraai weer in topconditie. Ze zijn daarbij zacht voor de huid en beschadigen geen plastic onderdelen. Ook zijn ze zeer geschikt voor het desinfecteren van andere instrumenten. Ze worden geleverd in een handige doos met 100 afzonderlijk verpakte doekjes voor vlugge en gemakkelijke reiniging van je toestel, zodat deze uitstekend blijft functioneren.

3. RAW CLASSIC CONE LOADER: NIET ALLEEN VOOR CONES

Raw Classic Cone Loader

De Classic Cone Loader van RAW is niet alleen een superhandige tool die het vullen van je cones een fluitje van een cent maakt. Hij is tevens zeer handig voor talloze soorten droge kruiden-vaporizers, pijpen en ander rookgerei. Vul gewoonweg de trechter met je rookmengsel en laat je kruiden in je vaporizer, pijpenkop of cone glijden. Om je apparaat fatsoenlijk te vullen, zit er ook een vultool van bamboe bij. De kit bevat daarnaast een handzame scraping card, plus instructies.

4. VAPE WOOL ONTGOMDE HENNEPVEZELS: PERFECT VOOR CONCENTRATEN

Vape Wool Ontgomde Hennepvezels

Het gebruik van extracten, hasj of CBD-kristallen met kruiden-vaporizers verkort de levensduur vaak aanzienlijk en is in sommige gevallen niet eens mogelijk. Dit probleem heb je echter niet met de Vape Wool Ontgomde Hennepvezels! Deze vezels bieden het perfecte dragermateriaal, zodat je zonder geknoei van je concentraten kunt genieten. Ze zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen, is je concentraat mengen met de vezels, je vaporizer vullen zoals gebruikelijk en je bent gereed om te genieten van een zuivere en knoeivrije vapesessie!

5. BOUNDLESS DAB TOOL: GEWELDIG VOOR HET VULLEN VAN PODS EN REINIGING

Boundless Dab Tool

De Boundless Dab Tool is multifunctioneel en werkt perfect met je Boundless-vaporizer, naast talloze andere vaporizers en rookinstrumenten. Het is gewoon het ideale gereedschap om compartimenten en pods met concentraten te vullen. De dab tool functioneert tevens als handig schoonmaakstaafje om materiaal te verwijderen. Ook is hij te gebruiken voor kleine onderdelen, zoals o-ringen. Een hebbeding, welke vaporizer je ook gebruikt!

Gerelateerd artikel

De Top 10 Beste Vaporizers

6. DYNAWAX VAN VAPCAP: NIEUWE GLANS EN SMERING

Dynawax Van Vapcap

Geef je vaporizer wat extra liefde met de DynaWax van VapCap! Dit product is perfect voor houten onderdelen, zoals handgrepen, mondstukken, stelen en DynaStashes. Deze zien er weer als nieuw uit na een snelle opfrisbeurt. Het product werkt daarnaast als prima smeermiddel voor o-ringen en andere onderdelen van je vaporizer. DynaWax is niet zomaar een boenwas; het is gemaakt van lokale bijenwas en hennepolie. Perfect voor je VapCap en ook voor andere vaporizers, pijpen, chillums, etc.

7. NITECORE INTELLICHARGER I2: EEN VAN DE BESTE ACCULADERS

Nitecore Intellicharger I2

De Nitecore Intellicharger i2 is een van de populairste alles-in-één-batterijladers. Hiermee is het mogelijk snel en veilig de gebruikelijke 18650-batterijen op te laden waarop de meeste vaporizers werken, naast Li-ion-, NiMH-, IMR- en NiCd-accu's. De lader werkt zeer eenvoudig en is uitgerust met handige functies, zoals een led-display, automatische detectie en oplaadstopfunctie en temperatuurcontrole. De lader bevat daarbij 2 afzonderlijke sleuven. Elke sleuf kan onafhankelijk een batterij opladen en monitoren.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken