Levering Bij Afhaalpunt

Levering Bij Afhaalpunt

De ‘Levering bij afhaalpunt’ methode brengt onze leveringen op een geheel nieuw niveau van discretie en gemak; en we zijn er trots op aan te kondigen dat deze methode steeds meer wordt toegepast in Europa.

WAT IS DE ‘Levering bij afhaalpunt’ METHODE

Deze nieuwe service stelt ons in staat om jou je spullen toe te zenden via een afhaalpunt. Je kunt naar het afhaalpunt gaan om je pakketje op te halen wanneer jou dat uitkomt. Zo bieden we je veel meer vrijheid en veiligheid als je jouw pakketje liever niet thuis ontvangt, omdat je er bijvoorbeeld niet bent of omdat je de levering om andere redenen niet thuis wilt laten bezorgen.

Het goede aan deze service is dat je nooit ver uit de buurt bent van een afhaalpunt; alle winkels, postkantoren en warenhuizen maken onderdeel uit van het netwerk van ‘Collect your Parcel’! De verzendtijd verschilt niet van die van andere verzendmethoden.

HOEVEEL KOST HET?

Voor deze service worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

HOE GEBRUIK JE DE ‘Levering bij afhaalpunt’ SERVICE

Het is doodeenvoudig! Koop gewoon je artikelen op zamnesia.nl zoals je dat altijd doet, en als je moet afrekenen kies je voor de ‘Levering bij afhaalpunt’ aflevermethode!

kies voor de ‘Levering bij afhaalpunt’ aflevermethode

Je wordt dan gevraagd om je postcode in te vullen. Vervolgens zie je alle afhaaladressen bij jou in de buurt:

Hoe Gebruik Je De ‘levering Bij Afhaalpunt’ Service

Je hoeft er alleen maar een uit te kiezen en je goederen worden veilig afgeleverd zodat jij ze kunt afhalen wanneer jou dat uitkomt. Als je pakketje is gearriveerd, ontvang je een e-mail dat je het kunt komen ophalen.

Als je jouw pakket afhaalt, moet je wel een ID meenemen, zo kan worden vastgesteld dat jij inderdaad de ontvanger bent. Eenvoudig toch!

LANDEN WAAR DEZE SERVICE BESCHIKBAAR IS

De volgende landen bieden momenteel deze dienst aan:

  • Nederland
  • België
  • Spanje
  • Frankrijk
Je bezoekt onze Nederlandse website.