Blog
Hybride Vaporizers
4 min

Top 3 Hybride Vaporizers

4 min

Hybride vaporizers zijn de volgende generatie in de verdampevolutie. Het is geen wedstrijd meer tussen conductie- en convectieverdampers. Deze 21e eeuwse vaporizers worden aangedreven door synergie. In deze blog zetten we hybride vaporizers uiteen en nemen we 3 stijlvolle modellen onder de loep.

WAT IS DE BESTE SOORT Vaporizer?

Als het aankomt op hedendaagse vaporizers, zowel desktop als draagbare apparaten, zijn de twee meest gebruikte verhittingssystemen conductie en convectie. In alledaagse stonertaal zijn conductie vaporizers de eerste die op de markt kwamen. Ze werken door je cannabis als het ware te “koken” in direct contact met een verwarmingselement. De convectievaporizer is echter moderner en werkt door hete lucht rond je wiet te laten vloeien, in plaats van dat de marihuana rechtstreeks met de hittebron in aanraking komt.

In werkelijkheid is de beste soort vaporizer noch een conductie, noch een convectie vaporizer. Het is beide. In plaats van de voor- en nadelen van de twee verwarmingssystemen af te wegen en de ene boven de andere te verkiezen, bestaat er een derde optie. Kies een vaporizer die je het beste van beide werelden biedt.

WAT IS EEN HYBRIDE VAPORIZER?

Wat Is Een Hybride Vaporizer?

Een hybride vaporizer bevat in essentie een 2-in-1 verwarmingssysteem. Er is nogal wat verwarring rond het gebruik van de term hybride. Een vaporizer die zowel gedroogde kruiden, concentraten als oliën aankan, is een zeer functionele vaporizer, maar niet daadwerkelijk een technologische hybride. De Fenix Hybrid Vaporizer kan alle soorten cannabis aan, maar is eigenlijk een convectieverdamper. Vergelijkbaar is de Boundless CF Hybrid ook een fantastische, veelzijdige vaporizer voor toppen en extracten. Maar het grote verschil is dat hij gebruik maakt van zowel conductie als convectie verhitting. Dat maakt hem een echte hybride.

Om geclassificeerd te worden als ware hybride vaporizer, moet het toestel een gecombineerd conductie en convectie verwarmingssysteem hebben. Je kunt het redelijk vergelijken met de manier waarop de brandstof-elektrisch aangedreven auto’s hybrides genoemd worden.

Vaporshop

Koop hier de beste portable en desktop vaporizers van de beste fabrikanten ter wereld!

View category

WAAROM EEN HYBRIDE VAPORIZER KIEZEN?

Waarom Een Hybride Vaporizer Kiezen?

De voor de hand liggende reden om een hybride vaporizer te kiezen, is dat je meer uit je wiet kunt halen. Hybride vaporizers warmen snel op en leveren een zuivere hijs zonder dat je telkens aan je toestel hoeft te frummelen. Bij conductie vaporizers is het vaak nodig om de wiet los te roeren na een paar hijsjes en af en toe verbrandt het ook. Bepaalde convectieverdampers kunnen er juist weer eeuwig over doen voordat ze de optimale temperatuur bereiken en zijn lastig om een trekje van te nemen. vaporizers op basis van een verouderde techniek kunnen onprettig zijn in gebruik, wat meer frustratie dan verlichting oplevert. Zeker als ze weigeren om mee te werken of een fatsoenlijke hijs te geven zonder enige goede reden.

Gerelateerd artikel

Hoe Haal Je Meer Damp En Smaak Uit Je Vaporizer?

Bij een hybride vaporizer hoef je je in vergelijking geen zorgen te maken. Verdampen zou hierbij geen karwei moeten zijn. Als je elke keer een aangename vapeervaring wenst, moet je gaan voor een upgrade naar technologie van de nieuwste generatie. Het 2-in-1 verwarmingssysteem van hybride vaporizers is wat ze onderscheidt van alle andere. Deze schatjes vormen een klasse op zich. Je kunt een vlugge verhitting en een consistent smaakvolle damp verwachten van de nieuwste hybrides.

ONZE TOP 3 HYBRIDE VAPORIZERS

Om de selectie van onze top drie te halen, moesten deze hybride vaporizers super functioneel en betrouwbaar zijn, maar er ook gaaf uitzien. Alle drie onze keuzes zijn gebruikersvriendelijke, draagbare hybride vaporizers die je zowel thuis als onderweg plezier bieden. Nu, zonder verder oponthoud, presenteren we onze top drie hybride vaporizers.

G Pen Elite II

G-Pen Elite Hybride Vaporizer

De Elite II is een nieuwe en verbeterde versie van de klassieke hybride vape pen van G Pen. Dankzij het innovatieve dubbele verwarmingssysteem warmt hij je gedroogde wiet extreem snel en gelijkmatig op. Het gepatenteerde luchtinlaatsysteem en het damppad helpen daarbij optimaal de smaak van je toppen te behouden. Bovendien kun je de temperatuur van de Elite II tussen de 93 en 221ºC instellen, om je op specifieke cannabinoïden en terpenen te richten. 

Lucht komt via een gepatenteerd inlaatsysteem de Elite II binnen. Dit voorkomt in feite dat het langs de delicate elektronische componenten stroomt. Zodra lucht de vaporizer betreedt, wordt automatisch het keramische convectie/conductieverwarmingsmechanisme aangestuurd, zodat de cannabinoïden en terpenen verdampen. Als de lucht het verwarmingsmechanisme weer verlaat, gaat het door een keramisch spiraalvormig koelfilter. Dit zorgt ervoor dat de smaak behouden blijft en de damp afkoelt voordat je deze inhaleert. Bij het uitblazen, zal het verwarmingsmechanisme van de Elite II bovendien automatisch uitgaan. Je wiet wordt dus uitsluitend verwarmd bij het inhaleren, wat het risico op verbranding elimineert. 

Kortom, ben je op zoek naar een geavanceerde, moderne, portable hybride vaporizer? Dan is de Elite II van G Pen een geweldige keuze; geniet van uitmuntende features en een fantastisch design tegen een betaalbare prijs!

MIGHTY

Mighty Hybride Vaporizer

De Mighty van Storz & Bickel is een draagbare hybride van de hoogste klasse. Dit is het bedrijf dat ons de Volcano bracht, dus ze hebben hun sporen ruim verdiend voor innovatieve vaporizers. Als je met je gedroogde kruid de beste dampervaring wilt ervaren, is dit de vaporizer voor jou. De Mighty heeft een compact, slank design waardoor hij in je zak past. Bovendien is hij comfortabel om vast te houden en trilt hij zelfs als je hem aanzet. Verder is het koelsysteem erg uniek. Het zorgt ervoor dat de damp op de optimale temperatuur blijft voor een zachte trek, iedere keer weer.

De Mighty is ook stoner vriendelijk, met een gemakkelijk te bedienen LED scherm. Je kunt de verhittingstemperatuur tot de graad nauwkeurig bepalen. Beter nog, je kunt letterlijk continu verdampen gedurende drie uur, aangezien de set twee lithium-ion batterijen bevat. Deze hybride vaporizer is volgestouwd met de laatste technologische snufjes. Toch is hij volledig stoner vriendelijk voor zelfs de meest technofobe gebruikers. Voor een pure, aangename dampervaring is deze draagbare hybride onze eerste keus.

BOUNDLESS CFX

Boundless CFX Hybride Vaporizer

De Boundless CFX is een van de meest veelzijdige en aantrekkelijke hybride vaporizers op de markt. De ongekend functionele en gave vaporizer heeft een enorm LED scherm en voelt stevig aan. Wat deze vaporizer echt speciaal maakt, is dat hij een hybride is op elk vlak. De Boundless CFX is drievoudig verpletterend; vul hem gewoon met kruiden, concentraten of hars en verdamp erop los.

Hoewel de Boundless CFX een beetje te groot is voor in je zak, is hij compact genoeg om in een rugzak of handtas op te bergen. Je wilt dit meesterwerk overal mee naartoe nemen. Los van alle andere jaloerse stoners, biedt het toestel een zeer krachtige ervaring en warmt hij op in twintig seconden of minder. De Boundless CFX bevat ook een compartiment met een indrukwekkende capaciteit. En hij biedt een forse hijs met zowel grote als kleine ladingen. Als je wilt verdampen wat je maar wilt, heb je een betrouwbaar apparaat nodig dat eenvoudig te bedienen is. De Boundless CFX eindigt als beste in de midden prijsklasse van hybride vaporizers.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken