Blog
Het maken van massageolie met cannabis
1 min

Het maken van massageolie met cannabis

1 min
How To Nieuws
Een massage kan een prima manier bieden om met je partner in de stemming te komen, dus voeg wat extra ontspanning toe met deze massageolie met cannabis.

Iedereen is toch dol op een kalmerende massage? Valentijnsdag staat voor de deur, dus er is geen beter moment om die olie tevoorschijn te toveren en indruk te maken op je partner met je geweldige massage-talenten. Als je graag nog een stapje verder gaat, kan je overwegen een massageolie met cannabis te gebruiken. Hoewel high worden onwaarschijnlijk is, werkt de cannabis wel op de huid, waardoor spieren ontspannen en lichamelijke sensaties worden versterkt; perfect voor een sensueel avondje.

HOE WERKT HET?

Wanneer cannabis wordt aangebracht op de huid, duurt het een tijdje voor het wordt geabsorbeerd en in de bloedbaan terecht komt. Dit gaat zo langzaam, dat het lichaam het kan verwerken zonder dat er een psychoactief effect ontstaat. De enige sensaties worden daarom gevoeld op de plekken waar het wordt aangebracht, meestal in de vorm van verminderde spanning en een hogere gevoeligheid voor aanraking, wat dus resulteert in een veel lekkerdere massage.

HET MAKEN VAN MASSAGEOLIE MET CANNABIS

Ingrediënten:

7g cannabis knipresten, fijngemalen

120ml dragende olie (olijf, kokos, of zoete amandelolie)

7 druppels essentiële lavendel olie

7 druppels essentiële bergamot olie

7 druppels essentiële rozemarijn olie

Apparatuur:

Steelpan

Hittebestendige glazen kom

Kaasdoek

Zeef

Trechter

Een steriele, donker gekleurde glazen fles

Instructies:

1. Vul je steelpan voor een kwart met water.

2. Breng het water aan de kook op gemiddeld hoog vuur en plaats je kom bovenop de pan, zodat je au-bain-marie kan verwarmen.

3. Giet je olie in de kom en voeg je gemalen cannabis knipresten toe. Roer door. Laat het mengsel 1-2 uur koken, waarbij je af en toe roert.

4. Zodra de tijd verstreken is, laat je de olie afkoelen. Nu kan je de olie in je fles zeven door je kaasdoek en zeef. Hiermee verwijder je al het plantenmateriaal uit de mix. Gebruik een trechter als het lastig is.

5. Knijp de resterende olie uit het kaasdoek in het flesje.

6. Je moet nu een flesje cannabisolie hebben. Laat het mengsel eerst volledig afkoelen, voordat je de druppels essentiële olie toevoegt. Draai het flesje rond zodat de olie goed kan mengen.

7. Sluit het flesje af en laat het 24 uur staan. Hierdoor zullen alle aroma's goed doordringen in de olie.

Je massageolie met cannabis is nu klaar voor gebruik! Nu heb je een goede manier om iemand te helpen ontspannen na een zware dag of om samen met je partner te gebruiken om in de stemming te komen.

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken