Blog
Pompoen Bong
2 min

Hoe Maak Je Een Halloween Pompoen Bong?

2 min

Zamnesia is gek op feestdagen. Het zijn mooie gelegenheden voor het ontdekken van manieren om te roken en natuurlijk, om te feesten. Als je naar een feest gaat of er zelf eentje organiseert, is dit je kans om te laten zien hoe creatief je bent. Met Halloween in aantocht, bevelen we je de pompoen bong aan. Hier lees je hoe je er zelf een kunt maken.

Omdat wietrokers continu op zoek zijn naar meer creatieve manieren om de feestdagen met cannabis op te leuken, delen wij van Zamnesia graag enkele van onze allerbeste tips. We zijn dol op marihuana. En het lijkt ons leuk dat met de feestdagen, waar we zo van houden, te verweven.

Halloween is een toffe periode van het jaar, met genoeg snoepgoed voor als de munchies toeslaan. Er is vast wel een Halloween party waar je heen gaat of die je organiseert. Wat zou je kunnen bekokstoven om het feest nóg leuker te maken?

Kom in de feeststemming en maak de engste pompoen bong die je je kunt voorstellen. Dit goedkope, weggooi-alternatief voor het rond laten gaan van dure bongs is een schitterend pièce de milieu. Ben je een liefhebber van bongs? Zamnesia verkoopt een reeks bongs van hoge kwaliteit die voldoen aan je eisen en esthetische voorkeur.

Mocht je echter graag iets creatiefs doen dit jaar; wij hebben een handleiding voor je gemaakt zodat je zelf een pompoen bong kunt bouwen. Val deze feestdagen op met een leukigheidje voor tijdens het feest. Vraag al je vrienden om te genieten van de unieke geneugten die het roken van een pompoen bong met zich meebrengt.

WAT HEB JE NODIG?

Pompoen Bong: Wat Heb Je Nodig?

Als je een pompoen bong wilt maken, heb je allereerst natuurlijk een pompoen nodig. Vervolgens heb je een mesje nodig, of een stuk keukengerei dat scherp genoeg is om de pompoen uit te hollen. Dat kan ook met een schroevendraaier. Je kunt daarnaast het pijpje van een gewone bong erin verwerken. Kijk maar eens wat Zamnesia in de aanbieding heeft op dat gebied.

Gerelateerd artikel

De Beste Halloween Cannabissoorten En Activiteiten Voor Stoners

STAP #1

Als je een pijp hebt om de wiet in te doen, maak je een gaatje aan de zijkant van de pompoen, vlakbij de bovenkant. Het zou klein genoeg moeten zijn om het pijpje er strak in te plaatsen. Als je geen pijp hebt, moet je iets fabriceren dat dienst kan doen als pijpenkop voor je wiettoppen. Je kunt er een maken door ergens in de pompoen een bowl te snijden. Zorg er wel voor dat je niet te diep snijdt in het vruchtvlees. Daarna maak je een smal gaatje - van de bodem van de bowl naar het binnenste van de pompoen. Daar gaat de rook straks doorheen.

STAP #2

Snijd vervolgens nog een smalle opening aan de andere kant van de pompoen in verhouding tot waar de bowl of het pijpje zit. Deze is bestemd voor het mondstuk. Hierdoor kun je de zoete rook met pompoensmaak inhaleren. Snijd een nauwe opening van het mondstuk in de richting van het midden van de pompoen. Doe dit in een hoek van 45 graden. Op die manier komt de rook in het midden van de pompoen samen. Tip: om een luchtgat te maken, snijd je nog een kleine opening naast het pijpje naar het midden van de pompoen.

STAP #3

Vul door het mondstuk de pompoen met water. Het kan even duren voor hij vol is. Maar als je het hoort bubbelen, ben je klaar om te roken. Pak een aansteker en steek je kruiden aan. Terwijl je je bij het mondstuk bevindt, zou je de wiet moeten kunnen zien. Plaats je lippen over het mondstuk en inhaleer de rook van je wiet met een heerlijke pompoensmaak. Geniet van een smaakvolle ervaring met een feestelijke Halloween bong.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Party Soorten


Een griezelig geweldige tijd voor iedereen

Dat was het dan! Je eigen pompoenbong voor Halloween maken is maar een kleine moeite wanneer je onze drie stappenhandleiding volgt. De pompoen staat garant voor een hoop plezier tijdens een griezelig gezellig feestje met je vrienden. Je hebt niet eens kunstmatige mist nodig om de sfeer te bepalen, want al na een paar trekken van deze pompoen staat de kamer vol met rook. Houd alleen wel wat snoep bij de hand, want dat zul je nodig hebben!

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken