Blog
Hoe Maak Je THC E-liquid Met Wax Liquidizer?
3 min

Hoe Maak Je THC E-liquid Met Wax Liquidizer?

3 min

Hier leggen we je uit hoe je concentraten met wax liquidizer in THC e-liquid verandert. Met deze simpele methode maak je binnen enkele minuten je eigen THC-rijke vape juice! Waarom zou urenlang in de keuken gaan staan? Ideaal als je onderweg wilt vapen.

Nu vape pens in Europa steeds vaker worden gebruikt om tabaksvervangers en CBD e-liquids te vapen, willen veel mensen er ook graag THC mee vapen. Met het oog op veiligheid en gebruiksgemak zijn e-liquids een uitstekende keuze.

Hier laten we zien we hoe je e-liquid maakt met wax liquidizer, een product dat al het gedoe uit handen neemt om cannabis wax in vape juice te veranderen!

Hoe werkt het vapen van THC?

Hoe werkt het vapen van THC?

Het vapen van wiet wordt al lang gedaan, zelfs al voordat e-sigaretten en e-liquids op de markt verschenen. De eenvoudigste vaporizers verhitten droge wiet tot een temperatuur waarbij de cannabinoïden en terpenen verdampen, maar het plantaardig materiaal niet verbrandt. Bij meer geavanceerde apparaten kun je de temperatuur en andere features voor consistentere resultaten nauwkeurig instellen.

Maar sommige mensen vapen wiet liever met behulp van e-liquids en vape pens. Als jij ook zo'n cannabisextract connaisseur bent, dan hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om wax te veranderen in een THC-rijke e-liquid om te vapen.

Waarom zou je cannabis wax in THC e-liquid veranderen?

Waarom zou je cannabis wax in THC e-liquid veranderen?

Een cannabisextract omgezet in e-liquid heeft meerdere voordelen ten opzichte van het vapen van wiet of wax-concentraten. Maar in tegenstelling tot de goede beschikbaarheid van cannabis e-liquids in de VS en Canada zijn ze in Europa veel minder gangbaar. Daarom moet je het heft hier vaak in eigen handen nemen.

Draagbaarheid en subtiliteit zijn de belangrijkste redenen dat mensen cannabis als e-liquid vapen. Het kan lastig zijn om wiet en wax-concentraten mee te nemen, en in sommige gevallen zelfs een juridisch probleem opleveren, maar een standaard vape pen met e-liquid gebruiken is heel normaal en trekt geen ongewenste aandacht. Bovendien is het een makkelijke en aangename manier om THC te consumeren, vooral als je onderweg bent!

Gerelateerd artikel

Hoe Rook Je Wiet In Het Openbaar Zonder Dat Het Iemand Opvalt?

Wat is wax liquidizer?

Wat is wax liquidizer?

Wax liquidizer is een speciaal ontworpen product dat wordt gebruikt om wietconcentraten in e-liquid te veranderen. Of het nu rosin, shatter, budder, wax of een ander soort cannabisextract betreft, wax liquidizer weet er wel raad mee. Bovendien kan het concentraten van elke kwaliteit aan: of je nu middelwaardige zelfgemaakte dabs of een extract van topklasse hebt, hiermee zit je altijd goed!

Het is bovendien verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je je extract de gewenste smaak kunt geven. Veel mensen waarderen concentraten echter omdat ze de natuurlijke smaken van wiet versterken, dus waarom zou je die aantasten? Gelukkig is wax liquidizer ook beschikbaar als 'Original', een variant die smaakloos is, zodat je van het ware, onvervalste terpenenprofiel van je cannabis wax kunt genieten.

Wat heb je nodig om cannabis wax in e-liquid te veranderen?

Wat heb je nodig om cannabis wax in e-liquid te veranderen?

Er zijn meerdere mogelijkheden om concentraten om te zetten in e-liquid, maar wax liquidizer is waarschijnlijk de snelste en makkelijkste optie. Het gehele proces duurt hooguit enkele minuten.

Ingrediënten

Dat deze methode simpel is, blijkt wel uit het feit dat je maar twee ingrediënten nodig hebt:

  • Wax liquidizer
  • Wietextract

Hulpmiddelen

Je hebt nog een paar dingen nodig, waarvan je het meeste bij Zamnesia kunt vinden:

Gerelateerd artikel

How To Make Wax Dabs

Hoe maak je THC e-liquid?

Zoals gezegd, is dit ongelooflijk simpel. Je hebt geen speciale kennis nodig en moet simpelweg een aantal instructies volgen. Voor je het weet, zit je dus THC e-liquid te vapen!

Mix het extract met wax liquidizer

Mix het extract met wax liquidizer

De eerste stap is het mengen van je extract met de wax liquidizer. Gebruik hier een borrelglas voor. Het niet klevende, magnetronbestendige exemplaar van Wax Liquidizer is het beste, maar in principe werkt elk glaasje.

Het wordt aangeraden om, met behulp van de doseerspuit, 2ml van de wax liquidizer met 1g van je wietextract te mixen. Maar dit is uiteindelijk aan jou, want misschien wil je de sterkte wel aanpassen. Toch is het belangrijk om hier niet te veel van af te wijken. Het kan namelijk van invloed zijn op de effectiviteit van het apparaat.

Mix het vervolgens met behulp van een dab tool (of iets vergelijkbaars).

Opwarmen

Opwarmen

Er zijn twee manieren om je mix op te warmen: in de magnetron of in een pan.

Magnetron

Zet het borrelglas met de oplossing en het extract 10 seconden in de magnetron, 15–20 seconden als het geperste rosin is. Hoewel veel mensen niet graag een magnetron gebruiken, is dit een veilige optie die je concentraat niet verhit tot een punt dat het wordt aangetast.

Pan

Je kunt het eventueel ook in een pan opwarmen. Doe hiervoor een beetje water in een pan en verhit het op middelhoog vuur. Zet er vervolgens het borrelglas met de mix in. Zorg wel dat er geen water over de rand van het borrelglaasje komt!

Warm het in ongeveer 5 minuten zachtjes op.

Roer tot het volledig opgelost is

Roer tot het volledig opgelost is

Bij de eerste methode moet je één keer goed roeren nadat je het glas uit de magnetron hebt gehaald. Zorg voor een gelijkmatige verdeling.

Gebruik je de tweede methode? Roer dan continu tijdens het opwarmen. Je bent klaar zodra de oplossing gelijkmatig verdeeld is.

Opzuigen met een stash bottle

Opzuigen met een stash bottle

Gebruik een stash bottle met een spuit aan het uiteinde om de mix op te zuigen. Nu ben je bijna klaar. Zodra het afgekoeld is, kun je het direct toevoegen aan een vape pen of bewaren tot je het wilt gebruiken.

Maak Je Wax Vloeibaar

Maak Je Wax Vloeibaar

Je cannabis wax veranderen in THC e-liquid biedt een hoop voordelen, maar vooral gemak. Wat je reden ook is, waarom zou je een moeizaam en ingewikkeld proces doorlopen, als je ook gewoon een beetje wax liquidizer kunt mixen met je stash, het geheel simpelweg kunt opwarmen en vervolgens naar hartelust kunt vapen?

Kortom, dit is een supermakkelijke en goedkope methode om concentraten snel in e-liquids te veranderen!

Max Sargent
Max Sargent
Max schrijft al meer dan tien jaar en is de afgelopen jaren in de cannabis- en psychedelische journalistiek beland. Hij heeft allerlei artikelen geschreven voor bedrijven als Zamnesia, Royal Queen Seeds, Cannaconnection, Gorilla Seeds, MushMagic en nog veel meer. Hij heeft dus een brede ervaring in deze branche.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken