Blog
Hoe Maak Je Wiet Fudge
1 min

Hoe Maak Je Wiet Fudge

1 min
Headshop Recepten
Eens iets anders om te proberen: cannabis-toegediende fudge! Dit is voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe zoete en bijzondere manier om te genieten van je wiet.

Eén van het machtigste voedsel is net nog machtiger geworden! Wie houdt er niet van een of twee stukjes fudge? Nou, wat dacht je van wiet fudge? Volg gewoon de onderstaande stappen en jij kunt ook je eigen schaal met heerlijke cannabis-toegediende fudge maken.

INGREDIËNTEN

4 kopjes Suiker

½ kopje Cannaboter

1 blikje gecondenseerde melk

500 g pure chocolade, grof gehakt

1 potje Marshmallow Fluff

1 theelepel vanille

1 13x9 inch bakplaat

INSTRUCTIES

Om te beginnen gebruik licht beboterde aluminiumfolie om de bakplaat te bedekken. Je zult deze nodig hebben wanneer je de fudge mix hebben voorbereid.

1. Gebruik een pan op matig vuur, combineer de suiker, boter en gecondenseerde melk en roer af en toe gedurende 15 - 20 minuten totdat de mix volledig kookt.

2. Blijf koken en roer voortdurend gedurende 15 - 20 minuten.

3. Nu moet je de chocolade toevoegen aan de pan, gevolgd door de Marshmallow Fluff en ten slotte de vanille.

4. Zodra alle ingrediënten zijn gecombineerd, moet je het mengsel op de pre-ingevette bakplaat verspreiden, zorg ervoor dat het de hele bakplaat bestrijkt, inclusief de hoeken.

5. Laat de bakplaat volledig afkoelen, dek af en zet het in de koelkast.

Zodra het gekoeld is, verwijder de aluminiumfolie van de bakplaat en leg het op een snijplank en snijd de fudge in 1-inch vierkantjes en tenslotte; geniet! Vergeet niet, cannabis-infuus eetwaren nemen de tijd voordat ze effect hebben, dus wees geduldig!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Headshop Recepten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken