Blog
Kalashnikov Seeds
2 min

Kalashnikov Seeds verovert Europa met krachtige strains voor koudere klimaten

2 min

Kalashnikov Seeds, de beroemdste Russische zadenbank, verovert Europa met een leger van zeer sterke cannabisvariëteiten. Nieuwe, krachtige hybrides van de beruchte AK-47 worden geschikt gemaakt voor koudere klimaten en de nieuwe express cannabissoorten stellen de kweker in staat om eerder te oogsten.

Kwekers opgelet: Russische wietzaden veroveren de Europese tuinen en kassen. Een patrouille voormalige soldaten van het Rode Leger richtten Kalashnikov Seeds op. Deze old-school kwekers maakten van hun passie de meest beroemde en betrouwbare Russische zadenbank.

Onnodig te vermelden dat Kalashnikov Seeds ontstond door de genetische kenmerken van de beruchte AK-47 te bestuderen, waarvan de kenmerken verschrikkelijk populair waren aan het eind van de jaren '90 en die sindsdien alleen nog maar beruchter zijn geworden. Na 10 jaar van intensief kweken in verscheidene Noord- en Zuid-Russische regionen werden de cannabis strains van Kalashnikov Seeds populair bij de Russische kwekers en werden overal in Rusland en Oekraïne gecultiveerd.

Kalashnikov Seeds

Vandaag de dag zijn de variëteiten van Kalashnikov Seeds grotendeels het resultaat van kruisingen tussen de sterke AK-47 en andere geselecteerde genetica. Dit bleek een van de meest interessante ideeën van het hedendaagse telen. Kalashnikov Seeds werd hierdoor erkend als een serieuze en betrouwbare speler op de markt voor cannabiszaden. 8 Feminized strains, 7 autoflowering hybrides, en 5 speciale express genetica's van Kalashnikov Seeds trokken al snel de aandacht van kwekers die hun opbrengsten in koudere streken wilden verbeteren en maximaliseren. Ze wonnen hun strijd tegen het ongunstige klimaat toen de toppen van Kalashnikov Seeds prijzen begonnen te winnen en bewondering oogsten op Russische kweek-platforms, en de kwekers van Kalashnikov deelnamen aan verschillende Europese cannabis-expo's.

EEN NIEUWE GENERATIE KRACHTIGE AK-47 HYBRIDES

De strains van Kalashnikov Seeds zijn het resultaat van het kruisen van de AK-47 van Serious Seeds met klonen afkomstig uit Rusland, Nederland, Spanje, Oost-Europa en Afghaanse landrassen. Sommige strains bevatten ruderalis-genetica waardoor de soorten om mee te kweken geschikt werden voor het kille Russische klimaat. Alle planten van Kalashnikov Seeds ontwikkelen een sterk wortelstelsel en zijn in staat snel groene massa aan te maken, zelfs in de noordelijke streken met een korte zomer. Alle producten van Kalashnikov Seeds zijn goed beschermd en gegarandeerd door een strak ontworpen gesloten verpakking die niet geopend kan worden zonder de onkreukbaarheid te beschadigen, die de vochtigheid vasthoudt, mechanische schokken dempt en temperatuurverschillen opvangt.

EXPRESS STRAINS: COOL, SNEL EN POTENT

De nieuwe genetica zijn absoluut uniek op de internationale markt voor cannabiszaden. De Kalashnikov Express strains zijn al een groot succes onder de kwekers omdat ze twee tot drie weken eerder geoogst kunnen worden dan de gewone feminized zaden. Ruim voor de gebruikelijke bloeiperiode voor doorzoekingen en controleposten. Deze strains hebben een kortere bloeiperiode dan hun feminized tegenhangers, maar het zijn geen autoflowers. Ze heten White Critical Express, Kabul Express, AK Kush Express, Kalashnikov Express en Baikal Express.

White Critical Express

White Critical Express Kalashnikov Seeds

White Critical Express is een hybride van 30% sativa en 70% indica van White Widow en Critical Mass, en nog een geheime strain. Haar aroma, smaak en effect zijn een uitstekende balans van de twee dominante genetica.

Kabul Express

Kabul Express Kalashnikov Seeds

Kabul Express is een snelle versie voor de ware indica-liefhebbers. Deze strain heeft een herkomst van zaden die in 1989 meegebracht werden uit Kabul. Kwekers waren in staat het gewenste fenotype na er twee jaar aan gewerkt te hebben te stabiliseren zodat ze de connaisseurs een klassieke old-school Afghaanse hash-smaak konden bieden.

AK Kush Express

AK Kush Express Kalashnikov Seeds

AK Kush Express is een snellere versie van de originele AK-Kush. Deze soort is sterk, eenvoudig te kweken, ideaal voor beginnende kwekers. Ze bevat flinke hoeveelheden CBD, waardoor dit product geschikt is voor medicinale doeleinden. De smaak van AK Kush Express is gelijk aan de originele AK-Kush, met wat geprononceerde citrustonen.

Kalashnikov Express

Kalashnikov Express Kalashnikov Seeds

Kalashnikov Express is een gebalanceerde 50% sativa, 50% indica hybride op basis van de originele Kalashnikov, maar met iets meer indica-fenotype. Deze snelle variëteit bevat alle beruchte kwaliteiten van haar voorganger met een verworven geur van zure aardbeien.

Baikal Express

Baikal Express Kalashnikov Seeds

Baikal Express is een kruising tussen Kubanskiy Ubiyza en een geheime hybride. Dat resulteerde in een snelle uitvoering van de originele Ubiyza bestaande uit 70% sativa en 30% indica. Deze strain is sterk, niet veeleisend, en goed bestand tegen erg warm en droog weer. Het effect van Baikal Express is zelfs sterker dan dat van de ouders, terwijl haar citroenaroma een stukje rookgenot toevoegt.

 

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken