White Widow 47 (Kalashnikov Seeds) feminized

(1)
Kalashnikov Seeds levert een uitstekende, zo niet spectaculaire indica-hybride met hun White Widow 47. Een kruising tussen de beroemde White Widow, een AK-47 en een unieke indica uit Tadzjikistan resulteerde in een makkelijke, compacte plant die iedereen kan kweken. Ze levert een aanzienlijke harsproductie, een heerlijke oosterse smaak en een fantastische high!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - White Widow 47: Compacte Maar Zeer Productieve Krachtcentrale

Kalashnikov Seeds uit Rusland weet dat er weinig mis kan gaan als je de genetica neemt van enkele buitengewone strains en er wat moeite voor doet om iets nieuws te ontwikkelen. En natuurlijk helpt het als je wat ervaring hebt, en dat is waar deze Russische kwekersruimschoots over beschikken. Voor deze creatie namen ze een altijd betrouwbare AK-47 en een buitengewoon productieve White Widow en voegden die samen met een speciale indica-strain uit Tadzjikistan. Het resultaat is gewoonweg spectaculair.

Kwekers zullen niet alleen verheugd zijn over de bijzonder korte bloeiperiode van deze White Widow 47 die slechts 55-60 dagen bedraagt. Samen met de snelle groei is deze strain niet bijzonder veeleisend en je hoeft geen raketgeleerde te zijn voor een goed resultaat. Minder ervaren kwekers, maar ook doorgewinterde kwekers kunnen haar in principe overal kweken, binnen, buiten, of in een kas. De plant zal altijd struikachtig en compact blijven - en dat komt goed uit als je haar voor een heimelijke of een guerrilla-kweek wilt gebruiken. Binnen zal deze 70% sativa bijna nooit hoger worden dan 130cm en als je haar buiten kweekt, zal dat met 150cm maximaal niet veel meer zijn.

Precies in overeenstemming met de algemene compacte en rondachtige structuur groeien de toppen ook in een rondachtige vorm en zijn tevens zeer compact. Maar wat de toppen aan grootte inleveren maakt ze ruimschoots goed met de waanzinnige productie van harsen dankzij de goede eigenschappen van de genetica van de White Widow. Net als de WW ouder produceert ze in korte tijd veel kleverige harsen waarmee ze schitterend bedekt wordt. Je kunt een opbrengst tegemoet zien van 550g/m² of meer als je haar binnen kweekt. Buiten kan de opbrengst oplopen tot 1700g/plant.

De speciale indica uit Tadzjikistan waarvan Kalashnikov Seeds gebruik maakte voor het ontwikkelen van deze strain geeft haar een buitengewone smaak. White Widow 47 vermengt de zoetheid van oosterse wierook-tonen en sandelhout tot een uitzonderlijke rookervaring. Met een THC-gehalte van 19% is ze ook een erg potente strain. Rook haar en geniet van het buitengewoon ontspannende effect wat ze veroorzaakt samen met een prettige hoofd-high. Een voortreffelijk recreatief rokertje, prima om stoom mee af te blazen of als je graag wilt ontstressen aan het einde van een lange dag!

White Widow 47 van Kalashnikov Seeds is een zeer bijzonder multitalent die op alle gebieden tevreden stelt. Wij zijn bijzonder tevreden over de compactheid en het kweekgemak, maar haar unieke smaak en de superieure stress-killer high stelt zeker ook niet teleur. Dit is een fantastische indica die hoog op je verlanglijstje zou moeten staan om zelf eens te kweken!

White Widow 47 (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Tadzhik Indica х White Widow х AK-47
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 19%
Hoogte (Indoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow 47 (Kalashnikov Seeds) feminized
White Widow 47 (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.