Blog
Mary Jane 2024 - Cannabis Expo Duitsland
2 min

Mary Jane 2024 - Cannabis Expo Duitsland

2 min

Mary Jane 2024 staat voor de deur en belooft dit jaar een heel bijzonder spektakel te worden. Dit bruisende festival vindt plaats in de Messe Berlin en is een viering van alles wat met cannabis te maken heeft. Mary Jane trekt zo'n 40.000 bezoekers, en uiteraard hebben we bij Zamnesia wat spannende plannen voor dit evenement!

Eerder dit jaar legaliseerde Duitsland het bezit en de thuisteelt van wiet. Daarmee is het land in Europa koploper op het gebied van alles wat groen is. Wij kunnen dan ook geen beter moment voor een cannabisbeurs bedenken! Het is weer tijd voor Mary Jane 2024, de razend populaire cannabisexpo van Berlijn, waar alle grote namen uit de cannabisindustrie hun nieuwste producten komen showen. Vergis je echter niet! Mary Jane 2024 is geen stoffige conferentie, maar een uitgebreide beurs waar een algehele festivalsfeer hangt, compleet met gastsprekers en muziek.

Wat is de Mary Jane beurs?

Wat is de Mary Jane beurs?

Mary Jane is de oudste en meest toonaangevende cannabisbeurs van Duitsland. Het eerste evenement werd in 2016 gehouden en sindsdien is het vaste prik voor liefhebbers van wiet. Het trekt bezoekers uit de hele wereld aan die staan te popelen om het beste op het gebied van innovatie en inspiratie te bewonderen. Toch is het evenement meer dan een beurs; er zijn meer dan 35 prominente sprekers uit de branche en de sfeer is er feestelijk met live muziek en dj's. Mary Jane biedt dus voor ieder wat wils, ongeacht je interesses.

De beurs wordt gehouden in de Messe Berlin, een ruimte die groot genoeg is voor alle bezoekers. Een groot deel van de ruimte is gewijd aan een aantal van je favoriete cannabisbedrijven, waar je merchandise of freebies kunt scoren! Zodra de beurs op zaterdagavond ten einde loopt, gaat de officiële afterparty van start, die tot in de late uurtjes doorgaat. Kortom, er valt genoeg te beleven op Mary Jane en de expo van 2024 wordt er een die je niet wilt missen.

Gerelateerd artikel

Cannabis Careers Explained

Waarom is 2024 zo belangrijk voor Duitsland?

Waarom is 2024 zo belangrijk voor Duitsland?

We stipten het al even aan, maar 2024 is een belangrijk jaar voor wiet in Duitsland. In april heeft de regering de wetten rondom cannabis aanzienlijk gewijzigd. Dankzij een nieuwe wet mogen inwoners van 18 jaar en ouder legaal wiet gebruiken voor recreatieve doeleinden. Het bezit van cannabis is beperkt tot 25 gram in openbare gelegenheden en tot 50 gram thuis. Dit is een belangrijk keerpunt voor de cannabiscultuur en -wetgeving in Europa.

Maar dat is nog niet alles, want ook wietkwekers profiteren van de wetswijzigingen. Vanaf 1 april mogen volwassenen maximaal drie planten per persoon kweken. Vanaf juli 2024 kunnen kwekers ook lid worden van non-profit cannabisclubs met maximaal 500 leden, wat in wezen kwekersclubs zijn. Met deze wetten wil Duitsland een einde maken aan de criminele aspecten van de cannabisindustrie en hiermee loopt het land binnen Europa voorop als het gaat om cannabishervormingen. Dit alles maakt de Mary Jane beurs van 2024 uiterst relevant en opwindend voor zowel bezoekers als exposanten.

Mary Jane 2024: Zamnesia is erbij!

Mary Jane 2024: Zamnesia is erbij!

Natuurlijk willen we al deze pret niet missen. Daarom zal ook Zamnesia dit jaar aanwezig zijn tussen de honderden andere exposanten en gasten op Mary Jane, en we komen niet met lege handen! Onze kraam op het festivalterrein barst van de goodies, aanbiedingen en verrassingen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de legendarische Zammi!

Conform de regels van de Mary Jane beurs zullen we geen zaden direct aan klanten verkopen. Gelukkig hebben we wel een aantal fantastische aanbiedingen voor bezoekers, met grote kortingen in onze Seedshop, Headshop en Plantshop! Met exclusieve codes die alleen tijdens Mary Jane verkrijgbaar zijn, kun je flink besparen op je online bestellingen. Daarnaast kun je de volledige waarde van je bestelling terug winnen, en hebben we nog veel meer voor je in petto! Om kans te maken, hoef je slechts een online aankoop te doen en je bestelnummer door te geven aan de fijne mensen bij onze kraam. We voegen je nummer dan toe aan onze prijzenlade, ongeacht hoeveel je hebt uitgegeven! We geven ook een aantal andere prijzen en fantastische freebies weg, dus haast je naar de kraam van Zamnesia om niets te missen!

Zien we je daar?

Zien We Je Daar?

Heb je nog geen kaartje voor Mary Jane? Waar wacht je dan nog op! Dit jaar vindt het evenement plaats van 14 tot en met 16 juni en er worden zo'n 40.000 bezoekers verwacht. Het ziet ernaar uit dat het een enorme, baanbrekende expo wordt!

We zien je graag op de beurs, of je nu voor de eerste keer komt of een vaste bezoeker bent! Natuurlijk verheugen we ons erop om die onmiskenbare Zamnesia-vibe naar Berlijn te brengen en willen we graag iedereen ontmoeten die onze kraam bezoekt. Kom dus vooral even langs om een praatje te maken. Bovenal wensen we je veel plezier op Mary Jane 2024. Geloof ons, er valt genoeg te zien en te beleven, zodat het een onvergetelijke dag wordt!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken