Blog
Lange Vloei Pure Hemp
2 min

Recensie: Lange Vloei Pure Hemp

2 min
Headshop Producten

We worden echt gelukkig van een dikke, vette joint. En we gokken dat jullie dat ook worden. Daarom moesten we je wel laten weten wat de beste lange vloei is voor je cannabis. Maak kennis met de ongebleekte, King Size Pure Hemp Lange Vloei.

De meeste cannabisgebruikers komen voor het eerst in aanraking met wiet via een joint, die door een vriend wordt doorgegeven. Je eigen spliffs draaien, is een toegangsritueel voor elke stoner. Als je de kunst van het rollen eenmaal onder de knie hebt, kies je gewoonlijk een merk vloeipapier uit en wijk je er niet meer vanaf. Het draaien wordt een soort ritueel. Mettertijd raakt iedere cannabisgebruiker gewend aan zijn eigen genuanceerde stijl.

Als je graag high wordt met een goed gedraaide joint, zou je er alles aan moeten doen om jezelf te verzekeren van de beste rookervaring. We beoordelen onze toppen allemaal kritisch voordat we ze roken, zelfs als we ze zelf hebben gekweekt. Waarom pas je die hoge eisen niet toe op de lange vloei waar je die heerlijke wiet mee rookt? Dit geldt vooral voor personen die cannabis willen consumeren zonder kankerverwekkende stoffen binnen te krijgen.

Het roken van pure wiet, dus zonder tabak, is een goed begin, maar betekent misschien niet helemaal een zuivere joint. Niet als je gedraaid hebt met standaard, gebleekte, witte lange vloei. Als je echt die ultieme rookervaring wilt krijgen, moet je natuurlijke vloei gebruiken, zonder chemicaliën. We hebben dan ook de giftige papiertjes aan de kant gegooid en twee weken lang uitsluitend Pure Hemp Lange Vloei gebruikt om te ervaren wat het is om helemaal zuiver te roken.

AFMETING EN GEWICHT

Pure Hemp afmeting en gewicht

Pure Hemp ongebleekte, King Size lange vloei wordt geleverd in een pakje met 33 ultradunne vloeitjes. Deze vloei heeft precies het goede formaat voor een lekkere, vette spliff. Je hoeft de vloei niet kleiner te knippen, zoals vaak wel het geval is met andere merken lange vloei. Pure Hemp vloeitjes zijn zo dun dat je er doorheen kunt kijken.

GEBRUIKSGEMAK EN GEVOEL

Pure Hemp gevoel

Hoewel dit superdun, ongebleekt vloeipapier is, voelt de Pure Hemp King Size niet dun of slap aan. Het rollen gaat gemakkelijk en er zit genoeg gom op, waardoor je joint niet uit elkaar valt. De lange vloei is altijd consistent en je draait er elke keer opnieuw een prachtige spliff mee.

ROOKERVARING

Als je de overstap maakt van standaard, met chemicaliën beladen lange vloei naar 100% natuurlijke, bleekmiddel- en chloorvrije vloei als Pure Hemp, zul je bij het eerste trekje het verschil merken. Chemisch bewerkte lange vloei tast onvermijdelijk de smaak aan van je cannabis en doet op de lange termijn mogelijk je gezondheid geen goed.

De groenste manier om te roken, is absoluut door lange vloei te gebruiken die gemaakt is van natuurlijke hennepvezels, zodat je zeker weet dat het niet giftig is. Pure Hemp ongebleekte vloei brandt langzaam en gelijkmatig, en zorgt voor een authentieke, zuivere cannabis rookervaring.

Pure Hemp Unbleached

KOSTEN

De Pure Hemp ongebleekte, King Size lange vloei kost slechts €1,15 per pakje, dus je krijgt absoluut waar voor je geld. Er is geen reden om geen voorraad aan te leggen.

OBSERVATIES NA DE SESSIE

Pure Hemp vloei is werkelijk niet te vergelijken met andere vloei. Joints smaken absoluut beter. Omdat het ook nog eens niet duurder is dan andere vloei, is het alleen maar logisch dat je die chemische lange vloei vervangt door ongebleekte Pure Hemp vloei. Als je echt zuiver wilt roken, moet je je cannabis rollen met een pakje Pure Hemp.

CONCLUSIE

Pure Hemp

We kunnen met trots bevestigen dat we eigenlijk niet meer terug willen naar standaard lange vloei. Na het gebruiken van niets anders dan ongebleekte Pure Hemp King Size vloei zijn andere soorten gewoon niet goed genoeg meer. We zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt en dat ben jij ook als je straks geniet van de verrukkelijkste joint van je leven, gedraaid met de superieure Pure Hemp lange vloei.

 


Read more about
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken