Blog
Hasj Yoghurt
1 min

Recept: Het Maken Van Hasj Yoghurt

1 min

Het maken van hasj yoghurt is een snelle en gemakkelijke manier om een beetje hasj om te toveren in een zalig, overheerlijk tussendoortje, die een fijne buzz achterlaat.

Als je dol bent op edibles, kan het maken van hasj yoghurt een snelle manier zijn om dat zalige gevoel te bereiken. Onthoud alleen dat het eten van marihuana edibles vaak veel sterkere effecten levert dan het roken van wiet en hasj is een cannabis concentraat, dus dat kan heel krachtig uitpakken!

JE HEBT NODIG:

  • Een pak yoghurt

  • Hasj, genoeg voor een fatsoenlijke joint

  • Boter of kokosolie, jouw keuze

  • Een metalen lepel

  • Een aansteker

WERKWIJZE:

1. Giet wat olie op je lepel of smeer er wat boter op, afhankelijk van wat je gebruikt.

2. Verkruimel je hasj op de lepel.

3. Pak je aansteker en verhit de onderkant van de lepel een paar minuten. De boter/olie/hasj combinatie zou moeten samensmelten tot een substantie. Als je iets kleins bij de hand hebt, kan je de mix nog even roeren.

Opmerking: Dit verhitten wordt gedaan om de cannabis te decarboxyleren. De THC in rauwe cannabis is eigenlijk THCA, die veel minder actief is dan THC. Hitte is nodig om THCA om te zetten in THC, wat ook de reden is dat cannabis wordt gerookt of op andere manieren wordt verwarmd.

4. Zodra je gesmolten mengsel een gelijkmatige consistentie heeft, mix je het zorgvuldig door je yoghurt.

5. Laat afkoelen en geniet!

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Wietboter

Dat is alles! Een snelle en eenvoudige manier om je hasj om te toveren in een smakelijke yoghurtsnack! Onthoud dat edibles meestal 45-60 minuten na het eten inslaan, dus wees geduldig.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken