G Pen Pro

(1)

De G Pen Pro Vaporizer past met gemak in je zak en is een draagbaar, lichtgewicht apparaat; ideaal voor onderweg. Het gebruik van deze stevige vape is gemakkelijk en leuk en hij warmt razendsnel op. Met enkele klikken op de knop geniet je in een mum van tijd van je gedroogde wiet. De batterij is oplaadbaar en schakelt na 4 minuten automatisch uit. Heb je nog meer wensen?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

G Pen - Pro Vaporizer: discrete, zachte trekken als je onderweg bent

De G Pen Pro Vaporizer belooft geweldige prestaties in een klein pakketje. Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke vape is een perfect voorbeeld van hoe een draagbare vape hoort te zijn. De G Pen Pro is ontworpen voor de echte liefhebber van vapen en ideaal als je veel onderweg bent. Deze vape is bedoeld voor gedroogd plantmateriaal, maar is uitgerust met talloze andere functies die je niet vaak tegenkomt bij vaporizers in deze prijsklasse.

Als je de G Pen Pro in je hand houdt en het strakke, functionele design bewondert, weet je dat je een goede aankoop hebt gedaan. De vape heeft een robuuste en duurzame aluminium behuizing, zodat je hem zorgeloos overal mee naartoe neemt. Het apparaat voelt heel licht, maar dan op de best mogelijke manier; hij is zeker bestand tegen wat regendruppels of een stootje!

Klik een paar keer op de knop aan de voorkant van de G Pen Pro en je kunt van start. Deze vape heeft drie ingebouwde temperatuurinstellingen die je herkent aan de kleurcodes: blauw (190°C), groen (205°C) en rood (220°C). Deze drie temperaturen zijn perfect voor elk gedroogd kruid. Je kunt zelf simpel instellen welke temperatuur je wanneer wilt gebruiken. Dankzij de eenvoudige bediening, onderscheidt deze vape zich andere draagbare apparaten. Het opwarmen duurt slechts 30 seconden, zodat je razendsnel geniet van je favoriete wiet.

Het siliconen mondstuk is middels een schroefdraad bevestigd aan de keramische verwarmingskamer. Deze heeft een capaciteit van 0,25g, zodat je er heel wat gemalen kruid in kwijt kunt. Voor gebruik, schroef je simpelweg het mondstuk weer terug op zijn plek. Dit is een handige vape die keer op keer geweldig presteert.

G Pen Pro Vaporizer – wat zit er in de doos?

  • 1 x G Pen Pro Vaporizer
  • 1 x G Pen Tool
  • 1 x USB Oplaadkabel
  • 1 x Schoonmaakborsteltje
G Pen Pro Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk G Pen
Verwarmingsmethode Conductie
Temperatuurbereik 190-220°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
G Pen Pro
G Pen Pro
Je bezoekt onze Nederlandse website.