Blog
Red De Gorilla's Samen Met BSF Seeds
3 min

Red De Gorilla's Samen Met BSF Seeds

3 min

BSF Seeds staat in de cannabis community bekend om zijn voortreffelijke strains en wordt zelfs de 'gorilla bank' genoemd. En nu is de zadenbank een samenwerking met de Pole Pole Foundation aangegaan om de laatste 1063 Grauer gorilla's in de wereld te helpen beschermen. Hoe kun je helpen? Simpel. Met deze exclusieve samenwerking wint iedereen.

BSF Seeds staat bekend om een assortiment met verschillende Gorilla strains en op alle vlakken gaat het bedrijf prat op zijn 'Groter, Sterker, Sneller' mentaliteit. Nergens blijkt dat meer uit dan de toewijding aan liefdadigheid en milieubehoud.

Daarom is BSF Seeds de samenwerking met de Pole Pole Foundation (POPOF) aangegaan voor een bijzonder waardevol initiatief. Wereldwijd zijn er slechts 1063 Grauer gorilla's in leven. Het is dus tijd om actie te ondernemen voordat de soort helemaal is uitgestorven. Aangezien BSF Seeds ook wel bekend staat als de 'Gorilla bank', lijkt het gepast dat de zadenbank de strijd om het voortbestaan van deze vriendelijke primaten ondersteunt. Maar hoe doet het bedrijf dat? En belangrijker nog: hoe kun jij je steentje bijdragen? Geloof ons maar, zodra je ziet wat we deze actie inhoudt, wil je direct meedoen!

BSF Seeds

BSF Seeds

BSF Seeds is aan het begin van de jaren 2000 in Spanje opgericht. Sindsdien is het een gevestigde naam in de wietwereld, met een breed aanbod van ongelooflijke soorten wiet. De zadenbank houdt zich bezig met de breeding van zaden die grotere planten met sterkere genen opleveren en sneller groeien dan veel van hun concurrenten. BSF Seeds staat ook bekend om de vele Gorilla strains en is daarmee de perfecte keuze voor een samenwerking met POPOF.

De Pole Pole Foundation

De Pole Pole Foundation

De Pole Pole Foundation, ook wel bekend als POPOF, is een grassroots NGO die zich inzet voor de bescherming van de bedreigde Grauer gorilla. Deze gorillasoort leeft in nationaal park Kahuzi-Biéga in de Democratische Republiek Congo. De Grauer gorilla (ook bekend als oostelijke laaglandgorilla) wordt nog altijd bedreigd door stropers. Daarnaast wordt hun leefgebied steeds kleiner door menselijke invloeden zoals mijnbouw, ontbossing en houtkap.

Al deze factoren hebben een verwoestende impact op de slinkende populatie Grauer gorilla's. De POPOF maakt zich sinds de oprichting in 1992 hard voor de bescherming van de resterende 1063 Grauer gorilla's in dit gebied, maar kan dit niet alleen. Daarom is de hulp van BSF Seeds en jou meer dan welkom.

Zamnesia, een echte supporter van Moeder Natuur

Zamnesia

Naast ons assortiment met 'het beste wat Moeder Natuur te bieden heeft', zijn wij heilig overtuigd van het belang om goed te zorgen voor de natuur, en bij te dragen aan de bescherming en instandhouding ervan. Daarom zal het je niet verbazen dat we helemaal achter de samenwerking tussen BSF Seeds en POPOF staan. Een prachtig initiatief om liefde voor de natuur met de passie voor cannabis samen te brengen.

BSF x POPOF – Save the Gorillas Limited Edition

BSF x POPOF – Save the Gorillas Limited Edition

De gorilla bank BSF Seeds voegt met deze samenwerking de daad bij het woord. Waar het bij sommige bedrijven blijft bij loze praatjes en halfslachtige acties, pakt BSF het echt goed aan. Samen met POPOF heeft het bedrijf een speciale limited edition pack uitgebracht, die wietfanaten en fans van collectibles niet willen missen.

Hiervoor riepen BSF en POPOF de hulp van figurine-fabrikanten Moro en Renegade Collection in. In een beperkte oplage van een pijnlijk treffende 1063 stuks hebben ze echt iets unieks ontwikkeld. Heb je ooit gedroomd van je eigen, gepersonaliseerde figuurtje? Dat kan nu werkelijkheid worden. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto van jezelf uploaden bij je aankoop. Vervolgens maakt Renegade Collection een gorilla-achtig beeldje waar je stijl en persoonlijkheid echt in terugkomen.

En nee, dit is geen goedkope NFT-afbeelding van een aap, maar een echte figurine gemaakt van duurzaam materiaal. Als je een fanatieke verzamelaar bent, kun je je figurine veilig in de doos opgeborgen houden. Maar als je je creatie liever op een prominente plaats tentoonstelt, is dat natuurlijk helemaal aan jou!

Naast een unieke figurine heeft BSF ook twee GG #4 zaden aan het pakket toegevoegd. Deze enorm sterke strain is inmiddels bij veel blowers goed bekend. Maar mocht je deze wiet nog niet kennen, dan vertellen we je er graag wat meer over.

Gerelateerd artikel

Wat Heb Je Nodig Om Wiet Te Kweken?

Maak kennis met GG #4

Maak kennis met GG #4

GG #4 heeft bijzondere ouders: Chem Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel. Met de beste kwaliteiten van deze genen is deze strain niets minder dan ongelooflijk.

Deze snelbloeiende en zeer productieve strain kun je zowel binnen als buiten kweken. Bovendien spreekt ze zowel beginnende als ervaren kwekers aan. In de beste omstandigheden kun je binnen oogsten van 550-600g/m² verwachten en buiten makkelijk meer dan 1000g/plant. Met gemiddeld 27% THC en een rijke smaak van chocolade en aarde stelt deze wiet je nooit teleur. Als je GG #4 eenmaal probeert, wordt dit al snel een van je nieuwe favoriete soorten.

Bovendien zitten zowel de figurine als de zaden verpakt in een speciale collectors verpakking en gaan 100% van de opbrengsten van deze exclusieve samenwerking direct naar de Pole Pole Foundation. Het resultaat is dus dat je niet alleen een uniek beeldje en uitstekende wiet ontvangt, maar ook echt iets betekent voor het behoud van de Grauer gorilla. Wat is er nu beter dan dat? Een win-win voor iedereen.

GG#4 (BSF Seeds) feminized

(11)
Ouders: Chem Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel
Genetica: 30% Indica / 70% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 27%
CBD: Laag
Bloei soort: Fotoperiode

Aarzel niet langer en help vandaag om de Grauer gorilla te redden

Aarzel niet langer en help vandaag om de Grauer gorilla te redden

Wees snel en zorg dat je deze limited edition figurine en zaden in handen krijgt. Net als de Grauer gorilla zijn ze snel verdwenen, tenzij je actie onderneemt. Maak wat ruimte in je kast vrij, kies een mooie foto van jezelf en bereid je kweekruimte voor. Het is tijd voor een BSF x POPOF samenwerking die echt een verschil maakt.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken