Blog
Run From The Cure 2 Trailer Onthuld
0 min

Run From The Cure 2 Trailer Onthuld

0 min

Run From The Cure was een cruciale documentaire die de ogen opende van velen over de helende krachten van cannabis. Nu komt Run From The Cure 2 bijna uit. Bekijk de trailer hier.

Als je op de hoogte bent van alle medicinale ontdekkingen rondom cannabis, dan is de kans groot dat je gehoord hebt van "Run From The Cure: The Rick Simpson Story", een documentaire waarin de kankerbestrijdende eigenschappen van de Rick Simpson Olie, een sterk THC concentraat, gemaakt van hoogwaardige wiet, wordt onderzocht.

Run From The Cure trok de aandacht van de mainstream media en inspireerde vele mensen om het medicijn te proberen. De documentaire was zo succesvol in het verspreiden van de boodschap, dat Christian Laurette, het brein achter de film, besloot een vervolg te maken. Terwijl Run From The Cure voornamelijk de aandacht vestigde op het verhaal van Rick en de ontdekking van de olie, gaat het vervolg voornamelijk over mensen die er baat bij hebben of wiens leven is gered dankzij de Rick Simpson Oil.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Onderzoek
Zoeken in categorieën
of
Zoeken