Blog
Soort beoordeling: Big Buddha Cheese
3 min

Soort Beoordeling: Big Buddha Cheese

3 min
Producten Seedshop

Big Buddha Cheese is een krachtige hybride, ontstaan uit een kruising van de wereldberoemde UK Cheese en een Afghani indica. Ze produceert een flinke oogst met dichte, groene toppen die euforische en opwekkende effecten produceren.

Big Buddha Cheese is al meer dan 10 jaar een favoriet in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Deze krachtige en aromatische, indica-dominante hybride is beroemd om haar unieke Cheese geur en produceert euforische en energieke effecten. Een perfecte soort voor een dagje in de stad of om wat tijd door te brengen met je vrienden. Big Buddha Cheese is eenvoudig te kweken en zorgt ervoor dat je met je vrienden tot in de kleine uurtjes door kan.

Mocht je het nog niet weten: Big Buddha Cheese won de eerste prijs op de 2006 Cannabis Cup voor de Seed Company Indica categorie. Het is duidelijk dat dit een krachtige, prikkelende soort is die flinke opbrengsten produceert met kristal bedekte toppen. De bleekgroene toppen hebben die klassieke Cheese geur en zorgen voor een delicaat zoete en pittige ervaring. De high kan worden beschreven als energiek en euforisch, terwijl de ontspannende effecten van de indica genetica behouden bijven. Big Buddha Cheese zal in zo'n beetje elke omgeving floreren en is een prachtige aanvulling op je cannabis tuin.

Big Buddha Cheese (Big Buddha Seeds)Bekijk Big Buddha Cheese

Genetica

Big Buddha Cheese werd rond het jaar 2004 geboren. Big Buddha, een kweker, kruiste UK Cheese, een beroemde "clone only" soort, met een zuivere Afghani indica. Het resultaat is de zoete, cheesy, winstgevende Big Buddha Cheese. Afghani indica's staan bekend om de productie van een overvloedige hoeveelheid hars. In dit geval droeg Afghani ook bij aan de smaak van Big Buddha Cheese: Een rijke hoeveelheid zoete en aardse smaken. Afghani had ook flink wat invloed op het ontspannende en indica-zware effect dat Big Buddha Cheese opwekt.

De zware Cheese geur, die je tuin zal vullen, is een direct resultaat van de invloed van UK Cheese. De essentie van UK Cheese en de latere nakomelingen is afkomstig van een Skunk erfgoed. Die skunky smaak kan in Big Buddha Cheese worden gedetecteerd, zeker bij het roken of vapen. De zware geuren en aroma's zijn echt een teken van de UK Cheese genetica. Big Buddha Cheese heeft een uitgesproken, gebalanceerde, lichamelijke en geestelijke high, net als haar indica-zware ouder. UK Cheese is een dichte soort en deze eigenschap is niet overgeslagen door Big Buddha Cheese. De impact van UK Cheese op de algehele smaak, geur en rookervaring is maar moeilijk te negeren.

Merk Big Buddha Seeds
Genetica Indica dominant
Ouders Big Buddha Cheese x Big Buddha Cheese reversed
Bloeitijd 7-9 weken
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)

Kweekeigenschappen

Big Buddha Cheese kan na een bloeiperiode van ongeveer 55 dagen worden geoogst, maar als je haar nog een weekje laat staan, kan dit een extra boost geven in het laatste stadium. Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur. Buiten kan de schaar eind oktober worden gepakt voor deze soort, waar ze trouwens ook meer zal stretchen dan binnen. De hoogte blijft wel beheersbaar en Big Buddha Cheese zal lange, dichte cola's produceren met dicht opeengepakte toppen. De geur zal sterk zijn, dus daar moet je wel rekening mee houden als je van plan bent binnen te kweken.

Big Buddha Cheese kan gemakkelijk worden gekweekt en is vergevingsgezind als het om haar omgeving gaat. Dit maakt haar een perfecte soort voor beginnende kwekers, maar ook voor doorgewinterde tuinders. De Afghani genetica voegen een soort robuustheid toe, waardoor ze zich zal aanpassen aan haar omgeving, mocht je kampen met minder dan ideale situaties. De cola's, die boven je bladerdak uit zullen steken, zullen echt indrukwekkend zijn. Je kan bleekgroene toppen verwachten die bedekt zijn met kristallen. Big Buddha Cheese is een hoogproductieve plant, die binnen ongeveer 450g per vierkante meter produceert en buiten ongeveer dezelfde hoeveelheid per plant.

Big Buddha Cheese is veerkrachtig en floreert bij een pH van 5,8 tot 6,2, waarbij je eerst hoger begint en mettertijd de pH verlaagt. Omdat ze zo veerkrachtig is, zal ze gedijen in hetere, meer vochtige omstandigheden dan normaal, maar de ideale luchtvochtigheid moet ongeveer tussen de 45-55% blijven met een temperatuur lager dan 28 graden. De zaden van Big Buddha zijn feminized, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bestuiving in je tuintje. Aan het eind geniet je van een schat aan dikke, dichte, cheesy toppen die je tot de volgende oogst tevreden zullen houden.

Smaak En Aroma

Big Buddha Cheese

Cheese, cheese en nog meer cheese... met een beetje Skunk om het helemaal af te maken. Het merendeel van de smaken en aroma's van Big Buddha Cheese komen absoluut van het Skunk erfgoed in de UK Cheese. De primaire smaken, merkbaar bij het roken, kunnen worden beschreven als aards, cheesy, pittig en skunky. De Afghani voegt een zoete, bijna fruitige smaak toe bij het uitblazen. Citrus terpenen kunnen worden herkend als je geniet van de smaak en essentie van deze soort. In de tuin straalt ze een pittig, skunky, maar kalmerend, bloemrijk aroma uit.

Gerelateerd artikel

Cheese Soorten: Wat Gaat Er Schuil Achter De Geur?

De Effecten

Big Buddha Cheese zal je opwekken en niet laten vallen. Ze is verrassend opwekkend en energiek voor een indica-dominante hybride, dus ze zal je niet tegen de bank plakken. Je kan in feite wellicht een creatieve uitspatting ervaren of deelnemen aan een diep gesprek. Big Buddha Cheese is een euforische, maar ontspannende soort. Beschouw haar als energiek, zonder scherp randje. De effecten houden ook lang aan. Sommigen hebben gezegd dat Big Buddha Cheese geweldig is voor mensen die wat angst ervaren bij het consumeren van cannabis. Opwekkend, maar kalmerend, zonder zorg in de wereld, zou een vrij accurate beschrijving zijn voor Big Buddha Cheese.

Omdat Big Buddha Cheese zo'n krachtige soort is, met ongeveer 15-19% THC, moet het niet als een verrassing komen dat velen haar gebruiken voor haar verlichtende eigenschappen. Ook wordt deze soort gebruikt bij stress, pijnstilling en verbetering van de stemming als er sprake is van negatieve gevoelens. De euforische sensatie zal je gedachten van je pijntjes afhouden, zodat je verder kan met je dag. De eetlust zal ook geen probleem meer zijn. Big Buddha Cheese helpt je in no-time naar de koelkast, wat deze soort ideaal maakt voor mensen die eetproblemen hebben door een aandoening.

Conclusie

Big Buddha Cheese is een geweldige soort voor je tuin als je zoekt naar kracht en hoge opbrengsten. Ze heeft een sterk erfgoed en zal zowel binnen als buiten floreren. De high is opwekkend en euforisch en zal de scherpe randjes verwijderen zonder je loom te maken. Deze soort is geschikt voor zowel beginners als veteranen. Ze zal enorme opbrengsten produceren met ijzige toppen, die de moeite absoluut waard zijn. Kortom, Big Buddha Cheese is een bekroonde soort die eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken