Blog
Sour Diesel (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Soort Beoordeling: Sour Diesel

2 min
Seedshop Strain Review

Sour Diesel is een zeer bekende cannabis met sterke genen en een unieke smaak, die haar favoriet maakt onder liefhebbers.

Sour Diesel, ook bekend als Sour D, is een van die soorten met een mythische status en een vage geschiedenis. Gedacht wordt dat het origineel per ongeluk ontdekt werd en het gerucht gaat dat een ChemDawg bestoven werd door een Skunk hybride. Verondersteld wordt dat deze originele en echte Sour Diesel alleen verkrijgbaar is als een kloon, maar vele zaadbanken en kwekers hebben succesvol terug gekruist om meer stabiele en verbeterde versies te maken.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Sour Diesel zo populair is: De combinatie van unieke en exotische smaken, gemengd met een krachtig en helder mentaal effect en zachte lichaamsverdovende eigenschappen maken haar een zeer gewilde ervaring. Zoals de naam al suggereert, is het aroma en de smaak van Sour Diesel een wat vreemde, maar lekkere mix van vliegtuigbrandstof en skunk. Het resulteert in een extreem prikkelend product, waarvan je steil achterover slaat. De opgewekte high is, zoals al vermeld, krachtig. Het geeft energie, motiveert en verkwikt de geest, zonder dat je "ver heen" bent, waardoor je kan rekenen op een "niet zeuren, maar doen" houding.

Sour Diesel (Zamnesia Seeds)bekijk Sour Diesel

Niet alleen heeft Sour Diesel mentale effecten, maar de Indica genen maken haar ook een populaire keuze voor medicinaal gebruikers, omdat het pijn verlicht. Het is de combinatie van de heldere high en lichamelijke verlichting die Sour Diesel zo populair maakt bij medisch gebruikers. Gemeld is dat Sour Diesel het meest geschikt is voor de behandeling van stress, pijn en depressie. Ze is echter ook gebruikt bij angst, ADHD, PTSS, bipolaire stoornissen en migraine.

Voor een kweker kan Sour Diesel best een veeleisende dame zijn, zeker als je besluit haar binnen te kweken. Ze is buiten het best op haar plek en zal echt goed gedijen in warmere klimaten, zoals Spanje, Italië, Californië. In deze omgeving kan Sour Diesel een echte reuzin worden en gigantische oogsten opleveren. Haar gigantische formaat kan een uitdaging zijn in de binnenteelt en vooral in kleinere kweekruimten. Met een ervaren hand en wat slim trimmen van de plant, kan ze binnen ook mooie resultaten behalen. Opgemerkt moet worden dat Sour Diesel een uitgesproken, prikkelend aroma heeft. Hier moet je rekening mee houden als je deze soort overweegt. Je wil niet dat je buren komen snuffelen!

Sour Diesel groeit extreem hoog en lang, vaak wel hoger dan 1,3 meter. En ze wordt buiten nog groter. Binnen heeft Sour Diesel een bloeiperiode van ongeveer 10-12 weken en buiten is ze meestal half oktober klaar voor de oogst. Als we het hebben over opbrengst, kan Sour Diesel ongeveer 450-600 gram/m2 extreem hoogwaardige, THC-rijke toppen opleveren (THC varieert van zadenbank tot zadenbank, hoewel ze allemaal wel hoger zijn dan 16%).

Merk Zamnesia Seeds
Genetica Sativa-dominant
Ouders Diesel x Northern Lights
Bloeitijd 10 weeks
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-600 g/m²
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) 1-1.3m
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Over het geheel genomen, biedt Sour Diesel een zeer unieke smaak en ervaring. Als je haar te pakken kan krijgen, is ze zeer de moeite van het proberen waard. Ze is een favoriet onder liefhebbers en ze heeft een bijna cult-achtige status. Dit gezegd hebbende, als een kweker, is het een soort die beter geschikt is voor redelijk groene vingers, omdat het grote formaat van de plant voor beginners wellicht problemen levert. Het is zeker niet onmogelijk, maar je moet iets meer moeite doen in vergelijking met eenvoudiger en meer vergevingsgezinde soorten.

Heb je ervaring met Sour Diesel? Geef je de voorkeur aan de versie van een bepaalde zadenbank? Laat ons weten wat je denkt in de reacties hieronder!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken