Blog
Amnesia Haze (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Strain Review: Amnesia Haze

2 min
Seedshop Strain Review

Amnesia Haze is waarschijnlijk een van de beroemdste soorten, en dat is niet voor niets. Deze door Sativa gedomineerde soort kan je richting de ruimte lanceren.

Amnesia Haze heeft twee keer de High Times Cannabis Cup gewonnen en is daardoor waarschijnlijk de meest herkenbare Hazesoort die verkrijgbaar is. Het is een door Sativa gedomineerde soort die erom bekend staat dat ze rake klappen uitdeelt. Ze heeft een geweldige genetische geschiedenis en ze is het resultaat van werkelijk meesterlijke kweekvaardigheden. De exacte genen kunnen verschillen van kweker tot kweker; de originele Amnesia Haze was in ieder geval een kruising van Zuidoost-Aziatische genen, vermengd met het hoge THC-gehalte en de scherpe smaak van de Jamaicaanse Hazevariëteiten en nog verder vermengd met een kleine hoeveelheid Afghaanse en Hawaïaanse genen om de bloeitijd te verkorten en iets extra’s aan de smaak toe te voegen.

Amnesia Haze behoort tot de allerbeste Hazesoorten. Als je haar rookt of vaporiseert, heeft ze een scherpe, citrusachtige smaak en een zoete ondertoon. Amnesia Haze-soorten hebben meestal een zeer hoog THC-gehalte van meer dan 20 procent en een laag CBD-gehalte. De high is voornamelijk op de geest gericht en heeft een relatief gering lichamelijk effect. Het is een vrolijke, euforische high die je vaak krijgt van Hazesoorten, en dit maakt haar ideaal om met vrienden te delen.

Amnesia Haze (Zamnesia Seeds) feminized

(55)
Ouders: Amnesia Haze
Genetica: 30% Indica / 70% Sativa
Bloeitijd: 12-13 weken
THC: 21%
CBD: 3%
Bloei soort: Fotoperiode

Het moet worden opgemerkt dat de pure kracht van Amnesia Haze niet onderschat moet worden. Het is niet een soort die we zouden aanraden aan beginnende gebruikers, want ze kan echt de hersenen uit je schedel slaan. Hoewel ze je niet met een stoned lichaam aan de bank vastnagelt, kan te veel Amnesia Haze je geest wel zo ver weg brengen dat je lichaam besturen een echte uitdaging wordt. Pas op! Amnesia Haze kan soms ongemerkt naderbij sluipen en vijftien minuten nodig hebben om op volle kracht te komen – neem dus niet heel veel in één keer!

Door haar lage CBD-gehalte is ze niet geschikt als medicinale soort. Er wordt echter wel gezegd dat het verheffende effect van Amnesia Haze kan helpen bij depressie, stress en angst.

Amnesia Haze groeit min of meer zoals je zou verwachten van een Sativa. In de binnenkweek, onder een 600 W lamp, is het best gebruikelijk om een opbrengst te krijgen van ongeveer 600 g/m², mits je vaardig genoeg bent. Het enige echte nadeel is dat Amnesia Haze veel tijd nodig heeft om rijp te worden, de bloeitijd kan ruwweg 12 weken bedragen. Dit is bij de meeste Sativa’s het geval.

Als je haar buiten kweekt, heeft Amnesia Haze veel zorg en aandacht nodig. Ze is het meest geschikt voor warme klimaten zoals in Spanje, Noord-Afrika, Californië of Australië. Daar kan ze een echte kolos worden als je haar voldoende ruimte, warmte en zonlicht geeft. We moeten wel opmerken dat Amnesia Haze een behoorlijk gevoelige plant kan zijn, je zult dus speciale maatregelen in acht moeten nemen om ervoor te zorgen dat ze niet door insecten wordt aangetast en dat ze de juiste voeding krijgt.

Gerelateerd artikel

De Oorsprong Van Amnesia Cannabis

 

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken