Blog
Gifts & Gadgets
4 min

Top 10 Minder Bekende Producten Die Je MOET Proberen!

4 min
Smartshop Toplijstjes

De smart, vape en cannabissector doet het internationaal boven verwachting. Er zijn dus ook een hoop producten op de markt! Omdat je bijna door de bomen het bos niet meer kunt zien, hebben we de wat minder bekende voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ze allemaal bij Zamnesia te bestellen!

Het aanbod van vernieuwende producten voor de smart, vape en cannabissector is ongekend groot. Geweldig voor consumenten, want zo hebben ze een ruime keus. Toch kan het lastig zijn om je keuze te bepalen als je eens iets nieuws zou willen proberen. We hebben een 10-tal fantastische producten uit verschillende categorieën van onze webshop voor je op een rijtje gezet. Ze zijn je investering dubbel en dwars waard. Daar gaan we!

1. DE 00 POCKET BOX: ALL-IN-ONE CUREN EN BEWAREN

00 Pocket Box Royal Queen Seeds 2

Zoals je inmiddels wel weet, is goed curen van levensbelang voor de smaak van je cannabis. Als het niet goed bewaard en gecured wordt, kan ook de kwaliteit achteruit lopen. Dankzij de 00 Pocket Box van RQS bewaar je slim je cannabis terwijl het uithardingsproces niet onderbroken wordt. Zo blijven je toppen smaak ontwikkelen en behouden ze het aroma. De 00 Pocket Box is discreet en past eenvoudig in je broekzak of handtas. Het product wordt in Spanje ambachtelijk gemaakt van natuurlijk cederhout. Het deksel kun je eraf schuiven en veilig sluiten met de magneetjes. De onderkant fungeert als pollenvanger. Zo kun je genieten van heerlijke kief!

2. STINK SACK: VERBERG DE STANK

Stink Sack Mask The Stink 2

Soms wil je niet dat mensen ruiken dat je wiet bij je hebt. De Stink Sack biedt de ideale oplossing. Dankzij het nieuwe en verbeterde ontwerp kun je nu gebruikmaken van de allerbeste stankdichte zakjes die er zijn. Ze zijn van hoge kwaliteit en lijken niet op andere zakjes die je in de headshop kunt kopen. Ze bieden een krachtige geur- en vochtbarrière, zijn ijzersterk en gemaakt van voedsel veilig materiaal. Er zitten 10 zakjes in een verpakking en je kunt er 3,5g in kwijt. De voor- en achterzijde van elk zakje ziet eruit als een dollarbiljet.

3. BEWAARBLIK HENGSTENBERG: BEWAAR JE STASH IN EEN OPVALLEND CONSERVENBLIK

Safe Can Hengstenberg Hide Your Stash In Plain Sight 2

Als je behoefte hebt aan een veilig plekje om je stash te bewaren voor nieuwsgierige aagjes zou je het Hengstenberg Bewaarblik in kunnen zetten. De blikken zijn discreet en vallen niet op in je keuken- of voorraadkast. Het gaat hier om originele Hengstenberg blikken; de wereldberoemde Duitse fabrikant van zuurkool en rode kool. Ze zijn onopvallend en eenvoudig te gebruiken en je mag er wat ons betreft behalve je wiet ook andere kostbaarheden in verbergen. De blikken hebben het formaat van gangbare conservenblikken; 12cm hoog en een diameter van 10cm.

Gerelateerd artikel

De Beste Geheime Plekjes Om Je Cannabis Stash Te Verstoppen

4. INTEGRA VOCHTINDICATOREN: HOUD DE VOCHTIGHEID IN DE GATEN

Integra Humidity Indicators Keep The Moisture At Bay 2

De meeste stoners hebben wel wat anders te doen dan zich druk te maken over de vochtigheidsgraad. Daar moet je toch een beetje mee uitkijken; het is namelijk wel belangrijk voor het curen en behouden van de smaken van je stash. Met deze Integra Vochtindicatoren weet je precies hoe het ervoor staat. Je stopt gewoon een strip in je bewaarpot en de rest gaat vanzelf. De strips geven de relatieve luchtvochtigheid weer in waardes van 50-70%. Ze zijn eenvoudig af te lezen door de kleurindicatoren, die uiteenlopen van blauw tot paars. In elke verpakking tref je 10 strips aan voor het aflezen van de vochtigheidsgraad.

5. AVERT GEURDICHT ETUI: WEG MET OPVALLENDE GEURTJES

Avert Odour Proof Pocket Bag No More Stink 2

Het geurdichte Avert etui wordt in Australië gemaakt. Het maakt gebruik van geactiveerde koolstof zodat de geurtjes van je wiet niet kunnen ontsnappen. De etuis zijn klein, maar oersterk en je neemt er makkelijk je wiet in mee. De sluitflap is bekleed met koolstofmateriaal en de buitenzijde is afgewerkt met waterdicht 600d polyester/PVC. Je sluit het etui stevig met de magneetjes die erin verwerkt zijn en het extra duurzame klittenband. Je kunt, afhankelijk van de compactheid, 3,5-7g wiet in het etui kwijt.

6. MARIHUANILLA: NEE, NIET MARIHUANA

Marihuanilla No It's Not Marijuana 2

Marihuanilla, met de wetenschappelijke naam Leonurus sibiricus, is een kleine kruidachtige plant die je kunt vinden in het zuidwesten van China, Mongolië en Rusland, maar ook in andere streken, zoals Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. De plant wordt slechts 20-80cm hoog en groeit graag in dennenbossen of op rotsachtige grasvlakten. Marihuanilla is geen familie van de cannabisplant. Toch worden er kalmerende effecten aan toegekend. In het Oude Azië is het daarom eeuwen gebruikt. Marihuanilla wordt ook wel Siberisch hartgespan of honeyweed genoemd. Dit specifieke product is een extract en moet je in heet water oplossen voordat je het consumeert.

7. KRA THUM KHOK: SEDATIEF EN STIMULEREND TEGELIJK

Kra Thum Khok Both Sedative And Stimulant 2

Ja, je leest het goed, de effecten van deze plant zijn zowel sedatief als stimulerend! Kra Thum Thok, met de wetenschappelijke naam Mitragyna hirsuta, is nauw verwant aan Kratom (Mitragyna speciosa). De plant groeit in veel Zuidoost-Aziatische landen, waaronder Thailand, Cambodja, Maleisië en Indonesië. De bladeren bevatten een groot aantal alkaloïden, zoals hirsutine, rhynchophylline, isorhynchophylline en mitraphylline. Genoeg wetenschappelijke namen, snel terug naar de intrigerende effecten. Na een lage dosis van dit kruid ervaar je een interessante, inspirerende uitwerking. Neem je een hogere dosis, dan ondervind je sedatieve effecten. Beginners moeten voorzichtig te werk gaan. De effecten kunnen hard binnenkomen en je bent wel even onder de pannen.

8. PINEAPPLE EXPRESS: ECHT HEERLIJK

Pineapple Express Absolutely Delicious 2

Sinds de lancering van de film Pineapple Express in 2008 heeft de Pineapple Express variëteit de cannabismarkt gedomineerd. De professionele veredelaars van G13 Labs hebben haar gecreëerd door een kruising te maken tussen Big Bud en Hawaiian Skunk. Ze is een 50/50 indica-sativa hybride die een perfect gebalanceerde en creatieve high induceert. Je waant je bijna in de tropen, alsof je op een zonovergoten strand bent neergestreken. Dit is een snelle dame die je na zo'n 55 dagen kunt oogsten en je ruikt werkelijk een heerlijke ananasgeur. Zelfs de verpakking is opgeleukt met een geur van ananas.

9. DR. GREENTHUMB’S EM-DOG: DE SOORT VAN CYPRESS HILL

Dr

Deze feminized soort is licht sativa-dominant - 60% sativa en 40% indica. De krachtige hoogproductieve plant is veredeld uit een kruising van de originele OG Kush met een Chemdawg #4. Em-Dog is gecreëerd door Kief Sweat, een vriend van B-Real van Cypress Hill (de originele Dr. Greenthumb). De soort is een product van Humboldt Seeds. Het is een veelzijdige plant en aan het einde van de rit brengt ze 450–500/m² op als je haar binnen kweekt. Heeft ze buiten gestaan, dan pluk je er 600-900g/plant vanaf. Het is geen autoflowering variëteit; je oogst in september.

10. SPORENPRINT PSILOCYBE CUBENSIS MEXICO: ZELF PADDO'S KWEKEN

Spore Print Psilocybe Cubensis Mexico Grow Your Own Shrooms 2

"The Mexican" is een bekende psychedelische paddo van het geslacht Psilocybe cubensis. De sporenprint bevat miljoenen sporen die uiteindelijk paddenstoelen worden met grote hoeden. De sporen zelf zijn donker van kleur, maar eenmaal volgroeid, zijn de steeltjes lichtbeige en de hoedjes room- en karamelachtig. Veel psychonauten kiezen voor een magic mushroom kweekset om snel van start te gaan. Toch is het kweken met behulp van een sporenprint ook een bevredigend avontuur. Je hebt niet alleen materiaal om bijna onuitputtelijk paddo's te kweken, maar je voelt je ook ongelooflijk trots na ze vanaf het beginnen te hebben gekweekt!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Smartshop Toplijstjes
Zoeken in categorieën
of
Zoeken