Blog
Paddo Grow Kits Zamnesia
2 min

Top 5 Paddo-Growkits

2 min

Wil je je innerlijke grenzen verleggen? De ruimte tussen de ruimte bezoeken? Of liever de realiteit ombuigen in een pulserende, wervelende flow-zone? Zamnesia heeft alles in huis voor deze psychedelische ervaringen met diverse paddo-growkits.

Paddo-growkits zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Zo voldoen we aan de behoeften van al onze klanten. Deze growkits zijn geweldig om je tanden te zetten in het kweken van psilocybine-rijke paddo's. Ze worden compleet en klaar voor gebruik geleverd. Alle ingewikkelde technieken zijn reeds gedaan. Je hebt slechts zuiver water nodig, schone handen en een beetje geduld.

De kits zijn verkrijgbaar in diverse klassieke en nieuwe kruisingen. Ze hebben elk hun eigen look, kracht en effecten. Meerdere flushes zijn mogelijk, want de kits zijn gemaakt met robuust en dicht opeengepakt mycelium voordat we ze verzenden.

De creatie van een kit duurt 4 tot 5 weken. In deze tijd kweken we het mycelium in een vloeibaar medium. Hierna enten en koloniseren we de substraten. Zodra deze zijn voorbereid, vullen we de trays. Hierna mogen ze rijpen. Dit doen we onder extreem steriele omstandigheden om besmetting te voorkomen. Pas als de kits gerijpt zijn en getest op kwaliteit, verzenden we ze naar onze klanten.

Gerelateerd artikel

Handleiding Zamnesia Grow Kits

Om onze lijnen vitaal te houden, besteden we veel tijd en aandacht aan onderhoud. Culturen moeten mettertijd worden verjongd. We verzekeren dan ook dat we ze regelmatig vervangen door nieuwe lijnen, geïsoleerd uit sporen. Op deze manier laten onze growkits keer op keer krachtige en dynamische groei zien.

Het aanbod paddo-growkits van Zamnesia geeft je de optie om een uitgebreide collectie heilige schimmels te proberen. Deze komen uit de hele wereld. Op die manier ben je zelf in staat uit te vogelen wat je lekker vindt. De beschikbare kruisingen leveren interessante psychedelische ervaringen op. En je hoeft geen mycoloog te zijn om ze in handen te krijgen!

TOP 5 PADDO-GROWKITS VAN ZAMNESIA

Top 5 Zamnesia Mushroom Grow Kits

Dans, vlieg, bereis je ziel of laat je geest op alfabetische wijze een weg banen door de selectie growkits van Zamnesia om je favorieten te vinden.

A STAAT VOOR AMAZONIAN

We nemen aan dat PES Amazonian haar oorsprong vindt in de Amazone. Ze ontwikkelt een donker hoedje met een uitgesproken puntje. Deze soort wordt vrij groot en vult de tray met psilocybine-rijke paddo's. Ontdek zelf wat sjamanen al duizenden jaren weten.

PES AmazonianBekijk Product

B STAAT VOOR B+

Psilocybe cubensis B+ is een van de meest geliefde soorten. Deze kit produceert meerdere flushes met rijke, prachtige vruchtlichamen. Grote en robuuste vruchten zijn standaard in deze lijn. Ze staan daarbij bekend om het feit dat ze de maag niet zo van streek maken.

B+Bekijk Product

G STAAT VOOR GOLDEN TEACHER

Het unieke uiterlijk van de Golden Teacher, met haar levendige gouden hoedjes en vette stelen, wordt geëvenaard door haar andere unieke kenmerken. De oorsprong is tot op heden onbekend, maar het zou zomaar de bron kunnen zijn voor de uitdrukking "denkhoeden opzetten".

Golden TeacherBekijk Product

M STAAT VOOR MEXICAN

De Mexican was de eerste die in het westen erkend werd als psychedelisch feestmaal. Deze soort wekt sterke effecten op en heeft een rijke geschiedenis. Het hoedje heeft een klokvorm en ontwikkelt diepbruine kleuren. Deze soort vult het groeimedium met de zaligheid van psilocybine. Aanbid net als oude volken met deze originele paddo.

MexicanBekijk Product

T STAAT VOOR TRIPS NAAR DE TREASURE COAST

Treasure Coast produceert in razend tempo haar vruchten met zandkleurige hoedjes en lange witte stelen. Er is geen routebeschrijving aanwezig, maar je ziel vindt vanzelf haar weg. Microdoseer en flow of onderzoek de lagen van het multiversum met deze memorabele soort.

Treasure CoastBekijk Product

Wil je één soort kweken of heb je liever een uitgebreide collectie met je favoriete paddo's? Met deze paddo-growkits is elke psychonaut in staat verschillende varianten van de psychedelische psilocybine-ervaring te proberen.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Producten Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken