Blog
Zamnesia Grow Kit 'Treasure Coast'
1 min

Review van de kweekset Treasure Coast van Zamnesia

1 min
Products Shroomshop

Treasure Coast is een paddovariëteit die iedereen thuis supermakkelijk kan kweken. Na het opstartproces hoef je maar 5 dagen tot 2 weken te wachten voor je in staat bent een mooie oogst binnen te halen.

Psilocybine paddenstoelen omvatten een gevarieerd aantal strains, onderverdeeld in talloze soorten met elk hun eigen unieke effecten. Treasure Coast, ontwikkeld door Zamnesia, is een paddovariëteit die bekendstaat om een intense psychoactieve trip.

Deze variëteit is een lust voor het oog. Ze produceert compacte clusters grote paddo's met dikke witte steeltjes. Deze zijn opgetooid met bolle lichtbruine en gouden hoedjes. Omdat deze soort zo groot en potig is, heb je maar een paar gedroogde exemplaren nodig voor de funky en geestverruimende effecten. Deze paddo's bevatten grote hoeveelheden psilocybine. Na het eten of consumeren middels een thee raken gebruikers ondergedompeld in een psychedelische ervaring. Deze gaat gepaard met zintuiglijke vervormingen, hallucinaties, creatieve gedachten en nieuwe percepties.

Zamnesia Grow Kit 'Treasure Coast'

Bekijk Product

DE KWEEKSET TREASURE COAST VAN ZAMNESIA

Onze kweekset Treasure Coast maakt het eenvoudig zelf je eigen aanvoer van deze soort te realiseren. Het is werkelijk rechttoe rechtaan, zelfs voor beginners. De kweekset wordt geleverd met een plastic bak met substraat, het medium vanwaaruit het mycelium vruchtlichamen produceert. Overvloedige oogsten zijn gegarandeerd en de set levert meerdere flushes of oogsten tijdens de vruchtbare levenscyclus. Verder bevat de kweekset kweekinstructies, perliet, een volledig gekoloniseerde, kant-en-klare roggecake, vermicultuur en een kweekzak.

Treasure Coast-paddo's kweken met de kweekset van Zamnesia is erg eenvoudig, omdat het bijna als vanzelf gaat. Behalve de set heb je alleen maar een plantensproeier, wat schoon kraan- of flessenwater en een goede standplaats voor de kweek nodig. Dat zou een zonnig plekje moeten zijn, maar ook weer niet met direct zonlicht. De kweekset is paraat om vruchtlichamen te produceren zodra je bestelling is bezorgd.

KWEEKINSTRUCTIES


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 1

Haal het deksel van de kweekset en spoel het goed af. Niet wegkieperen, je hebt het later nog nodig.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 2

Zet je kweekset in de kweekzak en benevel de binnenkant van de zak.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 3

Vouw de bovenkant van de kweekzak tweemaal netjes dicht (±3cm) en sluit af met paperclips.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 4

Zet de kweekzak op een lichte standplaats. Indirect zonlicht is perfect; direct zonlicht moet je zien te vermijden.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 5

Paddo's houden van een warme omgeving. Zorg dat de temperatuur altijd ongeveer 23-24°C is. Het absolute minimum is 18°C, de maximumtemperatuur is 30°C. De relatieve luchtvochtigheid zou 85–95% moeten zijn.

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)

Bekijk Product

Luke S

Geschreven door: Luke S.
Luke S. is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken