Blog
Zamnesia Grow Kit 'Treasure Coast'
2 min

Review van de kweekset Treasure Coast van Zamnesia

2 min

Treasure Coast is een paddovariëteit die iedereen thuis supermakkelijk kan kweken. Na het opstartproces hoef je maar 5 dagen tot 2 weken te wachten voor je in staat bent een mooie oogst binnen te halen.

Psilocybine paddenstoelen omvatten een gevarieerd aantal strains, onderverdeeld in talloze soorten met elk hun eigen unieke effecten. Treasure Coast, ontwikkeld door Zamnesia, is een paddovariëteit die bekendstaat om een intense psychoactieve trip.

Deze variëteit is een lust voor het oog. Ze produceert compacte clusters grote paddo's met dikke witte steeltjes. Deze zijn opgetooid met bolle lichtbruine en gouden hoedjes. Omdat deze soort zo groot en potig is, heb je maar een paar gedroogde exemplaren nodig voor de funky en geestverruimende effecten. Deze paddo's bevatten grote hoeveelheden psilocybine. Na het eten of consumeren middels een thee raken gebruikers ondergedompeld in een psychedelische ervaring. Deze gaat gepaard met zintuiglijke vervormingen, hallucinaties, creatieve gedachten en nieuwe percepties.

Zamnesia Grow Kit 'Treasure Coast'

Bekijk Product

DE KWEEKSET TREASURE COAST VAN ZAMNESIA

Onze kweekset Treasure Coast maakt het eenvoudig zelf je eigen aanvoer van deze soort te realiseren. Het is werkelijk rechttoe rechtaan, zelfs voor beginners. De kweekset wordt geleverd met een plastic bak met substraat, het medium vanwaaruit het mycelium vruchtlichamen produceert. Overvloedige oogsten zijn gegarandeerd en de set levert meerdere flushes of oogsten tijdens de vruchtbare levenscyclus. Verder bevat de kweekset kweekinstructies, perliet, een volledig gekoloniseerde, kant-en-klare roggecake, vermicultuur en een kweekzak.

Treasure Coast-paddo's kweken met de kweekset van Zamnesia is erg eenvoudig, omdat het bijna als vanzelf gaat. Behalve de set heb je alleen maar een plantensproeier, wat schoon kraan- of flessenwater en een goede standplaats voor de kweek nodig. Dat zou een zonnig plekje moeten zijn, maar ook weer niet met direct zonlicht. De kweekset is paraat om vruchtlichamen te produceren zodra je bestelling is bezorgd.

KWEEKINSTRUCTIES


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 1

Verwijder de deksel van de kweekset en giet water in de kit totdat de bak volledig gevuld is. Plaats de deksel er weer op en laat het substraat 12 uur weken.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 2

Na 12 uur verwijder je de deksel van de bak. Spoel deze af onder stromend water zodat hij goed schoon is. Gooi de deksel niet weg, want later heb je deze weer nodig. Giet al het overtollige water af.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 3

Plaats de set in de kweekzak en bespuit de binnenkant van de zak tweemaal per dag met de plantenspuit. Dit proces herhaal je dagelijks, totdat de eerste speldenknoppen zichtbaar zijn.

Het is van groot belang om de vochtigheidsgraad continu op het juiste niveau te houden. De optimale relatieve luchtvochtigheid is 95-100%.


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 4

Vouw de bovenkant van de kweekzak tweemaal dubbel (ongeveer 3cm) en maak het opgevouwen gedeelte vast met paperclips. Zet de zak op een lichte plaats. Kies een warme plek met een temperatuur van 22–24°C. Let er op dat de kweekzak alleen indirect licht krijgt, geen direct zonlicht!


Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 5

Zodra de eerste speldenknoppen zijn verschenen, dien je de zak 1-3 keer per dag te openen en een beetje te wapperen. Vanaf nu hoef je nog maar eenmaal per dag te sprayen.

Paddo's groeien door zuurstof en hebben daarom dagelijks verse lucht nodig. Je voorkomt eventuele ophoping van CO2 bij het openen van de zak.


Handleiding Zamnesia Grow Kits  

STAP 6

Oogst alle paddo's, zelfs de allerkleinste, net voordat het vliesje onder de hoedjes begint te scheuren. DIT IS BELANGRIJK!

Check dit blogartikel om meer te leren over het perfecte oogstmoment

Handleiding Zamnesia Grow Kits

STAP 7

Na het oogsten van je eerste flush, is het mogelijk de set voor te bereiden op een volgende flush. Gemiddeld levert een kweekset ongeveer 3 flushes op. Om de kit voor te bereiden voor de volgende flush, laat je hem weer weken, zoals beschreven in stap 1. Vanaf dan herhaal je hetzelfde proces.

Paddo Verwarmingsmat (Infrarood)

Bekijk Product

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Producten Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken