Blog
Leuke Dingen Om High Te Doen
4 min

Leuke Dingen Om High Met Je Partner Te Doen

4 min

Je bent verliefd en stapelgek op goede wiet. Een gouden combinatie voor een goed leven. Van avonturen buiten tot ontspannen avondjes thuis, dit is onze lijst met de beste ideeën voor cannabis-minnaars.

Dating-gidsen zijn niet altijd even wietvriendelijk. Die van ons is dat echter wel. Dus pak de telefoon, bel je geliefde op en onderneem samen high wat leuks met deze klassieke, creatieve en grappige activiteiten.

THUIS

GA HIGH VAN BIL

Ga High Van Bil

Cannabis staat onder andere bekend om de erotiserende werking die het heeft. Van een paar trekjes voel je je relaxter, meer verbonden en de fysieke gewaarwordingen knallen de pan uit. Houd het echter wel een beetje gezellig. Jullie moeten het allebei leuk en comfortabel blijven vinden, zeker als er plantaardige supplementen in het liefdesspel zijn.

Advies: Kies de juiste strain en gebruik niet teveel. Teveel indica-genen en je valt in slaap op de bank, in plaats van in de armen van je sekspartner.

Extra: Als je in een creatieve bui bent, is het ook mogelijk je eigen cannalube te maken. Hierdoor zijn orgasmes intenser en het geeft je seksuele uithoudingsvermogen een boost.

LEKKER ONTSPANNEN

Lekker Ontspannen

Als je niet alleen maar wilt Netflixen, neem dan de tijd voor wat meer ontspanning. Zorg dat je edibles op voorraad hebt, ga samen een paar uur in bad zitten en zak vervolgens weg in een heerlijke badjas. Om het wellness-gevoel te versterken, doe je een maskertje op of steek je wat geurkaarsen aan.

Nu is het tijd om te Netflixen. Om werkelijk tot ontspanning te komen, raden we je aan om naar een docu als Planet Earthte kijken. Als je nog nooit naar de zalvende stem van David Attenborough hebt geluisterd, die de hallucinerend mooie natuurbeelden van commentaar voorziet, is dat een gemiste kans. Er zijn natuurlijk ook "geilere" opties, maar dat hangt van je tv-abonnement af.

Het leukste om thuis te doen? Dekententen bouwen.

DIEPZINNIGE GESPREKKEN VOEREN

Diepzinnige Gesprekken Voeren

Wiet zorgt er niet alleen voor dat fysieke banden versterken. Waan je ook eens in de geestkrommende, bewustzijnsverruimende effecten ervan. High worden en tot diep in de nacht gesprekken voeren, brengt je nader tot elkaar. Zorg er dan wel voor dat je een gezellige strain uitkiest die je euforisch laat voelen.

DAGJE UIT

GA NAAR EEN PLANETARIUM

Ga Naar Een Planetarium

Wat gaat er nu boven een romantisch afspraakje onder de sterrenhemel? Als je in de grote stad woont, valt er echter vaak bijna geen sterretje te zien. Gelukkig hebben mensen planetaria bedacht.

Gebruik wat wiet, neem je partner bij de hand en laat je beroeren door de schoonheid van het planetarium. Dat is op zich al een hele ervaring, maar dankzij cannabis weet je helemaal niet wat je ziet. Hoe is het mogelijk dat twee stipjes elkaar in dit oneindige universum tegen het lijf zijn gelopen? Daar begrijpen wij ook niks van, maar het is wel gebeurd!

STAP IN EEN ACHTBAAN

Stap In Een Achtbaan

Wil je de adrenaline door je lijf laten stromen? Bezoek dan een pretpark. Je vertoeft er makkelijk een hele dag en het is de droom van elk stonerstel.

Overal een vette hap kunnen eten? Yep. Lekker gek doen in de achtbaan? Yep. Spelletjes om iets voor je geliefde te winnen? Zeker weten.

Wiet en pretparken horen net zo bij elkaar als Cheech & Chong. Let wel op je veiligheid en blow niet in het openbaar. Gelukkig zijn er edibles op de wereld.

PICKNICKEN IN HET PARK

Picknicken In Het Park

Picknickuitrusting: Schots geruit dekentje, rieten picknickmandje, tapenade en toast en een vaporizer vol met cannabis. Ga in het gras onder een boom zitten en geniet. Kies wel een mooie zomerdag uit.

De bedoeling is dat het een romantische picknick wordt. Goede wiet helpt je ontspannen en te genieten van elk moment. De hapjes smaken beter, de zon schijnt feller en het gras voelt zachter aan dan ooit. Ontspan met je geliefde en van wat je ook wilt doen na de zonsondergang.

TERUG NAAR DE NATUUR

Terug Naar De Natuur

Ben je de werksleur, stress en andere narigheden helemaal zat? Dan zou je er hoognodig even van tussen moeten. Trek de vrije natuur in. Stop een overlevingspakketje in je rugzak, iets te roken, pak je geliefde bij de hand en wandelen maar.

Samen van een joint genieten en een beetje bijkletsen en voor je het weet, worden jullie weer verliefd op de natuur (en op elkaar). Zorg er wel voor dat je een veilig en goed pad kiest. Wolven kom je (high) liever niet tegen.

SLENTER DOOR DE STAD VOOR EEN LEKKER HAPJE

Slenter Door De Stad Voor Een Lekker Hapje

Als je in de stad woont, struin dan eens op een zonnige dag door het centrum. Daar wordt iedereen vrolijk van. Trek vooraf vooral geen plan. Ga lekker struinen en je komt vanzelf een leuk stekkie tegen! Als je toch liever vooraf je route uitstippelt, plan dan een tocht langs de beste ijswinkels.

AVONDPROGRAMMA

ETEN TOT JE BARST

Eten Tot Je Barst

Apestoned worden en je te barsten eten tot je bijna ploft, behoort tot de klassiekers. Voordat je echter de zak zoutjes opentrekt, denk eens na over hoe je het beste uit je avond haalt.
Als je uit eten gaat, gebeurt er altijd wel iets wonderbaarlijks. In plaats van elkaars naam te vergeten, creëer je nieuwe herinneringen en stil je ook nog eens de munchies.

... OP DE CHIQUE MANIER

Als je genoeg flappen hebt, ga dan eten in een chique eetgelegenheid. De kunstzinnige smaken van hoogwaardige cuisine zijn nog beter als je stoned bent. Onvergetelijk.

... OP DE VREETMANIER

Als je weinig poen hebt; all you can eat-gelegenheden zijn paradijzen voor wietliefhebbers. Hoeveel sushi, Vietnamese loempia's of samosa's kun jij naar binnen werken als je high bent? We horen de uitslag graag!

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Party Snack Recepten

... OP DE VEELZIJDIGE MANIER

Je bent beide hartstikke high en weet het even niet meer? Omdat je alles wilt?

Ga dan op pad en kijk wat voor eetstalletjes je tegenkomt. Laten we het een buffet noemen, maar dan verser, leuker en buiten. Dit betekent dat het eenvoudig is even een jointje te roken tussendoor. Bovendien is het handig als je niet dezelfde dingen lust. Een hapje voor de een; dan een hapje voor de ander.

BEZOEK EEN CONCERT

Bezoek Een Concert

Als er ergens een liveoptreden is, hangen daar vaak kolossale wietwolken boven. Het is niet toevallig dat blowen en swingen zo goed samengaan. Van welke genre je ook houdt, dankzij wiet voelje de muziek helemaal. Super verhelderend!

Pak de evenementenkalender er dus bij, sleur je partner mee, blow je te pletter en geniet van de muziek. Dans, spring, zoen of laat de beat helemaal tot je doordringen.

SPEEL DOEN, DURVEN OF DE WAARHEID

Speel Doen, Durven Of De Waarheid

Dit populaire spel is een leuk tijdverdrijf voor cannabis-minnaars. Je hoeft er geen geld voor uit te geven en het is niet locatiegebonden. Breek er het ijs mee op een afspraakje of speel het met je vaste partner.

Van een met zorg geselecteerde cannabisvariëteit gaan de remmen los, word je spontaner en lach je samen als een gek. Selecteer een waanzinnig sterke sativa, ga nachtbraken en je maakt echt van alles mee.

EERVOLLE VERMELDINGEN

We kunnen nog wel even doorgaan, maar genoeg is genoeg. We sluiten af met een aantal eervolle vermeldingen:

  • Bezoek mooie gebouwen
  • Ga naar de bios (en eet popcorn)
  • Word creatief met kunst en ambachten
  • Houd een spelletjesavond
  • Geef elkaar een massage
  • Ga op schatjacht
  • Vul je avond met cabaret

Hebben we iets gemist? Deel dan deze lijst en voeg zelf je favoriete activiteit toe!

De wondere wereld van cannabis is gestoeld op creativiteit en humor. Laten we daarom de koppen bij elkaar steken en er met z'n allen een bloedhete zomer van maken. Eentje om nooit te vergeten!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken