Zakweegschalen: Onze top 3


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisToplijsten

Zakweegschalen: Onze top 3


Als je de consumptie van cannabis bij wil houden of wil weten hoeveel je planten produceren, dan heb je een goede set met weegschalen nodig. Deze drie zijn je aandacht waard.

Als het gaat om het aanschaffen van een set weegschalen, zullen sommige gebruikers en kwekers hier niet echt over nadenken en een simpel, goedkoop setje aanschaffen. In deze situatie hadden ze die aankoop beter kunnen laten. Weegschalen vertrouwen op precisie componenten om nauwkeurig te kunnen wegen en de goedkope onderdelen in de meeste setjes, gecombineerd met de noodzaak voor handmatig kalibreren, resulteert meestal in een weegschaal die vanaf het begin onjuiste resultaten afleest.

Meer lezen over het belang van het kiezen van de juiste weegschaal voor jouw behoeften, en waarom kwaliteit zo belangrijk is, kan hier. Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een goede set weegschalen en door te investeren in een beproefde set met een goede reputatie, kan je zonder zorgen rekenen op geweldige kwaliteit en nauwkeurige metingen.

Hier zijn de top drie zakweegschalen bij Zamnesia, die stuk voor stuk betrouwbaar en nauwkeurig zijn.

3. FUZION MD

Scale Fuzion MD Series (100 x 0.01g)

De Fuzion MD weegschalen draaien helemaal om discretie. Deze zijn vermomd als minidisk en kunnen tot 100 gram afwegen in eenheden van 0,01 gram. Daarnaast hebben deze weegschalen ook een functie om automatisch te kalibreren, zes weegeenheden en een ingebouwde bescherming tegen overgewicht. De Fuzion MD wordt geleverd met een kunstlederen draagtas, zodat je de weegschaal discreet, veilig en gemakkelijk kan opbergen, zelfs onderweg.

2. FUZION FZ

Scale Fuzion FZ (350 x 0.1g)

De Fuzion FZ ziet eruit als een onbeduidend zwart doosje en combineert nauwkeurigheid, discretie en het vermogen hogere gewichten te wegen in een van de beste digitale weegschalen op de markt. De Fuzion FZ kan tot 350 gram wegen met een nauwkeurigheid van 0,1 gram, wat ideaal is voor het wegen van een hele oogst. Deze weegschaal kan automatisch kalibreren, bezit 6 weegeenheden en wordt geleverd met 10 jaar garantie.

1. FUZION FA

Scale Fuzion FA (100 x 0.01g)

De Fuzion FA is een goed afgeronde set weegschalen die aan de behoeften van de meeste gebruikers en hobbykwekers voldoet. Er kan tot 100 gram worden gewogen, met een nauwkeurigheid van 0,01gram. Verder het een lichtgewicht weegschaal met een handige deksel en een eenvoudig af te lezen display. Combineer dit allemaal met de lage prijs en de garantie van maar liefst 10 jaar en dan wordt al snel duidelijk waarom deze weegschalen zo populair zijn bij Zamnesia.

Zoals je hebt kunnen lezen, is er een draagbare weegschaal voor elke mogelijke situatie. Het wegen van je wiet kan een fantastische manier zijn om je gebruik in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je niet te snel door je voorraad gaat! Als je rekening houdt met het feit dat deze weegschalen enorm nauwkeurig zijn en allemaal niet duurder zijn dan €20,- dan is er geen reden om een weegschaal te kopen van lagere kwaliteit; dan neem je slechts jezelf in de maling!

Gerelateerde Producten