Hash Bomb (Bomb Seeds) feminized

Deze uiterst potente variëteit pronkt met een THC-gehalte van 15-20% , maar de Indicadominantie verzekert een hoog CBD-gehalte. Dit maakt Hash Bomb de perfecte keus voor medicinale gebruikers - dit is een herbal tranquilizer met verdovende en pijnverlichtende effecten. En met een bloeiperiode van slechts 6-8 weken en opbrengsten van 500-600 g/m² is ze een betrouwbare optie voor commerciële kwekers

35,00
26,25 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 26.25
 • Aantal zaden: 5 € 26.25
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Hash Bomb: Hoge opbrengsten en een korte bloeitijd

Hash Bomb is de perfecte cannabisvariëteit voor zowel medicinale gebruikers als liefhebbers van hasj - het is een natuurlijk kalmeringsmiddel met verdovende en pijnverlichtende effecten, en de extreme harsproductie maakt haar perfect voor hasjproductie. En dankzij de enorme opbrengsten, korte bloeitijd en uitmuntende resistentie tegen schimmel is ze ook een betrouwbare optie voor commerciële kwekers.

Hash Bomb wed gecreëerd in een proces met twee fasen. Na de kruising van een Nederlandse Skunk met een voorbeeldige hasjplant uit het Verre Oosten bestoof Bomb Seeds de hieruit voortgekomen variëteit met hun Bomb #1 om haar wat sterker te maken. Hash Bomb-planten bereiken een hanteerbare hoogte van 90-140 cm en vereisen slechts 6-8 weken om in een kweekruimte opbrengsten te produceren van 500-600 g/m². In de buitenkweek zal ze eind september/begin oktober de volle rijpheid bereiken. De planten zijn behoorlijk discreet als het op geur aankomt, en hierdoor zijn ze ook geschikt voor de guerillakweek.

Hash Bomb is niet alleen bedekt met een prachtige harslaag, ze zit ook volgestouwd met cannabinoïden. Ze is een CBD-rijke variëteit en heeft echt veel THC - 15-20%. Maar ondanks haar hoge THC-gehalte is de high behoorlijk lichamelijk en zodoende goed geschikt voor patiënten die lijden aan pijn, lichamelijke spanning, innerlijke onrust en slapeloosheid.

Genetica Indica-dominant
Ouders Hashplant x Amsterdam Skunk x Bomb 1
Bloeitijd 6-8 weken
THC 15-20%
Opbrengst Indoor 500-600 g/m2
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) 90-140 cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hash Bomb (Bomb Seeds) feminized
Hash Bomb (Bomb Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.