Medi Bomb 2 (Bomb Seeds) feminized

Medi Bomb #2 is hoofdzakelijk een Sativavariëteit, die de potentie heeft om op te groeien tot een ware gigant als je haar buiten kweekt. Dit monster kan een hoogte bereiken van wel 4 meter en kan opbrengsten produceren van 1,5 kg. Maar ze is ook geschikt voor de binnenkweek en is een ideale kandidaat voor de ScrOG-methode, waarmee ze 600-700 g/m² kan opbrengen. 15-20% THC.

25,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 25.00
  • Aantal zaden: 5 € 25.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Medi Bomb 2: Tot 4 meter hoog!

Toen Bomb Seeds Medi Bomb #2 creëerde, was het hun doel om een medicinale soort te kweken die het donkere gebouw van depressie kan opblazen met een explosieve hoeveelheid THC. Met Medi Bomb #2 zijn ze met vlag en wimpel voor hun missie geslaagd, en het resultaat is zelfs nog beter dan verwacht, want ze produceert niet alleen maar een euforisch en verheffend effect vol met energie, ze kan ook heel goed de eetlust aanwakkeren. En dankzij het lage CBD-gehalte zal dit medicijn je niet afremmen, moe maken of aan de bank vastplakken. Dit is het perfecte middel om overdag te gebruiken.

Medi Bomb #2 is geknipt voor de ScrOG-methode, waarmee ze na 9-11 weken een opbrengst van 600-700 g/m² kan opleveren, buiten kan ze opgroeien tot een waar monster. Deze plant kan tegen lagere temperaturen, kan een hoogte bereiken van wel 4 meter en heeft de potentie om opbrengsten te produceren van soms wel meer dan 1,5 kg! En als je bedenkt dat 15-20% van de oogst pure THC is, zou je ervan overtuigd moeten zijn dat Medi Bomb #2 een geweldige keus is.

Merk Bomb Seeds
Genetica Sativa-dominant
Ouders Super Silver haze x Bomb 2
Bloeitijd 9-11 weken
THC 15-20%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 600-700 g/m2
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) 90-140 cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Medi Bomb 2 (Bomb Seeds) feminized
Medi Bomb 2 (Bomb Seeds) feminized